Είναι καλό να λαμβάνετε πρωτεΐνη ορρού γάλακτος με BCAA

Είναι καλή ιδέα να παίρνετε πρωτεΐνη ορρού γάλακτος με BCAA όταν προσπαθείτε να χτίσετε μυς; Λοιπόν, πάρτε τη σωστή απάντηση σε αυτό το άρθρο. Η έρευνα δείχνει ότι χρειάζονται περίπου 3 γραμμάρια λευκίνης για να ξεκινήσει επαρκώς η σύνθεση πρωτεϊνών μυών. Και αυτό είναι σε κανονικά μεγέθους άνδρες. Κάποιος που έχει περισσότερους μυς μπορεί να απαιτήσει ακόμη περισσότερα. Ενώ η πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι μία από τις πλουσιότερες πηγές BCAAs, μια σέσουλα των περισσότερων πρωτεϊνών ορού γάλακτος δεν έχει πλήρη 3 γραμμάρια λευκίνης. Αυτός είναι ακριβώς ένας λόγος για τον οποίο η λήψη πρωτεΐνης ορού γάλακτος με BCAA είναι καλή ιδέα.

Τι είναι το BCAA

Το BCAA είναι η συντομογραφία για αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας. Το BCAA περιλαμβάνει τα τρία αμινοξέα: λευκίνη, ισολευκίνη και βαλίνη. Για την ανάπτυξη των μυών, η λευκίνη είναι το κλειδί. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η λευκίνη διεγείρει ορισμένα συστατικά στα μυϊκά κύτταρα που ξεκινούν τη διαδικασία της πρωτεϊνικής σύνθεσης των πρωτεϊνών. Η σύνθεση πρωτεϊνών μυών είναι η δημιουργία μυϊκής πρωτεΐνης από αμινοξέα. Ο μυς κυριολεκτικά μετατρέπει τα αμινοξέα μαζί για να σχηματίσουν μεγάλες πρωτεϊνικές αλυσίδες που αποτελούν τα δομικά συστατικά του μυός. Και αυτό ισοδυναμεί με αύξηση του μεγέθους των μυών.

Οι καλοί λόγοι για να ληφθεί πρωτεΐνη ορρού γάλακτος με BCAA

Υπάρχουν ακόμα πολλές μανίες σχετικά με τη χρήση των BCAA. Αρκετά άτομα πιστεύουν ότι είναι ακριβό και πρωτεΐνες ορού γάλακτος θα μπορούσαν να εκπληρώσουν την απαίτηση BCAA, καθώς οι πρωτεΐνες είναι πλούσιες σε αυτές, έτσι δεν υπάρχει ανάγκη να αγοράσετε ένα επιπλέον βάζο BCAA για αποτελεσματικό κέρδος μυών. Σε αυτό το σημείο λείπει η επιστημονική γνώση! Ας μάθουμε γιατί τα BCAA πρέπει να ληφθούν ξεχωριστά. Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος με BCAAs στο περιεχόμενό της συνδέεται με πεπτιδικούς δεσμούς. Για σωστή πέψη, τα BCAAs πρέπει να απελευθερωθούν από αυτούς τους πεπτιδικούς δεσμούς. Αυτή η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει ώρες μέχρι να καταρρεύσει τελικά τα αμινοξέα του τελικού προϊόντος και να απορροφηθεί στην κυκλοφορία του αίματος είτε για να μετατραπεί σε γλυκογόνο είτε για να παράσχει άμεση ενέργεια στα κύτταρα. Στην όψη του, τα BCAA σε ξεχωριστή μορφή συμπληρώματος δεν συνδέονται με τα πεπτίδια. Είναι ελεύθεροι, δεν χρειάζεται να περάσουν από τη μακρά διαδικασία της πέψης και να απορροφηθούν γρήγορα στο αίμα. Το εκπληκτικό μέρος είναι ότι μπορεί να χρειαστείτε έως και 30 γραμμάρια πρωτεΐνης ορού γάλακτος για να πάρετε την κατάλληλη ποσότητα BCAA. Μια σέσουλα BCAA θα είναι αρκετή για να αυξήσει το επίπεδο των αμινοξέων στο αίμα σας και να σας παρέχει άμεση ενέργεια και βοήθεια στην αποκατάσταση των μυών. Εν ολίγοις, θα λειτουργήσουν αμέσως.

Ο χρόνος είναι σημαντικός όταν λαμβάνεται πρωτεΐνη ορρού γάλακτος με BCAA

Ο συνδυασμός πρωτεΐνης ορρού γάλακτος με συμπληρώματα BCAA είναι στην πραγματικότητα κοινό. Τα συμπληρώματα μπορούν να ληφθούν είτε πριν είτε μετά από μια προπόνηση, ανάλογα με τους στόχους και τα επιθυμητά οφέλη. Πριν από μια προπόνηση, τα BCAA μπορούν να βοηθήσουν στην καταπολέμηση της κόπωσης, διατηρώντας τα κυτταρικά σας επίπεδα ενέργειας. Εάν το συμπλήρωμα που παίρνετε περιλαμβάνει πρωτεΐνη (όπως οι περισσότεροι κάνουν), τότε θα απολαύσετε επιπλέον θερμίδες-καύση οφέλη επίσης. Αν ψάχνετε να ενισχύσετε τα μυϊκά σας κέρδη και να βελτιώσετε την ανάρρωση, τότε η προπόνηση είναι μια καλή στιγμή για να ενσωματώσετε τα BCAAs. Αυτό θα εμποδίσει το σώμα σας από το να πάει σε λειτουργία μυϊκής καύσης, η οποία θα μπορούσε να κόψει στη σκληρή δουλειά που μόλις τελειώσατε. Όπως μπορείτε να διαβάσετε, το BCAA έχει οφέλη όταν λαμβάνεται προ-προπόνηση και μετά την προπόνηση. Ανάλογα με τους στόχους σας, το ένα ή το άλλο μπορεί να είναι το καλύτερο για εσάς.

συμπέρασμα

Το γεγονός είναι ότι οι κατασκευαστές σώματος απαιτούν αναγκαστικά αυξημένη συμπλήρωση και ως εκ τούτου, η πιθανότητα να απορροφηθεί η πρωτεΐνη ορού γάλακτος με BCAA, με το μετρούμενο σχήμα και μερίδες, είναι απαραίτητη. Για να καταστήσετε την στρατηγική έντασης μυών σας πιο αποτελεσματική, οι μυϊκοί ιστοί σας απαιτούν BCAA. Κάποιες φορές, ωστόσο, μπορεί να μην χρειάζεστε πραγματικά BCAA που καταναλώνει, πράγμα που πραγματικά έχει ως στόχο να αυξήσει τις επιδόσεις σας σε υψηλές δόσεις. Ακόμη και όταν καταναλώνεται καθημερινά, το BCAA πρέπει να λαμβάνεται σε μικρή δόση λόγω των ιδιοτήτων του και διάφορους λόγους, ειδικά ως ένα βαρύ συμπλήρωμα. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι αναμένεται να είστε σε μια διατροφή με συμπλήρωμα πρωτεΐνης κάθε μέρα και το κούνημα πρωτεϊνών ορού γάλακτος είναι το καλύτερο στοίχημά σας. Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ στο παρακάτω πανό.

Whey Protein

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>