Ειδικά πλεονεκτήματα του CLA για τις γυναίκες

Το CLA είναι ένα συμπλήρωμα που μπορεί να βοηθήσει αποτελεσματικά τους ανθρώπους να επιτύχουν στόχους γυμνασμού και λίπους. Το ερώτημα, υπάρχουν ειδικά πλεονεκτήματα από το CLA για τις γυναίκες; Το συζευγμένο λινολεϊκό οξύ, συντομευμένο ως CLA, είναι μια υγιής μορφή λίπους που βρίσκεται κυρίως στα τρόφιμα όπως τα γαλακτοκομικά, τα πουλερικά, τα αυγά και το έλαιο κνήκου. Το CLA διατίθεται επίσης ως συμπλήρωμα διατροφής. Κλινικές μελέτες έχουν αναφέρει ότι η κατανάλωση CLA έχει θετική επίδραση στην απώλεια βάρους. Είναι σίγουρα καλά νέα για τις γυναίκες που θέλουν να έχουν λεπτές σώματα. Άλλα καλά νέα, η καλοσύνη του CLA για τις γυναίκες δεν περιορίζεται στην απώλεια βάρους. Διαβάστε παρακάτω για να βρείτε τα άλλα μεγάλα οφέλη του CLA για τις γυναίκες.

Οφέλη του CLA για τις γυναίκες

Η συμπλήρωση CLA έχει αποδειχθεί ότι έχει ως αποτέλεσμα αυξημένο βασικό μεταβολικό ρυθμό, που σημαίνει αυξημένο αριθμό θερμίδων που καίγονται καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το CLA βρέθηκε επίσης ότι εμποδίζει την αποθήκευση λίπους και μειώνει τη συσσώρευση λίπους! Αυτό σας επιτρέπει να καίτε πιο αποτελεσματικά το σωματικό λίπος, προωθώντας μια πιο αδύνατη σύνθεση! Εκτός από τα μεγάλα οφέλη απώλειας λίπους, πρόσφατες έρευνες υποδηλώνουν ότι το CLA μπορεί επίσης να συνδέεται με πιο σταθερά επίπεδα σακχάρου στο αίμα και βελτιωμένη ανοσολογική λειτουργία! Μπορείτε να πάρετε ακόμη περισσότερα οφέλη από ένα συμπλήρωμα CLA που περιέχει επίσης έλαιο καλέντουλας, το οποίο είναι πλούσιο σε λινολεϊκό οξύ. Λινολεϊκό οξύ από πηγές όπως το έλαιο κνήκου μπορεί να έχει θετικό αντίκτυπο στην υγεία της καρδιάς και μπορεί να προάγει την υγιή επιδερμίδα και τα μαλλιά! Γνωρίζοντας τα μεγάλα οφέλη που εξηγούνται παραπάνω, είμαστε πολύ σίγουροι ότι θα προτείνουμε CLA για τις γυναίκες.

Η δοσολογία του CLA για τις γυναίκες

Το σώμα σας δεν μπορεί να παράγει CLA από μόνο του, οπότε πρέπει να το προμηθευτείτε από τρόφιμα ή συμπληρώματα. Δεν υπάρχει τυποποιημένη δόση για γυναίκες και άνδρες. Σε γενικές γραμμές, όσοι επιθυμούν να αποκομίσουν βέλτιστα οφέλη από το CLA πρέπει να πάρουν οπουδήποτε από 3,4 γραμμάρια έως 5 γραμμάρια την ημέρα. Οι περισσότεροι τύποι κρέατος και γαλακτοκομικών προϊόντων που περιέχουν CLA έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά. Εάν μεταβείτε στη θάλασσα και τα καταναλώσετε σε μεγάλες ποσότητες, ενδέχεται να εμφανίσετε δυσμενείς επιπτώσεις. Η κατανάλωση υπερβολικού κόκκινου κρέατος, για παράδειγμα, έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου κατά 13 έως 20%. Επομένως, σας προτείνουμε να επιλέξετε τη λήψη συμπληρώματος για να λάβετε CLA πρόσληψη. Τα περισσότερα συμπληρώματα CLA προέρχονται από λάδι κνήκου, έτσι είναι πολύ υγιεινά και ασφαλή, καθώς και κατάλληλα για χορτοφάγους.

Σκέψεις

Τι γίνεται με την ασφάλεια του CLA για τις γυναίκες; Λοιπόν, το CLA φαίνεται να είναι ένα ασφαλές συμπλήρωμα για τις γυναίκες. Είναι γενικά καλά ανεκτό μόνο με ήπια γαστρεντερικά προβλήματα όπως ναυτία, αέρια και διάρροια. Αυτές οι δυσάρεστες παρενέργειες υποχωρούν γενικά μετά από μερικές εβδομάδες. Ένας τρόπος για να αποφευχθεί η ναυτία είναι η κατανάλωση CLA με γεύμα ή μετά το γεύμα. Στην πραγματικότητα, δεν συνιστάται η λήψη CLA με άδειο στομάχι, καθώς δεν απορροφάται τόσο αποτελεσματικά. Οι τυπικές δοσολογίες του CLA για τις γυναίκες κυμαίνονται μεταξύ 3,4 και 5 γραμμάρια ημερησίως, αλλά ελέγχουν την ποιότητα και την καθαρότητα κατά την επιλογή μάρκας συμπλήρωμα. Για συμβουλές σχετικά με την επιλογή του σωστού συμπληρώματος CLA, κάντε κλικ στο παρακάτω πανό.

CLA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>