Επιλέγοντας τα καλύτερα αθλητικά συμπληρώματα διατροφής

Εάν θέλετε να μάθετε τα καλύτερα αθλητικά συμπληρώματα διατροφής, τότε θέλετε να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Η αθλητική διατροφή είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη βιομηχανία με πρωτεΐνες, ενεργειακά πηκτώματα και συμπληρώματα, τα οποία είναι δημοφιλή αθλητικά προϊόντα διατροφής που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από bodybuilders και αθλητές που χρησιμοποιούνται τώρα από την πλειοψηφία του πληθυσμού. Στις ΗΠΑ, τα αθλητικά συμπληρώματα διατροφής είναι τώρα συρραπτικά ντουλαπιών. Σχεδόν το ήμισυ (47%) των καταναλωτών που χρησιμοποιούν τα προϊόντα δηλώνουν ότι αποτελούν μέρος της καθημερινής διατροφής τους. Δυστυχώς, η συντριπτική πλειοψηφία των αθλητικών συμπληρωμάτων δεν κάνει τίποτα. Από επιστημονική άποψη, είναι απλώς υπερτιμημένο με το placebo. Όχι όλα τα συμπληρώματα, ωστόσο, είναι άχρηστα. Υπάρχουν πραγματικά αθλητικά συμπληρώματα επιστημονικά αποδεδειγμένα για να σας βοηθήσουν να αυξήσετε την ενέργεια, να δημιουργήσετε μυς, να χάσετε λίπος και να παραμείνετε υγιείς. Και σε αυτό το άρθρο, θα βρείτε τα καλύτερα αθλητικά συμπληρώματα διατροφής.

Τα 3 καλύτερα αθλητικά συμπληρώματα διατροφής για τους αθλητές

Εάν είστε σοβαρός αθλητής, έχετε ακούσει ότι τα συμπληρώματα μπορούν να σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις έντονες προπονήσεις σας και τη διατροφή σας. Αλλά ποια συμπληρώνει; Εάν ο σκοπός σας είναι να αποκτήσετε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη και ισχυρότερη δύναμη, αυτά τα τρία καλύτερα αθλητικά συμπληρώματα διατροφής μπορούν να σας βοηθήσουν να το κάνετε.

 • Αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας.

Εάν είστε αθλητής ή bodybuilder δύναμης, δεν μπορούμε να σκεφτούμε ούτε ένα λόγο για να μην λαμβάνετε BCAA κατά τη διάρκεια της προπόνησής σας. Εκτός από το γεγονός ότι δοκιμάζουν νόστιμα, πίνοντας BCAAs μεταξύ των συνόλων μπορεί να βοηθήσει στην επιτάχυνση των διαδικασιών αποκατάστασης και επισκευής μετά από μια σκληρή προπόνηση. Μια μελέτη του 2010 διαπίστωσε ότι οι συμμετέχοντες που κατανάλωσαν BCAAs στα 100 χιλιοστόγραμμα ανά χιλιόγραμμο σωματικού βάρους, ή περίπου 9 γραμμάρια για ένα άτομο 200 λιβρών, εμφάνισαν σημαντικά λιγότερη μυϊκή πάθηση και βλάβη ακολουθώντας ένα πρωτόκολλο περικοπών υψηλού όγκου. Φαίνεται ότι τα BCAAs, ειδικά η λευκίνη, βοηθούν στη ρύθμιση του μεταβολισμού των πρωτεϊνών προάγοντας την πρωτεϊνική σύνθεση και καταστέλλοντας την υποβάθμιση της πρωτεΐνης, γεγονός που μπορεί να βελτιώσει την αποκατάσταση των μυών που έχουν υποστεί βλάβη κατά τη διάρκεια της άσκησης αντίστασης.

 • Πρωτεΐνη ορού γάλακτος.

Όταν πρόκειται για την οικοδόμηση και τη διατήρηση της μυϊκής μάζας, η πρωτεΐνη είναι ένα από τα σημαντικότερα και δημοφιλέστερα αθλητικά συμπληρώματα διατροφής στον κόσμο. Η τακτική κατανάλωση πρωτεΐνης, ιδιαίτερα στο «αναβολικό παράθυρο» που ακολουθεί αμέσως την άσκηση, συμβάλλει στη σημαντική ανάπτυξη και επιδιόρθωση των μυϊκών ινών. Η πρωτεΐνη δεν είναι ειδική για το φύλο, που σημαίνει ότι τα οφέλη της μπορούν να επεκταθούν σε άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών, τύπους σώματος και επίπεδα φυσικής κατάστασης.

 • Κρεατίνη.

Είναι το πιο καλά ερευνημένο μόριο σε όλη την αθλητική διατροφή – το θέμα εκατοντάδων επιστημονικών μελετών – και τα οφέλη είναι ξεκάθαρα. Η κρεατίνη αυξάνει τη μυϊκή μάζα και τη δύναμη, παρέχει καύσιμα, ειδικά κατά τη διάρκεια έντονης άσκησης, ρυθμίζει τα ιόντα υδρογόνου, αναζωογονεί τις ενισχύσεις και βελτιώνει τις προσαρμογές της εκπαίδευσης. Και το καλύτερο μέρος είναι η κρεατίνη κάνει όλα αυτά τα πράγματα φυσικά και με ασφάλεια.

BlackwolfWorkout: το καλύτερο αθλητικό συμπλήρωμα διατροφής

Το BlackwolfWorkout είναι ένα συμπλήρωμα ασκήσεων που συνδυάζει τα καλύτερα αθλητικά συμπληρώματα διατροφής: BCAAs, πρωτεΐνη ορού γάλακτος και κρεατίνη. Το BlackwolfWorkout έχει ένα μοναδικό μείγμα ενεργειακών συστατικών που προσφέρεται σε βέλτιστες ποσότητες BCAA, πρωτεΐνης ορού γάλακτος, κρεατίνης, βιταμινών και ανόργανων συστατικών που χρειάζονται το σώμα και οι μύες πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το γυμναστήριο, ώστε να μπορείτε να ” “. Αυτό το συμπλήρωμα περιέχει αυθεντικά συστατικά και δεν υπάρχουν υλικά πλήρωσης! Το BlackwolfWorkout περιέχει κάθε απαραίτητο αμινοξύ που χρειάζεται το σώμα σας για να βεβαιωθείτε ότι κάθε άσκηση μετράει. Δεν υπάρχουν πλέον συναισθήματα κόπωσης και σέρνετε την εμφάνισή σας στο γυμναστήριο. Μερικά από τα συστατικά που θα βρείτε στο BlackwolfWorkout περιλαμβάνουν τα εξής:

 • L-λευκίνη.
 • Ισολευκίνη.
 • Ταυρίνη.
 • Μονοϋδρική κρεατίνη.
 • Απομόνωση πρωτεΐνης ορού γάλακτος 90%.
 • L-καρνιτίνη.
 • Εκχύλισμα φύλλων από πράσινο
 • Βιταμίνη Β5, Β6, Β12 και βιταμίνη Ε.

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα συστατικά που θα βρείτε στο συμπλήρωμα BlackwolfWorkout. Ο λόγος για τον οποίο το BlackwolfWorkout λειτουργεί καλύτερα από το μέσο όρο του συμπληρώματος σπορ είναι επειδή συνδυάζει τα καλύτερα συστατικά που δίνει στο σώμα σας τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεστε από τη στιγμή που αρχίζετε την εκπαίδευση μέχρι το τέλος των εκπαιδευτικών σας συνεδριών. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το συμπλήρωμα BlackwolfWorkout, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα για να δείτε πιο λεπτομερείς περιγραφές για αυτό το προϊόν και πρόσθετα οφέλη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>