Είναι συμπλήρωμα γλυκομαννάνη ασφαλές; Πάρτε την αναθεώρηση εδώ

Είναι συμπλήρωμα γλυκομαννάνη ασφαλές; Βέβαια, θα πρέπει να βρείτε την απάντηση στο ερώτημα πριν αποφασίσει να αγοράσει το συμπλήρωμα.

Εδώ, θα προσπαθήσουμε να σας κάνει να καταλάβετε με κάποιες χρήσιμες πληροφορίες. Γλυκομαννάνη, από konjac ρίζα, είναι μια μορφή ευεργετικές διαλυτή ίνα που μπορεί να βελτιώσει την υγεία του εντέρου, του σακχάρου στο αίμα και τα λιπίδια, και άλλες συνθήκες για την υγεία. Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να χάσετε λίπος και να μείνει άπαχο με τη βελτίωση του κορεσμού και της όρεξης ορμόνες. Για να χάσετε το λίπος, θα πρέπει να τρώτε λιγότερο. Είναι αρκετά απλό. Ωστόσο, είναι δύσκολο να πάρει αρκετές φυτικές ίνες, όταν τρώτε λιγότερο φαγητό. Η ανεπαρκής ίνα συχνά σημαίνει περισσότερη πείνα. Περισσότερα πείνα σημαίνει ότι θέλετε να τρώτε περισσότερο.

Ποιος το κάνει;

Το φυτό konjac που γλουκομανάνη προέρχεται από είναι μια χλωρίδα που είναι εγγενές στην Νοτιοανατολική Ασία. Το φυτό μπορεί επίσης να βρεθεί σε περιοχές της Ιαπωνίας και της Κίνας, καθώς και. Όντας αυτό είναι μια φυσική ουσία. Μια εταιρεία κατέχει τυραννική λαβή σε αυτό το δενδρύλλιο. Υπάρχουν, ωστόσο, plethoras των εταιρειών που χρησιμοποιούν την ουσία αυτή, μαζί με άλλους σε χάπια διατροφής. Αυτό δεν έχει να αναφέρουμε, ότι αυτό μπορεί να ληφθεί από την ίδια τη δική συμπλήρωμα της. Μερικές από τις εταιρείες που πωλούν το φυτό υποπροϊόν περιλαμβάνουν τρόπο τη φύση, το βάρος ινών, και τα τρόφιμα. Λόγω της δημοτικότητάς του, Glucomannan μπορεί να αγοραστεί οποιαδήποτε διάφορους τρόπους, από την ηλεκτρονική αγορά στο κατάστημα λιανικής πώλησης που φέρει συμπληρώματα διατροφής.

την ασφάλεια γλυκομαννάνη

Επειδή η Glucomannan επεκτείνεται τόσο εύκολα στο νερό, οι άνθρωποι έχουν πνιγμένος στη σκόνη ή καραμέλες Glucomannan προσπαθώντας να τους καταπιεί στεγνά. Φανταστείτε ένα μπαλόνι ανατίναξη στο στόμα και το λαιμό σας και να πάρετε την ιδέα. Έτσι, λαμβάνει Glucomannan είτε σε μορφή τροφίμων (π.χ. ως noodles Shirataki ή γέλη konjac στο αγαπημένο σας Κορέας ή ιαπωνικά πιάτα) ή ως μια σκόνη προστίθενται σε τρόφιμα ή διαλύεται σε ένα σούπερ Shake. Μπορείτε επίσης να πάρετε, όπως κάψουλες είναι σίγουρο ότι θα τα έχουν με άφθονο νερό. Ωστόσο, τα χάπια δεν είναι όπως συνιστάται. Σε αντίθετη περίπτωση, Glucomannan έχει αποδειχθεί ότι είναι ασφαλή για ενήλικες και παιδιά.

συστατικά γλυκομαννάνη και δοσολογίας

Καλό είναι να πάρει 1 γραμμάριο Glucomannan τρεις φορές την ημέρα για να έχουν κάποια επίδραση στη διαχείριση του βάρους. Οι χρήστες ενημερώνονται για να πάρει αυτό το συμπλήρωμα 15 λεπτά πριν από το γεύμα και με 1-2 ποτήρια νερό (ποσό που δεν κατονομάζονται). Είναι σημαντικό να ληφθούν με νερό, γιατί αλλιώς, μπορεί να γίνει κίνδυνο πνιγμού. Γλυκομαννάνη είναι η δική ουσία της και δεν αποτελείται από οτιδήποτε άλλο.

Περίληψη και συστάσεις

SlimFizz μπορεί να βελτιώσει πολλά μέτρα για την υγεία του εντέρου, όπως η γαστρική κινητικότητα (γνωστός και ως έχει υγιή και κατάλληλα συχνές κινήσεις του εντέρου) και την υγεία των καλών βακτηρίων GI. SlimFizz μπορεί να βελτιώσει τον έλεγχο του σακχάρου στο αίμα και τα λιπίδια του αίματος (χοληστερόλη και λιποπρωτεΐνες π.χ. ορού). SlimFizz μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος, κρατώντας σας πληρέστερη πλέον και ενδεχομένως επηρεάζουν τις ορμόνες της όρεξης. Για λόγους ασφαλείας, να λάβει SlimFizz με πολλά υγρά. Ελέγξτε με το γιατρό σας εάν είστε σε οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή που μπορεί να αντενδείκνυται, ή αν έχετε πρόβλημα στην κατάποση.

Από που να αγοράσω

Τώρα, ο καλύτερος τρόπος είναι κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο εδώ για να συνεχίσετε στην σελίδα σειρά του στην επίσημη ιστοσελίδα της Proto-Col SlimFizz. Ναι, ο κατασκευαστής της Proto-Col SlimFizz είναι διαθέσιμη μόνο στις επίσημες ιστοσελίδες. Ως εκ τούτου, να πάρει στην επίσημη ιστοσελίδα για να βρείτε μια πρωτο-Col SlimFizz στην αξιόπιστη και πρωτότυπα προϊόντα. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>