Γλυκομαννάνη συμπληρώσει το λίπος καυστήρα: δημοφιλής δίαιτα χάπια για να λάβουν

καυστήρα γλυκομαννάνη συμπλήρωμα λίπος είναι δημοφιλής στις μέρες μας. Πολλοί άνθρωποι θέλουν να γνωρίζουν την αλήθεια σχετικά με αυτό το συμπλήρωμα.

Glucomannan περιστασιακά επισημαίνονται ως konjac ή Amorphophallus konjac είναι μια un-απορροφήσιμο πολυσακχαρίτη που προέρχεται από τη ρίζα konjac. Αυτή είναι μια κάπως περίπλοκη τρόπος για να πούμε ότι η γλυκομαννάνη είναι μια πηγή φυτικών ινών. Ως εκ τούτου, σας προσκαλούμε να μάθετε περισσότερα για το μοναδικό λίπος καυστήρα. Βρείτε το πώς λειτουργεί η γλυκομαννάνη για το λίπος καυστήρα.

Glucomannan ως φυσικό συμπλήρωμα

ΓΛΥΚΟΜΑΝΝΑΝΗ είναι επίσης γνωστή ως ένα φυσικό, υδατο-διαλυτή διαιτητική ίνα που εξάγεται από τις ρίζες του γιαμ ελέφαντα. Είναι διαθέσιμο ως συμπλήρωμα, σε μίγματα ποτών και προστίθεται στα τρόφιμα, όπως τα ζυμαρικά και το αλεύρι. Είναι επίσης το κύριο συστατικό σε ζυμαρικά Shirataki.

ΓΛΥΚΟΜΑΝΝΑΝΗ πωλείται επίσης ως συμπλήρωμα διατροφής σε μορφή σκόνης, κάψουλας, και τις μορφές δισκίου, είτε ως ένα μόνο συστατικό ή σε συνδυασμό με άλλες ίνες ή βοηθήματα απώλεια βάρους. έχουν άφθονη ισχυρισμοί έχουν γίνει σχετικά με την ικανότητά γλυκομαννάνη να προωθήσει την απώλεια βάρους.

Γλυκομαννάνη ως λίπος καυστήρα

Η αξιοσημείωτη ρευστό ιδιότητες της Glucomannan απορρόφησης έχει αποδειχθεί ότι είναι μια αποτελεσματική ενίσχυση για εκείνους σε μια διατροφή περιορισμένων θερμίδων. η ίδια γλυκομαννάνη έχει πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες, αλλά όταν λαμβάνεται πριν από τα γεύματα μπορεί να βοηθήσει όσους κάνουν δίαιτα να αισθάνονται πληρέστερη παρά τους που είναι σε μια διατροφή χαμηλή σε θερμίδες. Όπως έχουμε αναφέρει, αυτό επιτυγχάνεται με την Glucomannan την απορρόφηση των υγρών μέσα στο στομάχι, την επέκταση του όγκου και την προώθηση της εξέφρασε την ικανοποίησή αίσθημα πληρότητας και κορεσμού, παρά να κάνει δίαιτα. Λιγότερες θερμίδες μπορούν να καταναλωθούν και η δίαιτα είναι λιγότερο πιθανό να σνακ για τις ανθυγιεινές λιχουδιές συχνά επιτευχθεί όταν απεργίες πείνας.

Λειτουργεί γλυκομαννάνη;

Προκαταρκτικά στοιχεία δείχνουν ότι γλυκομαννάνη μπορεί να προάγει την απώλεια βάρους σε δόσεις των 1-4 γραμμάρια ανά ημέρα, με την προώθηση κορεσμού και με το φράξιμο μερικές θερμίδες από το να απορροφηθεί στο σώμα. Η έρευνα έχει δείξει ότι η πιο ιξώδες ή ομοιάζον με πηκτή μια ίνα είναι, τόσο το καλύτερο φαίνεται να λειτουργεί επί των τριών μηχανισμών που επηρεάζουν την όρεξη: μηχανικές (σωματικά ανάληψη δωμάτια στο έντερο) ορμονική (έλεγχο ορμόνες της όρεξης), και ο χρόνος μετάβασης ( επιβραδύνει την απορρόφηση της τροφής).

Θα πρέπει να προσπαθήσετε γλυκομαννάνη;

Είναι μια βολική μορφή ινών φαίνεται να έχει πολλά οφέλη. Αν και μπορείτε να πάρετε περισσότερες φυτικές ίνες στη διατροφή σας, απλά με την κατανάλωση των σωστών τα φρούτα και τα λαχανικά, πολλοί άνθρωποι θα εκτιμήσουν την απλότητα που προσφέρουν οι κάψουλες γλυκομαννάνη. Είναι κατά πάσα πιθανότητα θα σας βοηθήσει να τρώτε λιγότερο, και η μείωση σε θερμίδες μπορεί, γιατί θα χάσετε βάρος. Να θυμάστε όμως, τα αποτελέσματα είναι λεπτές, στην καλύτερη περίπτωση. Αυτό δεν είναι 10 lbs.

Από που να αγοράσω

Είναι εύκολο να βρείτε οποιοδήποτε συμπλήρωμα λίπος καυστήρα Glucomannan στην αγορά. Μπορείτε να το αγοράσετε στην αγορά, στο κατάστημα ή στα καταστήματα των ναρκωτικών. Το μεγάλο πολυκατάστημα, τα φροντίζουν, και άλλοι πωλούν επίσης τα συμπληρώματα Proto-Col SlimFizz σε αυτό το στάβλο. Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί την ποιότητα του προϊόντος. Θα πρέπει να δώσουν προσοχή σε αυτό. Έτσι, μπορείτε να αγοράσετε το συμπλήρωμα Proto-Col SlimFizz σε αυτή την επίσημη ιστοσελίδα είναι μια καλή συμβουλή. Ακολουθήστε αυτό το σύνδεσμο για να σας φέρει εκεί και μπορείτε να αγοράσετε Proto-Col SlimFizz σε καλή κατάσταση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>