Είναι γλυκομαννάνη χάπια συμπλήρωμα αποτελεσματική για την απώλεια βάρους;

Είναι γλυκομαννάνη χάπια συμπλήρωμα αποτελεσματική για την απώλεια βάρους; Για να μάθετε την αποτελεσματικότητα, θα πρέπει να γνωρίζουμε περισσότερα για γλυκομαννάνη.

Γλυκομαννάνη είναι ένα σάκχαρο που κατασκευάζεται από τη ρίζα του φυτού konjac που έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες στην παραδοσιακή ιαπωνική μαγειρέματος ως πυκνωτικό ή πηκτωτικό παράγοντα. Είναι τόσο διάσημη στην Ιαπωνία ότι έχει ακόμα και τη δική παρατσούκλι του, τη σκούπα των εντέρων, το οποίο σας δίνει μια καλή ιδέα για το πώς λειτουργεί. Για μόλις λίγες θερμίδες, γλυκομαννάνη δημιουργεί μια αίσθηση πληρότητας από την απορρόφηση του νερού και επεκτείνεται για να σχηματίσουν μια ογκώδη ίνα στο στομάχι σας.

Είναι ασφαλές?

Η πιο κοινή καταγγελία της λήψης γλυκομαννάνη ως συμπλήρωμα σε αρκετές μελέτες ήταν παροδική φούσκωμα και αέρια. Ερευνητές αισθάνονται αυτό μπορεί να οφείλεται στην αιφνίδια εισαγωγή των ινών σε μια δίαιτα χαμηλή σε φυτικές ίνες. Οι περισσότεροι δεν αποτρέπονται από την παρούσα ήπια ενόχληση και μέσα σε λίγες εβδομάδες, αυτές οι παρενέργειες υποχωρήσει. Από εκεί και πέρα, γλυκομαννάνη φαίνεται ασφαλής.

Πώς λειτουργεί;

Γλυκομαννάνη θα μπορούσε να λειτουργήσει στο στομάχι και τα έντερα απορροφώντας νερό για να σχηματίσει ένα ογκώδη ίνα, η οποία θεραπεύει τη δυσκοιλιότητα. Μπορεί επίσης να επιβραδύνει την απορρόφηση του σακχάρου και της χοληστερόλης από το έντερο, βοηθώντας στον έλεγχο των επιπέδων σακχάρου στο διαβήτη, και μειώνουν τα επίπεδα χοληστερόλης.

Μήπως αυτό πραγματικά εργασία;

Η μελέτη των μηχανισμών είναι πάντα ενδιαφέρουσα, αλλά αυτό που πραγματικά θέλω να μάθω είναι αν αυτή η ουσία οδηγεί σε πραγματική κιλά που έχασε. Ευτυχώς, έχουμε αρκετές τυχαιοποιημένες ελεγχόμενες μελέτες σε γλυκομαννάνη. Αυτοί οι τύποι των μελετών είναι ο χρυσός κανόνας των επιστημονικών πειραμάτων σε ανθρώπους. Στο μεγαλύτερο, 176 υγιείς υπέρβαροι άνθρωποι τυχαιοποιήθηκαν να καταπιούν είτε ένα συμπλήρωμα με γλυκομαννάνη ή εικονικό φάρμακο (εικονική χάπι), ενώ σε μια δίαιτα περιορισμένων θερμίδων. Τρία διαφορετικά συμπληρώματα γλυκομαννάνη ελέγχθηκαν, με ποικίλες δόσεις. Μερικοί επίσης είχε άλλες ίνες προστεθούν σε αυτά.

Γιατί θα πρέπει να λαμβάνει οφέλη γλυκομαννάνη

Αν και η έρευνα βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη και η FDA δεν έχει δώσει την έγκρισή του για τυχόν απαιτήσεις για την υγεία προϊόν γλυκομαννάνη ή απώλεια βάρους, οι προκαταρκτικές μελέτες που υπόσχονται. Σε μια μελέτη του 2007 που δημοσιεύθηκε στο British Journal of Nutrition, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν ένα γλυκομαννάνη και ψύλλιο φλοιό συμπλήρωμα συνδυασμό έχασε περίπου 10 κιλά σε 16 εβδομάδες σε σύγκριση με 1,7 κιλά έχασε στην ομάδα του εικονικού φαρμάκου. Μια άλλη μελέτη που χρησιμοποίησε μόνο γλυκομαννάνη παρουσίασαν κατά μέσο όρο 5,5 κιλά έχασε πάνω από οκτώ εβδομάδες, χωρίς να κάνει καμία άλλη δίαιτα ή αλλαγές στον τρόπο ζωής.

Πού μπορώ να βρω περισσότερες πληροφορίες;

Μπορείτε να πάρετε τις πληροφορίες από την επίσημη ιστοσελίδα που δίνει κάποιες υπόβαθρο και συμβουλές και διαθέτουν φωτογραφίες του Konjac ρίζας και σκόνη γλυκομαννάνη. Έχετε δοκιμάσει αυτά τα ζυμαρικά ή έλαβε τα συμπληρώματα γλυκομαννάνη; Επιτρέψτε μου να ξέρω αν σας αρέσουν τα ζυμαρικά. Μπορείτε επίσης να γνωρίζουν πώς να τους προετοιμάσει ή αν είχατε κάποια επιτυχία με τη μορφή συμπληρώματος.

Τι πρέπει να αγοράσω;

Λοιπόν, μπορεί να μην είναι σε σύγχυση σχετικά με το καλύτερο συμπλήρωμα Glucomannan που λειτουργεί αποτελεσματικά για την απώλεια βάρους. Σας προτείνουμε να πάρετε το πρωτο-Col SlimFizz. Αυτό το πρωτο-Col SlimFizz δίνει περισσότερα οφέλη με φυσικό και ασφαλή τρόπο. Φυσικά, αυτό είναι διαθέσιμο μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα. Ως εκ τούτου, κάντε κλικ στην παραγγελία σύνδεσμο εδώ για να συνεχίσετε με τις επίσημες ιστοσελίδες. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναλάβει την πρωτο-Col SlimFizz. Αυτό είναι απολύτως για σας.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>