Είναι ασφαλές να χρησιμοποιείτε κρέμα κατά των ρυτίδων ενώ είστε έγκυος;

Η εγκυμοσύνη έρχεται με πολλές προκλήσεις που σχετίζονται με την υγεία. Ορισμένες γυναίκες ρωτούν για την ασφάλεια της χρήσης αντιρυτιδικής κρέμας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Η εγκυμοσύνη είναι μια συναρπαστική στιγμή για τις γυναίκες, αλλά έρχεται με πολλές προκλήσεις που σχετίζονται με την υγεία, τόσο για το μωρό όσο και για τη μητέρα. Οι ανησυχίες περιλαμβάνουν τα πάντα, από τι να φάτε και τι να μην φάτε, ποια φάρμακα μπορείτε να πάρετε ή όχι, και τι να κάνετε ή να μην κάνετε για τις πολλές αλλαγές που το σώμα σας περνάει. Οι έγκυες γυναίκες επίσης αναρωτιούνται για ποιες αντιρυτιδικές κρέμες είναι εντάξει για χρήση και ποιες δεν είναι – εκεί μπορούμε να βοηθήσουμε! Επειδή ορισμένα συστατικά απορροφώνται στο σώμα όταν εφαρμόζεται στο δέρμα, χρησιμοποιώντας αντιρυτιδική κρέμα ενώ η έγκυος πρέπει να περιλαμβάνει σοβαρή εκτίμηση. Πρέπει να ξέρετε τι είναι ασφαλές για χρήση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και τι να αποφύγετε.

Αντιρυτιδική κρέμα συστατικά για την αποφυγή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Τα κύρια συστατικά που πρέπει να αποφύγετε όταν είστε έγκυος: ρητινοειδή και σαλικυλικό οξύ. Ενώ η δουλειά τους μπορεί να αναρωτιέται για το δέρμα σας, οι υπερβολικές ποσότητες μπορούν να επηρεάσουν την εμβρυϊκή ανάπτυξη και να οδηγήσουν σε γενετικές ανωμαλίες.

  • Ρετινοειδή.

Τα ρετινοειδή βρίσκονται συχνά σε αντιρυτιδικές κρέμες. Είναι ένας τύπος βιταμίνης Α που επιταχύνει την κυτταρική διαίρεση και εμποδίζει τη διάσπαση του κολλαγόνου, και τα δύο από τα οποία είναι αποτελεσματικά στη μείωση των ρυτίδων και τη βελτίωση της υφής του δέρματος. Τα από του στόματος ρετινοειδή που λαμβάνονται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μπορεί να είναι επιβλαβή για το αγέννητο παιδί σας και μπορεί να προκαλέσουν γενετικές ανωμαλίες. Ενώ τα τοπικά ρετινοειδή στα ενυδατικά προϊόντα δεν έχουν αποδειχθεί ότι προκαλούν προβλήματα, ο γιατρός σας μπορεί να συστήσει να χρησιμοποιείτε ιδιαίτερη προσοχή με αυτά τα προϊόντα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας.

  • Σαλικυλικό οξύ.

Το σαλικυλικό οξύ είναι ένα ήπιο οξύ στην οικογένεια ασπιρίνης που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία μιας ποικιλίας δερματικών παθήσεων, συμπεριλαμβανομένης της ακμής. Διεισδύει στα λιπαρά του προσώπου για να πάρει βαθιά στους πόρους και να καθαρίσει τα νεκρά κύτταρα και να μειώσει τη φλεγμονή. Και πάλι, οι υψηλές δόσεις σαλικυλικού οξέος που παράγουν σε στοματική μορφή έχουν αποδειχθεί ότι προκαλούν επιπλοκές εγκυμοσύνης και γενετικές ανωμαλίες. Οι μικρές δόσεις σε μια τοπική θεραπεία μπορούν να θεωρηθούν ασφαλείς, ωστόσο το ισχυρότερο προϊόν, όπως αυτό που χρησιμοποιείται στις φλούδες του προσώπου, και το ποσό που χρησιμοποιείται μπορεί να είναι προβληματικές. Άλλα σημαντικά συστατικά για την καλύτερη αποφυγή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι ο φλοιός ιτιάς και το tazaratene. Μην χρησιμοποιείτε μια κρέμα κατά της ρυτίδωσης ενώ είστε έγκυος αν το προϊόν περιέχει ένα από τα συστατικά που αναφέρονται παραπάνω.

Τα συστατικά κρέμας κατά της ρυτίδων που είναι ασφαλή κατά της εγκυμοσύνης

Μην απελπίζεστε εάν τα συστατικά που αναφέρονται παραπάνω αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της θεραπείας κατά της γήρανσης. Υπάρχουν πολλά εναλλακτικά συστατικά για να δοκιμάσετε – και είναι επίσης πολύ αποτελεσματικά. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας, μπορείτε να βασίζεστε σε τοπικά αντιοξειδωτικά το πρωί. Βοηθούν στην προστασία από τις υπεριώδεις ακτίνες, τις ελεύθερες ρίζες και τις περιβαλλοντικές τοξικές βλάβες. Τα αντιοξειδωτικά και τα οξέα (όπως τα φυτοκεραμίδια και το υαλουρονικό οξύ) αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή για τις έγκυες γυναίκες. Τα φυτο-κεραμίδια, για παράδειγμα, είναι σε θέση να μειώσουν τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές. Ενυδατώνουν και ξεφλουδίζουν το δέρμα σας, έτσι φυσικά έχετε ομαλότερη, πιο σφιχτή επιδερμίδα. Ή δοκιμάστε το υαλουρονικό οξύ για την προστασία και την επιδιόρθωση των ιστών του δέρματος. Λειτουργεί επίσης ως συστατικά που δεσμεύουν την υγρασία και τα οποία σας βοηθούν να διατηρείτε ένα καλά ενυδατωμένο δέρμα όλη την ημέρα.

Η συνιστώμενη αντιρυτιδική κρέμα ενώ είστε έγκυος

Μέχρι στιγμής, το Revitol Phytoceramides είναι το μόνο προϊόν φροντίδας δέρματος που προτείνουμε για τις έγκυες γυναίκες. Το Revitol Phytoceramides έρχεται ως καθημερινή κρέμα και συμπλήρωμα διατροφής. Και οι δύο είναι ασφαλείς να χρησιμοποιηθούν τακτικά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Αυτά τα προϊόντα έχουν κατασκευαστεί με φυτικά συστατικά που λειτουργούν απόλυτα μαζί για να σας βοηθήσουν να επιτύχετε εξαιρετικά αποτελέσματα. Βοηθούν στην καταπολέμηση των προβλημάτων του δέρματος για υγιές και άψογο δέρμα. Τα συστατικά Revitol Phytoceramides περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

  • Φυτοκεραμίδια.
  • Υαλουρονικό οξύ.
  • Ζελατίνη.
  • Πρωτεΐνη σίτου.
  • Γλυκερίνη.
  • Νερό.

Αυτά τα συστατικά είναι όλα ασφαλή για τις έγκυες γυναίκες. Έτσι, αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια κρέμα κατά της ρυτίδωσης ενώ είστε έγκυος, σκεφτείτε μόνο το Revitol Phytoceramides. Κάντε κλικ στο banner παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>