Είναι εντάξει να λαμβάνετε κολλαγόνο για εγκυμοσύνη;

Το κολλαγόνο έχει πολλά οφέλη για την υγεία και είναι ασφαλές και ακόμη και συνιστάται στις γυναίκες να λαμβάνουν κολλαγόνο για εγκυμοσύνη. Το κολλαγόνο είναι μια πρωτεΐνη που βοηθά με το δέρμα, τις αρθρώσεις και την υγεία των μυών, καθώς επίσης είναι γνωστή για την προώθηση υγιή μαλλιά. Πολλοί άνθρωποι λαμβάνουν συμπληρώματα κολλαγόνου καθώς αρχίζουν να γερνούν καθώς λέγεται ότι μειώνουν τις ρυτίδες και διατηρούν τη λειτουργία των αρθρώσεων. Η λήψη συμπληρωμάτων κολλαγόνου μπορεί να σας βοηθήσει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Οι έγκυες γυναίκες μπορούν να βιώσουν εύθραυστα μαλλιά και ακόμη και τριχόπτωση, έτσι ώστε τα συμπληρώματα κολλαγόνου να βοηθήσουν στην αποκατάσταση των μαλλιών πίσω στην υγεία. Ωστόσο, το όφελος του κολλαγόνου για την εγκυμοσύνη δεν περιορίζεται στην αποκατάσταση της υγείας των μαλλιών. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα.

Οι λόγοι για να πάρει το κολλαγόνο για την εγκυμοσύνη

Η λήψη κολλαγόνου για την εγκυμοσύνη είναι ένα καλό πράγμα. Η εγκυμοσύνη είναι μια εποχή αυξημένων διατροφικών αναγκών. Και μια θρεπτική ουσία με συγκεκριμένες αυξημένες οδηγίες για την πρόσληψη είναι πρωτεΐνη. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους αυξάνονται οι ανάγκες σε πρωτεΐνες κατά τη διάρκεια αυτού του βίου. Τα κυριότερα είναι εμβρυϊκή, μητριαία και υποστηρίζουν ανάπτυξη / ανάπτυξη / ανάπτυξη μυών, καθώς και υποστήριξη για την υγεία των οστών, την πέψη και την ασυλία. Ενώ συχνά επιτυγχάνεται συνολική αύξηση της ενέργειας κατά τη διάρκεια αυτών των σταδίων ζωής, υπάρχει ανησυχία για το αν θα δοθεί επαρκής προσοχή στην πρόσληψη πρωτεϊνών από τις εγκύους και τις γυναίκες που θηλάζουν. Οι κατευθυντήριες οδηγίες που συνιστώνται για τη διατροφή απαιτούν πρόσθετα 25 γραμμάρια πρωτεΐνης την ημέρα πέρα ​​από τα συνηθισμένα 0,8 g / kg σωματικού βάρους ανά ημέρα. Αυτό σημαίνει ότι η μέση πρόσληψη 70-100 γραμμαρίων την ημέρα είναι ιδανική. Υπάρχουν μερικές σκέψεις σχετικά με το γιατί η πρόσληψη πρωτεϊνών μπορεί να λείπει από την εγκυμοσύνη και το θηλασμό. Μια λύση είναι να συμπεριλάβετε μια μερίδα συμπληρώματος κολλαγόνου κάθε μέρα. Ενώ η συνολική πρωτεΐνη είναι ύψιστης σημασίας, ωστόσο, υπάρχουν ορισμένοι τρόποι με τους οποίους η πρόσληψη κολλαγόνου μπορεί να είναι ειδικά χρήσιμη για την υποστήριξη της υγείας μιας γυναίκας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και μετά τον τοκετό.

Τα οφέλη του κολλαγόνου για την εγκυμοσύνη

Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα οφέλη του κολλαγόνου για την εγκυμοσύνη.

 • Το κολλαγόνο υποστηρίζει την ελαστικότητα του δέρματος: Υγιές, ενυδατωμένο, ελαστικό δέρμα θα ταιριάζει καλύτερα καθ ‘όλη και μετά την εγκυμοσύνη. Πολλές γυναίκες μας λένε ότι είχαν μια έξοχη γρήγορη αποκατάσταση μετά τη γέννηση (σε σύγκριση με προηγούμενες γεννήσεις), και μερικές δεν ανέφεραν ίχνη και ελάχιστο χαλαρό δέρμα μετά την εγκυμοσύνη.
 • Έχει πεπτικά οφέλη: Το κολλαγόνο αποτελείται από αμινοξέα (παρόμοια με εκείνα που βρίσκονται στο ζωμό των οστών), μερικά από τα οποία μπορούν να σφραγίσουν και να θεραπεύσουν την επένδυση του εντέρου.
 • Το κολλαγόνο ενισχύει τις αρθρώσεις και τους συνδέσμους: Βοηθά το σώμα σας να μεταφέρει το φυσικό φορτίο. Μόλις γεννηθεί το μωρό, οι υγιείς αρθρώσεις θα σας βοηθήσουν να μεταφέρετε το μωρό σας – και την τσάντα του μωρού – γύρω συνεχώς. Η φροντίδα για ένα μωρό είναι φυσική εργασία, και πολλές μαμάδες έχουν πόνο στο λαιμό, πλάτη και όπλα. Το κολλαγόνο μπορεί να σας βοηθήσει με τον πόνο και τον τραυματισμό των μυών.
 • Το κολλαγόνο είναι εξαιρετικό για το δέρμα: Το δέρμα του προσώπου μπορεί να υποστεί σημαντικές αλλαγές (επιπλέον χρωματισμό, σπασμούς και αλλαγές της υφής) κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Πολλές θεραπείες προσώπου και προϊόντα δεν είναι ασφαλείς για τις έγκυες γυναίκες, οπότε για εκείνους που θέλουν να φροντίσουν το δέρμα τους με ασφάλεια, λαμβάνοντας συμπληρώματα κολλαγόνου είναι μια εξαιρετική επιλογή.
 • Το κολλαγόνο υποστηρίζει τα υγιή μαλλιά: Ενώ η εγκυμοσύνη μπορεί να δημιουργήσει πλούσια και χοντρά μαλλιά για πολλές γυναίκες (λόγω της βραδύτερης απόσπασης των μαλλιών), η απώλεια μαλλιών μετά τον τοκετό μπορεί να αποτελέσει σοκ και μπορεί να συμβεί μήνες μετά τη γέννηση του μωρού. Η λήψη κολλαγόνου μπορεί να ενθαρρύνει την ανάπτυξη νέων τριχών και την υγιή, ισχυρή τρίχα.

Ποιο είναι το καλύτερο συμπλήρωμα κολλαγόνου;

Το Proto-col Pure Collagen είναι ένα από τα καλύτερα συμπληρώματα κολλαγόνου που μπορείτε να βρείτε στην αγορά. Τα καψάκια Pure Collagen είναι συμπληρώματα διατροφής που αποτελούν τη βάση όχι μόνο για το δέρμα σας, αλλά και για τη γενική υγεία σας. Παράγεται με το καλύτερο ποιοτικό κολλαγόνο βαθμού ποιότητας, το Pure Collagen διαθέτει το VERISOL®, ένα μοναδικό σκεύασμα βιοδραστικών πεπτιδίων κολλαγόνου τύπου Ι και τύπου III. Οι επιστήμονες έχουν δοκιμάσει αυστηρά την ικανότητα αυτής της διατύπωσης να υποστηρίζει την ανθρώπινη υγεία. Τα οφέλη του Pure Collagen:

 • Ενισχύει τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου στο σώμα σας.
 • Υποστηρίζει την κανονική λειτουργία των αρθρώσεων.
 • Χαρακτηριστικά τύπου I και τύπου III κολλαγόνο.
 • Συμβάλλει στην κανονική ευεξία του δέρματος.
 • Περιέχει μόνο φυσικά συστατικά.
 • Περιέχει 400mg κολλαγόνου ανά κάψουλα.

Όταν το Pure Collagen χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες, τα αποτελέσματα μπορεί να περιλαμβάνουν πιο ελαστικό δέρμα, υγιέστερη πέψη, ισχυρότερες αρθρώσεις και συνδέσμους, πιο όμορφο δέρμα προσώπου και υγιέστερα μαλλιά. Δεδομένου ότι περιέχει μόνο φυσικά συστατικά, το Pure Collagen είναι ασφαλές για όλους, συμπεριλαμβανομένης της εγκύου γυναίκας. Κάντε κλικ στο banner παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το φυσικό συμπλήρωμα κολλαγόνου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>