Είναι εντάξει να παίρνετε νιασίνη στο άδειο στομάχι;

Αν παίρνετε νιασίνη στο άδειο στομάχι, μπορεί να υπάρξει μια κοινή, αλλά ακίνδυνη, παρενέργεια γνωστή ως “νιασίνη έκπλυση”. Μια μεγάλη δόση νιασίνης με άδειο στομάχι είναι πιθανό να προκαλέσει «φθορά νιασίνης». Το «φλος της νιασίνης» αρχίζει συνήθως στο τριχωτό της κεφαλής, στο πρόσωπο και στα αυτιά σας. Μπορεί να αισθανθείτε μια ελαφριά αίσθηση καψίματος, και το πρόσωπό σας μπορεί να μετατραπεί σε “κοκκινωπό” χρώμα ή “splotchy”. Αργά, αυτή η αίσθηση, μαζί με τον αποχρωματισμό, μπορεί να κινηθεί κάτω από το σώμα σας, συνήθως σταματώντας στο στήθος και τα χέρια σας.

Τι είναι η νιασίνη;

Η νιασίνη είναι μέλος της οικογένειας Β βιταμινών (σύμπλεγμα Β). Είναι μια υδατοδιαλυτή βιταμίνη. Υπερβολικά ποσά εξέρχονται μέσω των νεφρών. Όπως και οι άλλες βιταμίνες Β, η νιασίνη βοηθά στην παραγωγή ενέργειας στο σώμα σας. Βοηθά το σώμα σας να χρησιμοποιεί υδατάνθρακες, λιπαρά οξέα και πρωτεΐνες. Βρίσκεται σε πολλές φυτικές και ζωικές τροφές όπως ζύμη, κρέατα (ιδιαίτερα ήπαρ), σπόροι, όσπρια, καλαμπόκι επεξεργασμένο με αλκάλια (όπως στο καλαμπόκι που χρησιμοποιείται σε τορτίγια) και σπόρους. Η νιασίνη μπορεί να παρασκευαστεί από το ήπαρ από το αμινοξύ τρυπτοφάνη. Μπορείτε επίσης να πάρετε τη νιασίνη από το συμπλήρωμα.

Τα οφέλη της νιασίνης

Μία από τις μοναδικές ιδιότητες της νιασίνης είναι η ικανότητά της να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε φυσικά και να κοιμηθείτε πιο γρήγορα το βράδυ. Και είναι καθιερωμένο ότι η νιασίνη συμβάλλει στη μείωση των επιβλαβών επιπέδων χοληστερόλης στην κυκλοφορία του αίματος. Η νιασίνη είναι μια από τις καλύτερες ουσίες για την αύξηση της χοληστερόλης λιποπρωτεϊνών υψηλής πυκνότητας (η καλή χοληστερόλη) και έτσι μειώνει τον λόγο της ολικής χοληστερόλης έναντι της χοληστερόλης υψηλής πυκνότητας. Ένα άλλο χαρακτηριστικό της νιασίνης είναι η ικανότητά του να μειώνει σημαντικά το άγχος και την κατάθλιψη. Ακόμη ένα χαρακτηριστικό της νιασίνης είναι ότι διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία και δημιουργεί μια αίσθηση ζεστασιάς, που ονομάζεται «νιτσίνο», που συχνά συνοδεύεται από κοκκίνισμα του δέρματος.

Niacin flush

Σας προτείνουμε να πάρετε νιασίνη στο άδειο στομάχι. Αλλά μια δόση των 100 mg niacin σε άδειο στομάχι είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει βαθιά “νιασίνη flush”. Το “φλος της νιασίνης” μπορεί να περιγραφεί ως το δέρμα που γίνεται κόκκινο και ενδεχομένως μια κνησμώδης αίσθηση. Μπορεί να συγκριθεί με το αίσθημα ελαφρού ηλιακού εγκαύματος. Ωστόσο, όταν βιώσετε το “φλος”, μπορείτε κυριολεκτικά να δείτε και να αισθανθείτε ότι έχετε πάρει αρκετή νιασίνη. Το «flushes Niacin» θα πρέπει να τελειώσει σε περίπου δεκαπέντε λεπτά περίπου .. Αν πάρετε πάρα πολύ νιασίνη, το flush μπορεί να είναι πιο έντονο και πιο μακροχρόνιο αν διαρκέσει μισή ώρα και νιώθετε παράξενο, καλά, πήρατε πάρα πολλά.

Πώς να πάρετε τη νιασίνη με άδειο στομάχι χωρίς παρενέργειες

Δεν ισχύουν όλα τα συμπληρώματα νιασίνης. Έτσι, αν θέλετε να πάρετε νιασίνη στο άδειο στομάχι χωρίς να δοκιμάσετε ένα έντονο «φλος νιασίνης», τότε χρησιμοποιήστε το καλύτερο συμπλήρωμα νιασίνης. Το Niacin Max είναι το πιο συνιστώμενο συμπλήρωμα νιασίνης που λαμβάνετε, καθώς δεν είναι μόνο το πρότυπο συμπλήρωμα. Το Niacin Max χορηγεί 75 mg νιασίνης ανά μερίδα. Η βαθμολογία απόδοσης είναι 45 φορές μεγαλύτερη από τους ανταγωνιστές της (100 mg χάπια νιασίνης). Παρέχεται στο σώμα μέσω μιας λεπτότατης μεμβράνης ταχείας διάλυσης. Αυτό είναι κρίσιμο. αυτό σημαίνει ότι η νιασίνη παραδίδεται στην κυκλοφορία του αίματος με ρυθμό που τα χάπια και άλλες μορφές συμπλήρωσης απλά δεν μπορούν να ανταγωνιστούν. Το πεπτικό σας σύστημα, το σύστημα που τείνει να επιβραδύνει τα πάντα, δεν μπαίνει ούτε καν στο παιχνίδι. Όποιος έχει δοκιμάσει συμπληρώματα νιασίνης έχει επίγνωση μιας παρενέργειας που είναι γνωστή ως «νιασίνη flush». Αλλά σε σύγκριση με άλλα συμπληρώματα, η νιασίνη που σχετίζεται με το Niacin Max είναι λιγότερο έντονη. Ξεκινά 4-6 λεπτά μετά τη λήψη μιας ταινίας. Θα παρατηρήσετε τσούξιμο στο πρόσωπο, το λαιμό, το στήθος, τα χέρια και τα χέρια, ήπια ερυθρότητα στο δέρμα σας και φαγούρα. Συνήθως, η έκπλυση διαρκεί περίπου 10 λεπτά. Δεν έχουν αναφερθεί σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες από τους καταναλωτές που έχουν πάρει Niacin Max. Εάν θέλετε να κάνετε το Niacin Max ως μέρος της ημερήσιας θεραπείας, κάντε κλικ στο παρακάτω πλαίσιο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>