Διαχείριση διατροφής αθλητικής διατροφής υψηλής ποιότητας

Όταν πρόκειται για το σχεδιασμό μιας διατροφής αθλητικής διατροφής, υπάρχουν πολλοί τρόποι να το κάνετε αυτό. Ανάλογα με τον τύπο του αθλητισμού, οι αθλητές θα έχουν μια ποικιλία ενεργειακών και θρεπτικών αναγκών που πρέπει να εξετάσουν. Υπάρχουν αμέτρητες πηγές από τις οποίες μπορούν να αποκτήσουν τέτοια ενέργεια με τη μορφή ολικής τροφής και συμπληρωμάτων, αλλά ορισμένες πηγές θα έχουν πολύ περισσότερα οφέλη για τη γενική υγεία του ατόμου, ενώ άλλες μπορεί να προκαλέσουν βλάβη.

Πάρτε ποιοτική αθλητική διατροφή

Υπάρχουν πολλά αθλητικά προϊόντα διατροφής που πωλούνται μαζικά ως συμπληρώματα και τρόφιμα. Οι διαφημίσεις δηλώνουν πάντοτε ότι είναι απαλλαγμένες από ζάχαρη, χωρίς λιπαρά, απαλλαγμένες θερμίδων ή αποτελούμενες από μεταποιημένες πρωτεΐνες, βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία. Ωστόσο, οι αθλητές θα πρέπει να θεωρούν ολόκληρα τα τρόφιμα ως κύριο στόχο τους να αποκτήσουν υψηλής ποιότητας ενέργεια και θρεπτικά συστατικά. Συνιστάται ιδιαίτερα να επιλέξετε βιολογικά φρούτα και λαχανικά για να μειώσετε τις επιπτώσεις της κατάποσης φυτοφαρμάκων, ζιζανιοκτόνων και τοξινών. Ελεύθερος χρόνος για να τους ψωνίσετε σε αγορές τοπικών αγροτών για να προμηθευτείτε τα φρέσκα φυσικά τρόφιμα. Επιλέξτε τα διαφορετικά χρωματιστά φρούτα και λαχανικά για να εξασφαλίσετε την ισορροπημένη πρόσληψη βιταμινών, θρεπτικών συστατικών και φυτοχημικών που χρειάζονται οι αθλητές για να αναπτυχθούν, να επισκευαστούν και να αναρρώσουν το σώμα τους.

Επίτευξη ισορροπημένης διατροφής αθλητικής διατροφής

Μια ισορροπημένη διατροφή περιέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεστε, στα σωστά ποσά για να σας κρατήσει υγιή. Για τους περισσότερους ανθρώπους μια ισορροπημένη διατροφή πρέπει να αποτελείται από: 60% υδατάνθρακες, 30% λίπος, 10% πρωτεΐνες, βιταμίνες, μέταλλα και νερό, ωστόσο αυτό ποικίλλει ανάλογα με τα επίπεδα δραστηριότητας, τον τύπο άσκησης και την κατάσταση υγείας του ατόμου.

  • Υδατάνθρακες.

Οι αθλητές, ειδικά όσοι συμμετέχουν σε αγωνιστικά γεγονότα συχνά απαιτούν υψηλότερη από την κανονική πρόσληψη υδατανθράκων 60%, προκειμένου να διατηρήσουν μεγάλες αποθήκες γλυκογόνου και να αντισταθούν στην κόπωση.

  • Λίπη.

Μια δίαιτα υγιεινής αθλητικής διατροφής δεν πρέπει να περιέχει περισσότερο από 30% λίπος, και το 10% κατ ‘ανώτατο όριο θα πρέπει να είναι κορεσμένο λίπος. Το λίπος παρέχει μια δευτερεύουσα πηγή ενέργειας και μόλις εξαντληθούν τα σχετικά μικρά καταστήματα υδατανθράκων, ο μεταβολισμός του λίπους γίνεται η πρωταρχική πηγή ενέργειας.

  • Πρωτεΐνες.

Οι πρωτεΐνες βρίσκονται σε αφθονία στα κρέατα, τα αυγά, τα ψάρια, τα γαλακτοκομικά προϊόντα, τους ξηρούς καρπούς και τους σπόρους. Η πρωτεΐνη είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη, την επισκευή και τη συντήρηση των ιστών του σώματος και γι ‘αυτό πολλοί αθλητές (κυρίως εκείνοι που απαιτούν δύναμη ή μέγεθος) θα αυξήσουν την ποσότητα πρωτεϊνών που καταναλώνουν, προκειμένου να βοηθήσουν τους μύες τους να αναπτυχθούν και να αναπτυχθούν.

  • Ινα.

Οι ίνες δεν είναι πραγματικά θρεπτική ουσία, αλλά σίγουρα χρειάζεστε τη διατροφή σας για να διατηρήσετε το πεπτικό σας σύστημα υγιές και να λειτουργείτε σωστά. Μπορεί να βρεθεί στα φρούτα και τα λαχανικά.

  • Υγρά.

Τα υγρά είναι ζωτικής σημασίας σε κάθε αθλητισμό για να αποτρέψουν την αφυδάτωση. Όταν ασκούμε τον ιδρώτα του σώματός μας για να μας δροσιστεί.

  • Βιταμίνη και μέταλλα.

Οι λιποδιαλυτές βιταμίνες όπως η βιταμίνη Α και η βιταμίνη D μπορούν να αποθηκευτούν στο σώμα. Η βιταμίνη Α βρίσκεται στα λαχανικά, το ήπαρ και τα αυγά, η βιταμίνη D βρίσκεται στο γάλα, τα ψάρια και τα αυγά. Οι υδατοδιαλυτές βιταμίνες δεν μπορούν να αποθηκευτούν στο σώμα, γι ‘αυτό πρέπει να τρώμε αυτές στη διατροφή μας, περιλαμβάνουν τη βιταμίνη C που βρίσκεται στα φρούτα και τα λαχανικά. Τα ορυκτά χρειάζονται επίσης για υγιή οστά και δόντια, καθώς και για την ανάπτυξη άλλων ιστών. Περιλαμβάνουν πράγματα όπως το ασβέστιο που βρίσκεται στα γαλακτοκομικά προϊόντα και τα λαχανικά. Επίσης σίδηρο που βρίσκεται στα φασόλια και άλλα πράσινα λαχανικά και χρησιμοποιείται για την παραγωγή αιμοσφαιρίνης στα ερυθρά αιμοσφαίρια.

Προσθέτοντας συμπληρώματα στη διατροφή με αθλητικές τροφές

Μια ολιστική προσέγγιση στο σχεδιασμό μιας διατροφής αθλητικής διατροφής λαμβάνει επίσης υπόψη τον τρόπο με τον οποίο αισθάνεται ένας αθλητής, τόσο διανοητικά όσο και σωματικά. Είναι σημαντικό να έχουν οι αθλητές να καταγράψουν τον ύπνο τους, πώς νιώθουν διανοητικά και συναισθηματικά, καθώς και τα επίπεδα ενέργειας και πείνας τους. Λαμβάνοντας υπόψη το πώς αισθάνεται ένα άτομο, είναι πολύ σημαντικό όσον αφορά την προσαρμογή στη δίαιτα αθλητικής διατροφής. Αφορά επίσης την επιλογή των σωστών συμπληρωμάτων χρήσης. Όλοι οι αθλητές πρέπει να εργαστούν σκληρά για την κατάρτιση και τον ανταγωνισμό τους. Γνωρίζουμε ότι πραγματικά θέλουν να απλοποιήσουν τη διαδικασία και να πάρουν προϊόντα που βελτιώνουν σημαντικά την ενέργεια, τα αποτελέσματα της προπόνησης και το χρόνο αποκατάστασης. Για τους παραπάνω λόγους, γεννήθηκε το BlackWolfWorkout. Το BlackWolfWorkout έρχεται ως αθλητικά συμπληρώματα all-in-one με στόχο να σας βοηθήσουν να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη χωρίς την ταλαιπωρία πολλών χάπια και σκόνες. Ο κατασκευαστής BlackWolfWorkout απλοποίησε τη διαδικασία συμπλήρωσης για εσάς, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να επικεντρωθείτε στα πράγματα που έχουν σημασία – εστιάζοντας στην επόμενη προπόνηση ή τον ανταγωνισμό σας και χτυπώντας το σκληρά! Η κατασκευή του BlackWolfWorkout περιλαμβάνει έμπειρους αθλητές διατροφολόγους και παρασκευαστές, με αποτέλεσμα μια σειρά από βέλτιστα ισορροπημένα μείγματα που έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν τα μέγιστα αποτελέσματα. Το BlackWolfWorkout περιέχει 100% ενεργά συστατικά που προορίζονται για την τροφοδοσία του σώματός σας με αυτό που χρειάζεται, όταν το χρειάζεται. Θέλετε να μάθετε τι πλεονεκτήματα θα έχετε από τη χρήση του BlackWolfWorkout; Λοιπόν, απλά κάντε κλικ στο πανό κάτω για να μάθετε τα οφέλη!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>