Γλυκομαννάνη συμπλήρωμα διατροφής σχόλια: μήπως πραγματικά εργασία;

Σήμερα, παρουσιάζουμε γλυκομαννάνη σχόλια συμπλήρωμα διατροφής για σημαντικές πληροφορίες του καυστήρα λίπους. Βρείτε το καλύτερο προϊόν.

Αυτές οι πληροφορίες θα σας καθοδηγήσει σχετικά με τον καλύτερο τρόπο αποτελεσματικό συμπλήρωμα διατροφής. Ας διαβάσουμε παρακάτω. Κατ ‘αρχάς, γλυκομαννάνη είναι ένα υδατο-διαλυτή διαιτητική ίνα που εξάγεται από τη ρίζα του φυτού konjac. Όταν καταναλώνεται, προσπαθεί να καταστείλει την όρεξη ενδεχομένως, να βελτιώσει την πέψη, την υποστήριξη υγιή επίπεδα χοληστερόλης και γλυκόζης στο αίμα και να προωθήσει την απώλεια βάρους. Χρησιμοποιείται σε συμπληρώματα? μίγματα ποτών, και προστίθεται στα τρόφιμα.

Όλα για γλυκομαννάνη

Γλυκομαννάνη είναι διαθέσιμο σε online εμπόρους λιανικής πώλησης και τις τοπικές παντοπώλες. Δεν υπάρχει καμία επίσημη ιστοσελίδα γιατί είναι ένα συστατικό που χρησιμοποιείται από κάθε κατασκευαστή. Μας αρέσει ότι είναι φυσικό και περιλαμβάνονται σε υγιή σχέδια διατροφής.

Glucomannan έχει μια εξαιρετική ικανότητα να απορροφούν νερό και είναι ένα από τα πιο ιξωδών διαιτητικές ίνες γνωστές. Απορροφά τόσο πολύ υγρό ότι αν αδειάσει μια κάψουλα Glucomannan σε ένα μικρό ποτήρι ζεστό νερό, το όλο πράγμα μετατρέπεται σε gel. Αυτές οι μοναδικές ιδιότητες που πιστεύεται ότι μεσολαβούν επιπτώσεις της στην απώλεια βάρους.

Πώς γλυκομαννάνη προωθήσει την απώλεια βάρους;

Η αξιοσημείωτη ρευστό ιδιότητες της Glucomannan απορρόφησης έχει αποδειχθεί ότι είναι μια αποτελεσματική ενίσχυση για εκείνους σε μια διατροφή περιορισμένων θερμίδων. η ίδια γλυκομαννάνη έχει πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες, αλλά όταν λαμβάνεται πριν από τα γεύματα μπορεί να βοηθήσει όσους κάνουν δίαιτα να αισθάνονται πληρέστερη παρά τους που είναι σε μια διατροφή χαμηλή σε θερμίδες. Όπως έχουμε αναφέρει, αυτό επιτυγχάνεται με την Glucomannan την απορρόφηση των υγρών μέσα στο στομάχι, την επέκταση του όγκου και την προώθηση της εξέφρασε την ικανοποίησή αίσθημα πληρότητας και κορεσμού, παρά να κάνει δίαιτα. Λιγότερες θερμίδες μπορούν να καταναλωθούν και η δίαιτα είναι λιγότερο πιθανό να σνακ για τις ανθυγιεινές λιχουδιές συχνά επιτευχθεί όταν απεργίες πείνας.

Τα κοινά οφέλη γλυκομαννάνη

Αν και η έρευνα βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη και η FDA δεν έχει δώσει την έγκρισή του για τους ισχυρισμούς υγείας ή απώλεια βάρους οποιουδήποτε προϊόντος γλυκομαννάνη είναι οι προκαταρκτικές μελέτες που υπόσχονται. Σε μια μελέτη του 2007 που δημοσιεύθηκε στο British Journal of Nutrition, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν ένα γλυκομαννάνη και ψύλλιο φλοιό συμπλήρωμα συνδυασμό έχασε περίπου 10 κιλά σε 16 εβδομάδες σε σύγκριση με 1,7 κιλά έχασε στην ομάδα του εικονικού φαρμάκου. Μια άλλη μελέτη που χρησιμοποίησε μόνο γλυκομαννάνη παρουσίασαν κατά μέσο όρο 5,5 κιλά έχασε πάνω από οκτώ εβδομάδες, χωρίς να κάνει καμία άλλη δίαιτα ή αλλαγές στον τρόπο ζωής.

Η επιστήμη και η έρευνα σχετικά με γλυκομαννάνη

Υπάρχει μια πληθώρα ερευνητικών διαθέσιμα σχετικά με γλυκομαννάνη. Σε μελέτες, οι συμμετέχοντες έκαναν αλλαγές προκήρυξη του βάρους τους. Αυτό που διαπιστώσαμε ήταν ότι η δίαιτα γίνεται επίσης αλλαγές στις υπάρχουσες διατροφικές τους συνήθειες, το οποίο θα μπορούσε να ήταν η αιτία της απώλειας βάρους τους. Βρήκαμε επίσης τα αποτελέσματα που συνδέονται να μειώσει τη χοληστερόλη, συμπεριλαμβανομένων LDL (λιποπρωτεΐνη χαμηλής πυκνότητας) και θετικά αποτελέσματα επί της γλυκόζης του αίματος. Σε αυτό το site, στερεά επιστήμη είναι ένα κρίσιμο μέρος της διαδικασίας επανεξέτασης. Με αυτό το συστατικό, υπάρχουν ενδείξεις ότι λειτουργεί, αλλά δεν μπορεί να είναι η μόνη επιλογή.

Πού πρέπει να αγοράσετε;

Με βάση τα παραπάνω σχόλια, που υποστηρίζουν ότι το καλύτερο κατασταλτικό της όρεξης Glucomannan που λειτουργεί είναι η πρωτο-Col SlimFizz. Αυτό SlimFizz συνιστάται για χρήση με την έγκριση του FDA. Επιπλέον, έρχεται ως φυσικό κατασταλτικό της για την απώλεια βάρους. Φυσικά, μπορείτε να αγοράσετε το αρχικό Proto-Col SlimFizz στην επίσημη ιστοσελίδα. Η ιστοσελίδα είναι διαθέσιμη για να επισκεφθείτε μέσα από τις συνδέσεις που παρέχονται εδώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>