Γλυκομαννάνη εκχύλισμα συμπλήρωμα για τη διατροφή: καλύτερο προϊόν για να αγοράσει

Σας παρουσιάζουμε μεγάλη πληροφορίες σχετικά με γλυκομαννάνη εκχύλισμα συμπλήρωμα για τη διατροφή τώρα. Εμείς παρέχουμε την καλύτερη λύση για την απώλεια βάρους.

ρίζα Konjac είναι μια πηγή διαλυτών φυτικών ινών που ονομάζεται γλυκομαννάνη, το οποίο βρίσκεται σε μια σειρά από προϊόντα απώλειας βάρους και της ουσίας που υποτίθεται ότι θα σας βοηθήσει να ρίξει λίρες. Δεν είναι καλά κατανοητό πώς γλυκομαννάνη έργα, αλλά οι ερευνητές υποθέτουν ότι λειτουργεί με την απορρόφηση νερού στο στομάχι, σχηματίζοντας μια παχιά, παχύρρευστη γέλη, η οποία καθυστερεί την πέψη για να σας βοηθήσει να διατηρήσετε το αίσθημα πλήρη πλέον. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην πρόληψη της απορρόφησης των υδατανθράκων, σύμφωνα με μια μελέτη του 1988 που δημοσιεύθηκε στο Gut. Ας διαβάσουμε τις πληροφορίες λεπτομέρεια παρακάτω.

Τι είναι η γλυκομαννάνη;

Γλυκομαννάνη είναι μια φυσική, υδατο-διαλυτή διαιτητική ίνα που εξάγεται από τις ρίζες του γιαμ ελέφαντα, επίσης γνωστό ως konjac. Είναι διαθέσιμο ως συμπλήρωμα, σε μίγματα ποτών και προστίθεται στα τρόφιμα, όπως τα ζυμαρικά και το αλεύρι. Είναι επίσης το κύριο συστατικό σε ζυμαρικά Shirataki. Glucomannan περιλαμβάνει 40% του ξηρού βάρους του γιαμ ελέφαντα, η οποία είναι αρχικά από τη Νοτιοανατολική Ασία. Έχει μια μακρά ιστορία της χρήσης σε φυτικά μείγματα και παραδοσιακά φαγητά όπως το τόφου, ζυμαρικά, και konjac ζελέ.

Πώς χρησιμοποιείται το γλυκομαννάνη;

Υπάρχουν τρεις διαφορετικοί τρόποι μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει αυτό το συμπλήρωμα. Ας ρίξουμε μια σύντομη ματιά σε καθένα από αυτά. Γλυκομαννάνη Σκόνη: Είναι ευχάριστο και πρακτικά άγευστο. Η σκόνη συνήθως αναμιγνύεται σε άλλα τρόφιμα ή smoothies. Συνήθως, η σκόνη όταν χρησιμοποιείται με νερό προσθέτει ένα καλό κομμάτι του πάχους της συνέπειας και χύμα στο τρόφιμο. Γλυκομαννάνη μεταποιημένων τροφίμων: Είμαι βέβαιος ότι μπορεί να έχετε ήδη ακούσει για τα «noodles θαύμα,» τα ιαπωνικά noodles Shirataki, το πιο δημοφιλές φαγητό που έρχεται με γλυκομαννάνη αναμιχθεί σε αυτό. Θα βρείτε επίσης κάποιες τσίχλες και καραμέλες με αυτό το συστατικό αναμειγνύονται σε αυτό. Glucomannan Κάψουλες / δισκία: Είναι το πιο βολικό και ευρέως χρησιμοποιούμενη μέθοδος, ειδικά ως συμπλήρωμα απώλειας βάρους.

Αποδεικτικά στοιχεία για την απώλεια βάρους

Ενώ φαίνεται ότι konjac ρίζα μπορεί να προσφέρει κάποια βοήθεια με την απώλεια βάρους, οι εκθέσεις είναι ασυνεπής. Γλυκομαννάνη Konjac βοήθησαν μια μικρή ομάδα των παχύσαρκων συμμετεχόντων να χάσουν περισσότερο βάρος και λίπος από μια ομάδα που έλαβαν εικονικό φάρμακο, σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύθηκε το 2015 στο περιοδικό του Αμερικανικού Κολεγίου Διατροφής. Ωστόσο, μια μελέτη ανασκόπησης που δημοσιεύθηκε το 2014 στην ίδια εφημερίδα ανέφερε αντικρουόμενα αποτελέσματα, σημειώνοντας ότι το συμπλήρωμα απώλεια βάρους δεν βοηθούν τους ανθρώπους να χάσουν περισσότερο βάρος από ό, τι μια ομάδα του εικονικού φαρμάκου.

Πού να αγοράσετε εκχύλισμα συμπλήρωμα Glucomannan για τη διατροφή

Αν θέλετε να αγοράσετε το καλύτερο από Glucomannan συμπλήρωμα, μπορείτε να επισκεφθείτε τους συνδέσμους εδώ. Θα ανακατευθύνει σε σας για να είναι στην επίσημη ιστοσελίδα της Πρωτο-Col SlimFizz. Η Proto-Col SlimFizz είναι ένα αξιόπιστο συμπλήρωμα γλυκομαννάνη που λειτουργεί πολύ αποτελεσματικά και σημαντικά. Λειτουργεί ως κατασταλτικό της όρεξης και απώλεια βάρους. Τώρα, κάντε κλικ στο σύνδεσμο για να είναι στην επίσημη ιστοσελίδα της Proto-Col SlimFizz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>