Εκθέτοντας τις παρενέργειες του Dianabol

Χωρίς αμφιβολία, οι ανεπιθύμητες ενέργειες του Dianabol είναι πραγματικές επειδή η FDA πήγε μετά από τέτοια φάρμακα και κάλεσε τους κατασκευαστές τους να την διακόψουν. Οι άνθρωποι βρίσκουν ότι το Dianabol είναι πολύ χρήσιμο για το bodybuilding, αλλά μπορεί επίσης να προκαλέσει πιθανά προβλήματα, ειδικά αν το παίρνετε με λάθος δίαιτα. Συνιστάται ιδιαίτερα να λαμβάνετε τα σωστά τρόφιμα μαζί με στεροειδή όπως το Dianabol. Η συζήτηση των παρενεργειών Dianabol με λεπτομέρειες θα σας αφήσει να έχετε μια σαφέστερη εικόνα αυτού του στεροειδούς που θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε αν θα αρχίσετε να το παίρνετε ή όχι.

Παρενέργειες από τη χρήση του Dianabol

Ναι, μπορείτε να έχετε μεγάλο όφελος όταν χρησιμοποιείτε το Dianabol, αλλά να γνωρίζετε ότι αυτά τα οφέλη προσφέρονται με μεγάλο κόστος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η FDA συσφίγγει τη χρήση της στην Αμερική. Επομένως, πριν αποφασίσετε να το χρησιμοποιήσετε, εξετάστε τις ακόλουθες ανεπιθύμητες ενέργειες του Dianabol:

 • Το Dianabol έχει οιστρογόνο δράση στο σώμα όπως και πολλά άλλα αναβολικά στεροειδή. Η παρατεταμένη χρήση του Dianabol θα το μετέτρεπε σε μεθυλεστραδιόλη και θα προκαλούσε επιδράσεις της γυναικομαστίας όπως οι μπότες του ανθρώπου, η αλλαγή της φωνής και άλλα θηλυκά χαρακτηριστικά.
 • Το υψηλό ποσοστό κατακράτησης νερού είναι ένα άλλο πρόβλημα που σχετίζεται με το Dianabol και μπορεί να προκαλέσει υψηλή αρτηριακή πίεση.
 • Αυξάνει την επιθυμία σας για σεξ
 • Έρχεται με φαινόμενα αρρενωτισμού όπως η ακμή και η αυξημένη τριχοφυΐα.
 • Η χρήση του Dianabol μπορεί να αυξήσει το κακό σας επίπεδο χοληστερόλης ενώ καταστέλλει την παραγωγή καλής χοληστερόλης. Αυτό μπορεί να προκαλέσει καρδιαγγειακά προβλήματα.
 • Μειώνει το επίπεδο τεστοστερόνης στο σώμα, καθώς καταστέλλει την παραγωγή του.
 • Προκαλεί αϋπνία.

Πώς να αποφύγετε παρενέργειες Dianabol

Εδώ είναι 5 τρόποι που μπορείτε να κάνετε για να αποφύγετε παρενέργειες Dianabol, ενώ αποκομίζετε τα οφέλη της για bodybuilding:

 • Πάρτε αναστολείς αρωματάσης.

Οι αναστολείς της αρωματάσης εμποδίζουν τη μετατροπή του Dianabol σε οιστρογόνο. Βοηθά επίσης να ισορροπήσει την ποσότητα οιστρογόνων στο σώμα. Ως αποτέλεσμα, είστε σε θέση να αποτρέψετε πράγματα όπως η κατάθλιψη, η στειρότητα και η γυναικομαστία.

 • Χρησιμοποιείτε μικρότερες δόσεις Dianabol.

Παρόλο που κάποιοι ισχυρίζονται ότι παίρνουν 100 mg Dianabol καθημερινά για περιόδους έως και 12 εβδομάδων, δεν είναι ασφαλές. Είτε είστε νέος χρήστης είτε ένας έμπειρος, η μέγιστη δοσολογία του Dianabol πρέπει να είναι 50mg την ημέρα. Όσο για τον πλήρη κύκλο Dianabol, δεν θα πρέπει να διαρκεί περισσότερο από 8 εβδομάδες. Θα πρέπει να υπάρχει διάλειμμα 8 εβδομάδων από τον έναν κύκλο στον άλλο. Μπορεί να είναι δελεαστικό να χρησιμοποιήσετε υψηλότερη δόση ή να παρατείνετε τον κύκλο, αλλά αυτό θα προκαλέσει βλάβη στο σώμα σας. Μικρότερες δόσεις λειτουργούν. Μερικοί άνθρωποι λαμβάνουν αποτελέσματα ενώ χρησιμοποιούν τόσο χαμηλά όσο τα 10mg την ημέρα. Όλα εξαρτώνται από την απάντηση του σώματός σας στο φάρμακο.

 • Πάρτε τεστοστερόνη.

Κατά τη διάρκεια του κύκλου Dianabol, ορισμένοι άνδρες βιώνουν μείωση στην παραγωγή τεστοστερόνης. Η παραγωγή δεν σταματά, αλλά τα ποσά που παράγονται είναι ανεπαρκή. Αυτό μπορεί να δυσκολέψει την επίτευξη των στόχων σας για την ανάπτυξη μυών. Για να αποφύγετε το πρόβλημα, πρέπει να πάρετε συμπληρώματα τεστοστερόνης για να επιστρέψετε την ορμόνη στην κανονική της συγκέντρωση. Μόλις ολοκληρώσετε τον κύκλο Dianabol, το σώμα σας θα αυξήσει αυτόματα την παραγωγή τεστοστερόνης.

 • Εξετάστε τις ιατρικές συνθήκες.

Ορισμένες ιατρικές καταστάσεις είναι γνωστό ότι επιδεινώνουν τις παρενέργειες του Dianabol που εμφανίζονται κατά τη διάρκεια του κύκλου του. Όταν χρησιμοποιείτε το Dianabol, μια προϋπάρχουσα ιατρική κατάσταση όπως υψηλή χοληστερόλη ή υψηλή αρτηριακή πίεση μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο εμφάνισης καρδιακής προσβολής. Εάν έχετε ηπατική ή νεφρική νόσο, μείνετε μακριά από το Dianabol. Τα άτομα με διαβήτη πρέπει επίσης να αποφεύγουν το Dianabol καθώς αυξάνουν την ποσότητα γλυκόζης στην κυκλοφορία του αίματος. Μπορείτε να πάρετε μια ασφαλέστερη εναλλακτική λύση εάν έχετε οποιαδήποτε από αυτές τις συνθήκες.

 • Χρησιμοποιήστε το σωστά.

Τέλος, αλλά εξίσου σημαντικό, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Dianabol με τον σωστό τρόπο. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κολλήσετε στη σωστή δόση, τη σωστή περίοδο του κύκλου και τη σωστή περίοδο ανάπαυσης. Κάνοντας αυτό θα σας επιτρέψει να αποκομίσουν τα μέγιστα οφέλη από τους κύκλους Dianabol σας. Μην μπείτε στον πειρασμό να χρησιμοποιήσετε το Dianabol για άλλους σκοπούς. Αυτό μόνο πονάει την πρόοδό σας για κέρδος μυών και οικοδόμηση δύναμης. Μπορεί ακόμη και να οδηγήσει σε μια θανατηφόρο έκβαση.

συμπέρασμα

Το Dianabol ονομάζεται συχνά ο παππούς όλων των αναβολικών στεροειδών, και παρά τον ανταγωνισμό, έχει ακόμα μια ισχυρή συνέχεια. Ωστόσο, το γεγονός ότι αυτό το αναβολικό στεροειδές έχει παρενέργειες. Η χρήση του Dianabol χωρίς ιατρική συνταγή θεωρείται ακόμη και παράνομη. Αν δεν θέλετε να πάρετε νομική δυσκολία ή εμπειρία Dianabol παρενέργειες, θα πρέπει πραγματικά να εξετάσει τη χρήση των φυσικών στεροειδών από Crazybulk. Το Crazybulk είναι ένας αξιόπιστος κατασκευαστής που προσφέρει νόμιμα και ασφαλή συμπληρώματα από φυσικά συστατικά που μπορούν να έχουν το ίδιο αποτέλεσμα με τα αναβολικά στεροειδή. Έτσι, εάν θέλετε να βρείτε μια εναλλακτική λύση Dianabol χωρίς παρενέργειες, επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Crazybulk για να αποκτήσετε το σωστό προϊόν!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>