Γιατί η ρεσβερατρόλη που χρησιμοποιούνται σε προϊόντα φροντίδας του δέρματος;

Η ρεσβερατρόλη είναι συχνά χρησιμοποιείται ως βασικό συστατικό σε πολλά προϊόντα φροντίδας του δέρματος. Ας μάθουμε ποια είναι τα οφέλη της ρεσβερατρόλης για την υγεία του δέρματος.

Χρόνια κλινικών μελετών έχουν δείξει ότι η ρεσβερατρόλη, όταν λαμβάνεται από το στόμα, μπορεί να ενισχύσει την υγιή διάρκεια ζωής ενεργοποιώντας «γονίδια μακροζωίας».

Τι μπορεί να σας εκπλήξει είναι ολοένα και περισσότερα επιστημονικά στοιχεία υποδηλώνουν ότι η τοπική ρεσβερατρόλη παρέχει σημαντική προστασία έναντι της γήρανσης του δέρματος, καθώς και.

ερευνητές Δερματολογία έχουν διαπιστώσει ότι η τοπική ρεσβερατρόλη διαθέτει μεγαλύτερη αντιοξειδωτική ισχύ από idebenone, ένα ακριβό και ισχυρό αντιοξειδωτικό φάρμακο που χρησιμοποιείται σε ορισμένες αντιρυτιδικές κρέμες.

Η ρεσβερατρόλη σε προϊόντα φροντίδας του δέρματος.

Όσον αφορά τα αντιοξειδωτικά πάει, η ρεσβερατρόλη είναι ένα από τα πιο ισχυρά γύρω, και έχει έρθει κάτω από συγκεκριμένες προσκήνιο τα τελευταία δύο χρόνια.

Είναι μια πολυφαινόλη (η οποία είναι σαν ένα προστατευτικό αντιβιοτικό που παράγεται σε φυτά κάτω από την πίεση) και όταν χρησιμοποιούνται σε περιποίηση της επιδερμίδας μπορεί σε κάποιο βαθμό να έχει τα ίδια αποτελέσματα: συμβάλλοντας στην πρόληψη ζημιών και την επισκευή του δέρματος από τις περιβαλλοντικές ζημίες.

Η ρεσβερατρόλη είναι το ενιαίο καλύτερο αντιοξειδωτικό γνωστό για σκοπούς τοπική φροντίδα του δέρματος. «Υπάρχουν και άλλα αντιοξειδωτικά στο σώμα που είναι πιο αποτελεσματικές,» λέει ο βιοχημικός Nausheen Qureshi, «ωστόσο δεν μπορούν να εφαρμοστούν τοπικά, επειδή δεν μπορεί να εξαχθεί από μία πηγή τροφής όπως η ρεσβερατρόλη.»

Τι ρεσβερατρόλη κάνει;

Όπως κάθε αντιοξειδωτικό, η ρεσβερατρόλη έχει απίστευτη προστατευτικά οφέλη για το δέρμα. Όταν εφαρμόζεται τοπικά, η ρεσβερατρόλη προστατεύει από βλάβη από τον ήλιο, βελτιώνει τη σύνθεση κολλαγόνου και μειώνει κυτταρική βλάβη.

Πρόκειται για ένα σταθερό, ισχυρό αντιοξειδωτικό που αξίζει να εύρημα σε ένα προϊόν φροντίδας του δέρματος.

Skin care products with resveratrol as its ingredient may come in various forms, including pill or capsule, cream, serum, etc.

If you prefer to take care of your skin with supplementation, we recommend you to use Resveratrol500mg. It is a resveratrol supplement with an advanced formula.

One capsule of Resveratrol500mg already contains 500mg of resveratrol. So, just by taking one capsule daily, you can maintain the health and beauty of your skin.