Δοκιμάστε αυτό το πρόγραμμα διατροφής με αυξήσετε το μεταβολισμό συμπλήρωμα

Ολοκλήρωση του μεταβολισμού συμπλήρωμα ενίσχυση με ένα καλό πρόγραμμα διατροφής είναι ο καλύτερος τρόπος για να πάρετε μια υγιή απώλεια βάρους.

Η αιτία της αύξησης του βάρους είναι κυρίως αργό μεταβολισμό του σώματος. Και ο κύριος παράγοντας που κάνει αργό μεταβολισμό είναι λάθος διατροφή.

Λαμβάνοντας αυξήσετε το μεταβολισμό συμπληρώματα μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη για να αυξήσει το μεταβολισμό σας και να βοηθήσει στην απώλεια βάρους, αλλά τα αποτελέσματα είναι μερικές φορές ανθυγιεινά. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να ενσωματώσει ένα καλό πρόγραμμα διατροφής, λαμβάνοντας παράλληλα αυξήσετε το μεταβολισμό συμπλήρωμα προκειμένου να επιτευχθούν τα καλύτερα αποτελέσματα.

Δοκιμάστε αυτό το πρόγραμμα διατροφής με το μεταβολισμό σας ενίσχυση συμπλήρωμα.

Είστε επιτρέπεται να λαμβάνουν οποιαδήποτε συμπληρώματα για την ενίσχυση του μεταβολισμού σας, αλλά δεν πρέπει να χάσετε το παρακάτω πρόγραμμα διατροφής:

1. Ξεκινήστε το πρωί

Βεβαιωθείτε ότι τρώτε πρωινό.
Τρώγοντας μια πλούσια σε θρεπτικά συστατικά πρωινό γεύμα (όπως το αλεύρι βρώμης με αμύγδαλα και τα μούρα, ή μια ομελέτα σπανάκι-και-φέτα με μια φέτα του τοστ ολικής αλέσεως) λίγο μετά την πάρει από το κρεβάτι κυριολεκτικά ξυπνά το μεταβολισμό σας.

2. Τρώτε ω-3 λιπαρά οξέα.

Η κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων ιχθύων πλούσια σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα βοηθά ενισχυτή μέχρι μεταβολισμό.
Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα σακχάρου ισορροπία στο αίμα και να μειώσει τη φλεγμονή, βοηθώντας στη ρύθμιση του μεταβολισμού. Μπορούν επίσης να κάνουν το λίπος για να καεί πιο γρήγορα.

3. Μην αποφύγετε τις θερμίδες.

Αν κοπεί πάρα πολλές θερμίδες, το μεταβολισμό σας σκέφτεται ώρες είναι άπαχο και βάζει τα διαλείμματα για καύση λίπους για την εξοικονόμηση ενέργειας.

Here’s the trick to keeping your metabolism revved up while dieting: Eat enough calories to at least match your resting metabolic rate (what you’d burn if you stayed in bed all day; calculate yours here). That’s about 1,330 calories for a 5-feet-4-inch, 150-pound, 40-year-old woman.

4. Limit the trans fat.
Trans fats slow down your body’s ability to burn fat. They bind to fat and liver cells and slows metabolism. Eating trans fat can also lead to insulin resistance and inflammation, both of which cripple metabolism and can cause weight gain.

5. Get protein.
Your body digests protein more slowly than fat or carbs, so you feel full longer. Plus, it may also give your metabolism a bump. In a process called thermogenesis, your body uses about 10% of its calorie intake for digestion.

Έτσι, επειδή χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να κάψει πρωτεΐνη από υδατάνθρακες ή λίπος, το σώμα σας δαπανά περισσότερη ενέργεια απορροφά τα θρεπτικά συστατικά σε μια δίαιτα υψηλή σε πρωτεΐνες.

Αν και έχουμε πει ότι μπορείτε να πάρετε οποιαδήποτε συμπληρώματα, αν θέλετε τα καλύτερα αποτελέσματα για την απώλεια βάρους, να επιλέξουν να λάβουν Thermolite.

Thermolite χρησιμοποιεί ένα συγκεκριμένο και ισχυρό μείγμα από φυσικά, φυτικά βασισμένη συστατικά για να ενεργοποιήσουν το μεταβολισμό σας να εργαστεί σκληρότερα. Αυτό θα πρέπει να οδηγήσει σε μείωση του σωματικού λίπους, καθώς και υψηλότερες τιμές της ενέργειας.

Thermolite περιέχει τα καλύτερα συστατικά που κρατούν θερμογόνο ιδιότητες, που περιλαμβάνουν πράσινο τσάι, γκουαρανά και πιπεριά. Τα συστατικά συνεργάζονται αρμονικά για την αύξηση της θερμοκρασίας του σώματος, η οποία μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε σημαντικό βάρος.