Γλυκομαννάνη χάπια απώλειας βάρους συμπλήρωμα: ασφαλή για την υγεία

Γλυκομαννάνη χάπια απώλειας βάρους συμπλήρωμα είναι διαθέσιμα για σας τώρα. Αυτό το λίπος συμπλήρωμα καυστήρα είναι πολύ κατάλληλο για όλους.

Γλυκομαννάνη είναι ένα σάκχαρο που κατασκευάζεται από τη ρίζα του φυτού konjac (Amorphophallus konjac). σκόνη γλυκομαννάνη, κάψουλες, και τα δισκία χρησιμοποιούνται ως φάρμακο. ΓΛΥΚΟΜΑΝΝΑΝΗ χρησιμοποιείται για τη δυσκοιλιότητα, την απώλεια βάρους σε ενήλικες και παιδιά, ο διαβήτης τύπου 2, τον έλεγχο του σακχάρου στο αίμα, και τη μείωση της χοληστερόλης. Σε τρόφιμα, γλυκομαννάνη χρησιμοποιείται ως πυκνωτικό ή πηκτωτικό παράγοντα. αλεύρι γλυκομαννάνη και η σκόνη που χρησιμοποιούνται στα τρόφιμα.

Γλυκομαννάνη στα τρόφιμα

Γλυκομαννάνη χρησιμοποιείται σε μερικά τρόφιμα ως πυκνωτικό, αλλά το κύριο σημείο ενδιαφέροντος για εμάς είναι ότι γλυκομαννάνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κάνει ένα είδος των ιαπωνικών μανέστρα που ονομάζεται χυλοπίτες Shirataki. Αυτά έχουν ένα υψηλό επίπεδο των ινών, σχεδόν καθόλου θερμίδες και είναι γνωστό για την απορρόφηση των γεύσεων των σάλτσες και καρυκεύματα που έχουν συνδεθεί με. Αρκετές διαφορετικές εταιρείες έχουν αναπτύξει σειρές των noodles διατροφής, τα ζυμαρικά και το ρύζι με βάση το συστατικό Glucomannan, αναμιγνύεται με μια μεγάλη ποσότητα νερού. Αυτά περιλαμβάνουν μάρκες όπως Zero Χυλοπίτες και Skinny Noodles.

Ποιες είναι οι διαλυτές ίνες του γλυκομαννάνη;

Διαλυτές ίνες είναι μια μορφή των λεγόμενων «συγκρότημα» υδατάνθρακα (που σημαίνει ότι πιο περίτεχνα μοριακή δομή τους είναι πιο δύσκολο για το σώμα μας για να σπάσει προς τα κάτω) που είναι διαλυτό στο νερό. Σε υγρή, διαλυτές ίνες σχηματίζουν ιξώδη πηκτώματα. Για παράδειγμα, η πηκτίνη φρούτων χρησιμοποιείται για να πυκνώσει μαρμελάδες και ζελέ, ενώ το κόμμι ξανθάνης χρησιμοποιείται ως γαλακτωματοποιητής που κάνει τα τρόφιμα πιο κρεμώδης. Διαλυτές ίνες είναι επίσης μεγάλη τροφίμων βακτηριδίων (η οποία αποφέρει διαλυτές φυτικές ίνες ο όρος πρεβιοτικό). γαστρεντερικές βακτήρια μας ζυμώσουν ανυπόμονα διαλυτές ίνες, δημιουργώντας παραπροϊόντα όπως πολύτιμα θρεπτικά συστατικά ή όχι και τόσο επιθυμητή αέρια.

Τα οφέλη γλυκομαννάνη

Αν και η έρευνα βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη και η FDA δεν έχει δώσει την έγκρισή του για τους ισχυρισμούς υγείας ή απώλεια βάρους οποιουδήποτε προϊόντος γλυκομαννάνη είναι οι προκαταρκτικές μελέτες που υπόσχονται. Σε μια μελέτη του 2007 που δημοσιεύθηκε στο British Journal of Nutrition, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν ένα γλυκομαννάνη και ψύλλιο φλοιό συμπλήρωμα συνδυασμό έχασε περίπου 10 κιλά σε 16 εβδομάδες σε σύγκριση με 1,7 κιλά έχασε στην ομάδα του εικονικού φαρμάκου. Μια άλλη μελέτη που χρησιμοποίησε μόνο γλυκομαννάνη παρουσίασαν κατά μέσο όρο 5,5 κιλά έχασε πάνω από οκτώ εβδομάδες, χωρίς να κάνει καμία άλλη δίαιτα ή αλλαγές στον τρόπο ζωής.

Πώς λειτουργεί;

Γλυκομαννάνη θα μπορούσε να λειτουργήσει στο στομάχι και τα έντερα απορροφώντας νερό για να σχηματίσει ένα ογκώδη ίνα, η οποία θεραπεύει τη δυσκοιλιότητα. Μπορεί επίσης να επιβραδύνει την απορρόφηση του σακχάρου και της χοληστερόλης από το έντερο, βοηθώντας στον έλεγχο των επιπέδων σακχάρου στο διαβήτη, και μειώνουν τα επίπεδα χοληστερόλης.

Μελέτες και απώλεια βάρους

Υπήρξαν μια σειρά από μελέτες που διεξήχθησαν που μελετούν τη σχέση μεταξύ της κατανάλωσης Glucomannan και την απώλεια βάρους. Αυτά έχουν πάντα διαπίστωσε ότι οι χρήστες βιώνουν σημαντικά μεγαλύτερη απώλεια βάρους κατά την κατανάλωση Glucomannan σε σύγκριση με ένα προϊόν το εικονικό φάρμακο. Η πλειοψηφία αυτών των μελετών ενθάρρυνε τους χρήστες να μην αλλάξουν τη συνηθισμένη διατροφή ή την άσκηση τους συνήθειες κατά τη διάρκεια των κλινικών δοκιμών, για να αποκλείσει την απώλεια βάρους οφείλεται σε άλλους παράγοντες.

Best χάπια απώλειας βάρους Glucomannan συμπλήρωμα

Τα καλύτερα χάπια απώλειας βάρους συμπλήρωμα Glucomannan προτείνουμε την Πρωτο-Col SlimFizz. Αυτό είναι ένα μεγάλο συμπλήρωμα απώλειας βάρους wth Glucomannan. SlimFizz ΓΛΥΚΟΜΑΝΝΑΝΗ είναι επίσης υψηλό σε φυσικό ιξώδες και απαλλαγμένη από θειικά και τα βαρέα μέταλλα. Γλυκομαννάνη δρα ως φυσικό κατασταλτικό της όρεξης. Μετά καταναλώνεται, Glucomannan επεκτείνεται στο στομάχι σας και προς τα κάτω για να εντερικά κομμάτια, αφήνοντας σας με το αίσθημα πληρότητας και συμβάλλουν στη μείωση της ημερήσιας πρόσληψης θερμίδων σας.

Από που να αγοράσω

Θα πρέπει να αγοράσετε αυτό το SlimFizz στην επίσημη ιστοσελίδα. Μπορείτε να επιλέξετε το προϊόν κάνοντας κλικ τη σειρά σύνδεσμο εδώ. Θα σας ανακατευθύνει στην επίσημη ιστοσελίδα του SlimFizz ως το καλύτερο συμπλήρωμα γλυκομαννάνη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>