Είναι εντάξει να αναμειγνύεται πρωτεΐνη ορρού γάλακτος και κρεατίνη

Η πρωτεΐνη ορρού γάλακτος και η κρεατίνη μπορούν να καταναλωθούν μαζί. Συνδυάζοντας αυτά τα συμπληρώματα, θα έχετε τα οφέλη των δύο για να επιτύχετε τους στόχους σας. Έτσι, είναι εντάξει να αναμειγνύεται η πρωτεΐνη ορρού γάλακτος και η κρεατίνη καθώς και οι δύο απορροφώνται και χρησιμοποιούνται σε μια βάση που χρειάζεται. Κατά τη διάρκεια της άσκησης, τα συμπληρώματα κρεατίνης αποκαθιστούν τα εξαντλημένα αποθέματα και υποστηρίζουν την άμεση παραγωγή ενέργειας για να ενισχύσουν τη συνολική αθλητική απόδοση. Μετά από μια προπόνηση, όταν οι μυϊκοί ιστοί σας αναλύονται, η πρωτεΐνη ορού γάλακτος μπορεί να βοηθήσει στην αποκατάσταση με την επισκευή και την αναπλήρωση των μυών σας.

Διαφορά μεταξύ πρωτεΐνης ορού γάλακτος και κρεατίνης

Όταν πρόκειται για λειτουργία, η πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι το πολύ πιο αποτελεσματικό συμπλήρωμα των δύο. Ενώ η κρεατίνη παρέχει την ενέργεια τριφωσφορικής αδενοσίνης που χρειάζεται το σώμα σας για να εργαστεί σκληρά κατά τη διάρκεια της άσκησης, τα πρωτεΐνη ορού γάλακτος παράγουν νέο μυϊκό ιστό. Σκεφτείτε τη κρεατίνη ως τη βενζίνη που γεμίζει τη δεξαμενή του αυτοκινήτου, ενώ η πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι τα χρήματα που σας βοηθούν να αγοράσετε ένα νέο αυτοκίνητο. Μπορείτε να φανταστείτε ποιο από τα δύο είναι πιο σημαντικό. Για τους bodybuilders, η πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι ένα κρίσιμο συμπλήρωμα που πρέπει να κάνετε. Θα βοηθήσει το σώμα σας να έχει περισσότερα από τα αμινοξέα που απαιτούνται για την ανάπτυξη μυών. Και η πρωτεΐνη ορού γάλακτος θα βοηθήσει επίσης να αυξήσει τα επίπεδα ενέργειας τριφωσφορικής αδενοσίνης (η πρωτεΐνη είναι απαραίτητη για την παραγωγή τριφωσφορικής αδενοσίνης). Μπορεί να επιταχύνει την ανάρρωση μετά την προπόνηση, να μειώσει τον κίνδυνο μυαλγίας και να οδηγήσει σε μυϊκή ανάπτυξη.

Πώς να παίρνετε πρωτεΐνη ορρού γάλακτος και κρεατίνη μαζί

Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος και η κρεατίνη μπορούν να συνδυαστούν για να παράγουν έναν πιο δυναμικό τρόπο να σας βοηθήσουν να παράγετε μεγαλύτερη μυϊκή μάζα μόλις βρεθείτε στο γυμναστήριο και βελτιώσετε την προπόνηση σας. Η κατανάλωση πρωτεΐνης ορού γάλακτος και κρεατίνης συνδυάζει τα οφέλη των δύο για την υποστήριξη των στόχων σας. Εκείνοι που γυμνάζονται στο γυμναστήριο θα πρέπει να επιδιώκουν να πάρουν περίπου 1-2g πρωτεΐνης ανά κιλό σωματικού βάρους κατά τη διάρκεια της ημέρας, ιδανικά κάθε 2-3 ώρες στα γεύματά σας ή σνακ. Μετά την άσκηση, συνιστώνται 20 g πρωτεΐνης ως η βέλτιστη δόση πρωτεΐνης για τη στήριξη της ανάπτυξης και της ανάπτυξης του μυϊκού ιστού. Η κρεατίνη πρέπει να λαμβάνεται καθημερινά, περίπου 3g. Μπορεί να ληφθεί ανά μερίδα σε πρωτεΐνη κρεατίνης πρωτεΐνης. Αυτό πρέπει να καταναλώνεται 30 λεπτά μετά την ολοκλήρωση της προπόνησής σας – όπως αυτή τη στιγμή, αυτό θα βοηθήσει να μεγιστοποιηθούν τα οφέλη της λήψης πρωτεΐνης ορού γάλακτος και κρεατίνης. Ή, μπορεί να θέλετε να πάρετε κρεατίνη πριν από την προπόνηση σας και στη συνέχεια να συμπληρώσετε πρωτεΐνη μετά την προπόνηση σας. Το κούρεμα κρεατίνης πρωτεΐνης μπορεί να περιλαμβάνει πηγή υδατανθράκων κάθε φορά που επιλέγετε να το πάρετε, καθώς αυτό κάνει το κούνημα πιο εύκολο να χωνέψει και βελτιώνει την ποιότητα και τα οφέλη που μπορεί να προσφέρει το κούνημα στο σώμα. Για μια πιο πτωχή πρωτεΐνη κρεατίνης, χρησιμοποιήστε μη λιπαρό γάλα και συμπεριλάβετε μια μπανάνα – είναι πλούσια σε κάλιο – και φυστικοβούτυρο, το οποίο είναι επίσης πλούσιο σε πρωτεΐνες και καλά λίπη. Εάν χρησιμοποιείτε τη κρεατίνη σας σε μορφή χαπιού, μπορείτε ακόμα να αφομοιώσετε την κρεατίνη μαζί με το κούνημα πρωτεϊνών σας.

συμπέρασμα

Η πρωτεΐνη ορρού γάλακτος και η κρεατίνη μπορούν να χρησιμοποιηθούν μεμονωμένα, αλλά συνεργάζονται όταν συνδυάζονται μαζί για βελτιωμένα αποτελέσματα – γι ‘αυτό είναι δύσκολο να προσδιορίσετε ποιο συμπλήρωμα είναι το «καλύτερο». Οι περισσότεροι εκπαιδευτές παρατηρούν αμέσως την αυξημένη ταχύτητα ανάκτησης όταν λαμβάνουν πρωτεΐνες ορού γάλακτος πριν / μετά την προπόνηση και μεταξύ των γευμάτων, με μακροπρόθεσμα οφέλη στην ανάπτυξη των μυών από τα βάρη. Με την κρεατίνη, ο αντίκτυπος μπορεί να είναι ακόμα πιο αισθητός, επειδή η έρευνά του αποδεικνύεται ότι ενισχύει την απόδοση σε μόλις 5 ημέρες. Για να μάθετε περισσότερα οφέλη από το συνδυασμό πρωτεΐνης ορρού γάλακτος και κρεατίνης, κάντε κλικ στο παρακάτω banner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>