επανεξέταση πρωτεΐνη ορού γάλακτος: τι πρέπει να αγοράσετε ακριβώς;

Το συμπλήρωμα διατροφής όπως το συμπλήρωμα πρωτεΐνης πιστεύει στην επίτευξη πλεονέκτημα για την υγεία σας. Αυτό το άρθρο παρουσιάζει τα Ορός γάλακτος σε πρωτεΐνες σχόλια.

ImpactWheyProtein είναι μια πρωτεΐνη σκόνη που περιλαμβάνει πριμοδότηση ποιότητας συμπύκνωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος (80% πρωτεΐνη). Για οποιεσδήποτε πόμολα έξω εκεί (βλέπε τον οδηγό Ανεπαρκής μας με τα συμπληρώματα), ορός γάλακτος είναι μια ταχέως πέψη μορφή πρωτεΐνης, η οποία, επομένως, το ιδανικό συμπλήρωμα για τη θέση και προ-προπόνηση γεύματα κάνει.

Τι είναι η πρωτεΐνη ορού γάλακτος;

Ορός γάλακτος είναι το υγρό που απομένει μετά γάλα έχει πήξει και τεταμένες. Είναι ένα υποπροϊόν της παρασκευής του τυριού ή καζεΐνης και έχει πολλές εμπορικές χρήσεις. Γλυκό ορού γάλακτος παράγεται κατά τη διάρκεια της λήψης των τύπων πυτιά των σκληρών τυριών όπως το τσένταρ ή ελβετικό τυρί. Οξύ ορού γάλακτος (επίσης γνωστό ως ξινό ορό γάλακτος) είναι ένα υποπροϊόν που παράγεται κατά τη διάρκεια της λήψης του οξέος τύπων γαλακτοκομικά προϊόντα όπως το τυρί cottage ή στραγγιστό γιαούρτι.

Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος (που προέρχεται από ορό γάλακτος) πωλείται συχνά ως συμπλήρωμα διατροφής. Τέτοια συμπληρώματα είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο άθλημα του bodybuilding. Στην Ελβετία, όπου η παραγωγή τυριού είναι σημαντική βιομηχανία, ορός γάλακτος χρησιμοποιείται ως βάση για ανθρακούχα αναψυκτικά, όπως Rivella και Montino. Στην Ισλανδία, υγρό ορού γάλακτος πωλείται ως Mysa.

Τι είναι ImpactWheyProtein;

ImpactWheyProtein είναι σκόνες φυσική πρωτεΐνη που μπορεί να βοηθήσει στην οικοδόμηση μυϊκή μάζα και να σας ωθήσει πιο κοντά προς το ιδανικό επίπεδο της φυσικής σας κατάστασης. Καθιερώθηκε για πρώτη φορά το 2004, ImpactWheyProtein έχει πωλήσει σκόνες πρωτεΐνης σε περισσότερες από 50 χώρες για πάνω από μια δεκαετία και πρωτεΐνη ορού γάλακτος της είναι κατασκευασμένο με υψηλές προδιαγραφές με μόνο τα καλύτερα φυσικά συστατικά.

Αναθεώρηση της ImpactWheyProtein

Γεια σε όλους, θα ήθελα απλώς να αφήσετε μια γρήγορη ανασκόπηση για την εμπειρία μου με αυτό το προϊόν. Είμαι 20 ετών και έχουν πάει στο γυμναστήριο για περίπου 1,5 χρόνια, δεν έχω χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε συμπληρώματα, και εγώ απλά τρώνε καλά και να ασκούν σκληρή. Δεν έχω πραγματικά να φτάσει τους στόχους μου και να είμαι συνεχώς προσπαθεί να πάρει μεγαλύτερες. έχουν περάσει έξι εβδομάδες από τότε που άρχισα να μου ποτά επιπτώσεων Ορός γάλακτος, πίνω ένα πριν και ένα μετά την προπόνηση μου, τις τελευταίες 4 εβδομάδες έχω πραγματικά παρατηρήσει το μέγεθος μου ανεβαίνουν, αλλά και την ικανότητά μου να χαλαρώσετε μετά είναι εκπληκτικό, είμαι τόσο χαρούμενος να βρει κάτι που μπορεί να σταματήσει η μετά από εγκαύματα γυμναστήριο (Ανώνυμος)  

Έχω πιει αυτό για 2 εβδομάδες, επισκέψεις μου στην τουαλέτα για έναν αριθμό 2 είναι πιο συχνά και πολύ πιο εύκολο, τα επίπεδα ενέργειας μου είναι στα ύψη και έχει κάνει τη φροντίδα των παιδιών είναι πολύ πιο εύκολο (Joni)

Αγορά ImpactWheyProtein

Δείτε, πολλοί άνθρωποι αποδεικνύουν τα οφέλη της ImpactWheyProtein στο σώμα τους, έτσι είναι το χρόνο σας για να το δοκιμάσετε. Η αξιόπιστη θέση για να αγοράσει αρχική ImpactWheyProtein είναι στην επίσημη ιστοσελίδα τους. Κάντε κλικ σε αυτό το σύνδεσμο για να σας φέρει εκεί και ευτυχείς αγορές. Τώρα, αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να αγοράσει την πραγματική ImpactWheyProtein. Μπορείτε να πάτε στην επίσημη ιστοσελίδα της σελίδας προκειμένου ImpactWheyProtein κάνοντας κλικ στους συνδέσμους εδώ. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>