Είναι ασφαλές να καταναλώνετε εκχύλισμα capsicum ενώ είστε έγκυος;

Μπορεί να αναρωτιέστε αν το εκχύλισμα καψικού που καταναλώνετε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι ασφαλές ή υπάρχουν παρενέργειες που πρέπει να γνωρίζετε. Βρείτε τις απαντήσεις εδώ. Σε γενικές γραμμές, δεν υπάρχει κανένας ιατρικός λόγος να παραλείψετε το εκχύλισμα καψικού ενώ είστε έγκυος. Δεν είναι αλήθεια ότι το εκχύλισμα καψικού θα προκαλέσει συσπάσεις ή θα προκαλέσει πρόωρο τοκετό. Μπορείτε να καταναλώνετε με ασφάλεια το συμπλήρωμα capsicum σε όλη την εγκυμοσύνη σας. Ωστόσο, υπάρχει μια προειδοποίηση. Το εκχύλισμα Capsicum μπορεί μερικές φορές να προκαλέσει καούρα.

Τι είναι το καψικό;

Το Capsicum ανήκει στο είδος (capsicum annuum), το οποίο είναι επίσης γνωστό ως πιπεριά. Είναι σχετικά ντομάτα, ψωμί και πιπεριές τσίλι. Έχει μια τραγανή, λιγότερο πικάντικη και πικάντικη γεύση. Το Capsicum προέρχεται από τη Νότια και Κεντρική Αμερική και ο Χριστόφορος Κολόμβος το έφερε πίσω στην Ευρώπη όταν επέστρεψε από την Αμερική. Τα αρχεία δείχνουν ότι το capsicum έχει χρησιμοποιηθεί στη μαγειρική από το 6000 π.Χ. Το εκχύλισμα Capsicum έχει πολλά οφέλη για την υγεία. Οι γυναίκες μπορούν ακόμη να πάρουν εκχύλισμα καψικού ενώ είναι έγκυες. Ωστόσο, θα πρέπει να συμβουλεύονται το γιατρό τους για να καθορίσουν τη σωστή δοσολογία.

Η κατανάλωση εκχυλίσματος καψικού κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης: είναι πραγματικά καλό;

Στην πραγματικότητα, το εκχύλισμα καψικού είναι μια καλή πηγή βιταμίνης Α, βιταμίνης Β1, βιταμίνης Β2, βιταμίνης Β3, βιταμίνης Β6, βιταμίνης Β9, βιταμίνης C, βιταμίνης Ε, βιταμίνης Κ και καλίου μαγγανίου. Είναι επίσης μια καλή πηγή ινών. Έτσι, δεν υπάρχει κανένας λόγος για τις γυναίκες να μην λαμβάνουν εκχύλισμα capsicum ενώ είναι έγκυος. Οι διατροφολόγοι ακόμη ταξινομούν το καψικό σε σούπερ τροφές εγκυμοσύνης μαζί με μπρόκολο, μαϊντανό, ντομάτες, κόκκινο κρέας, όσπρια και ψάρια. Σε γενικές γραμμές, τα οφέλη για την υγεία των εκχυλισμάτων capsicum περιλαμβάνουν την αντιμετώπιση της αναιμίας, τη βελτίωση της όρασης, την υποστήριξη της τριχοφυΐας, τη βελτίωση της ανοσίας, τη στήριξη της υγείας του δέρματος, τη μείωση της φλεγμονής και του πρήξιμου, τη διατήρηση της καρδιακής υγείας, την καταπολέμηση του καρκίνου, τη μείωση του σακχάρου στο αίμα και την αντιμετώπιση των αναπνευστικών ασθενειών.

Συμπέρασμα: Γιατί είναι καλό να λαμβάνετε εκχύλισμα capsicum ενώ είστε έγκυος;

Το Capsicum είναι μια εξαιρετική πηγή βιταμίνης Α, βιταμίνης Β6, βιταμίνης C, βιταμίνης Ε και άλλων βιταμινών. Είναι επίσης μια καλή πηγή φυτικών ινών και φυλλικού οξέος. Οι έγκυες γυναίκες πρέπει να λαμβάνουν φυλλικό οξύ και το εκχύλισμα καψικού μπορεί να το παράσχει. Γνωρίζουμε ότι το καψικό είναι φυσικά ένα πικάντικο φαγητό που μερικές φορές μπορεί να προκαλέσει καούρα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, όταν η καούρα και άλλα γαστρεντερικά προβλήματα μπορούν να προκαλέσουν ανησυχία για τα γεύματα. Ωστόσο, το εκχύλισμα καψικού που έρχεται ως συμπλήρωμα είναι συνήθως πιο ασφαλές για το στομάχι. Το υψηλής ποιότητας συμπλήρωμα capsicum, όπως το Capsiplex, έχει ακόμη και μια εξωτερική επικάλυψη που αντιστέκεται στην οξύτητα στο στομάχι. Ως αποτέλεσμα, το εκχύλισμα καψικού περνάει από το στομάχι όπου μπορεί να προκαλέσει μια διαταραχή και αντ ‘αυτού απελευθερώνεται απευθείας στο έντερο, όπου υπάρχει μηδενική πιθανότητα οποιασδήποτε διαταραχής. Το συμπλήρωμα Capsicum είναι ιδανικό για όσους δεν τους αρέσει να τρώνε το φυσικό καψικό. Το εκχύλισμα Capsicum περιέχεται στο χάπι ή την κάψουλα και με αυτό τον τρόπο δεν θα νιώσετε τη γεύση του. Έτσι επιλέξτε ένα φυσικό συμπλήρωμα capsicum με πολλά οφέλη που μπορείτε να καταναλώσετε με ασφάλεια κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης χωρίς φόβο παρενεργειών. Κάντε κλικ στο παρακάτω σύμβολο για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συμπλήρωμα capsicum.

Capsiplex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>