Βρείτε το καλύτερο συμπλήρωμα ελέγχου ουροδόχου κύστης

Αν έχετε δοκιμάσει αλλαγές στον τρόπο ζωής και εξακολουθείτε να έχετε προβλήματα ελέγχου της ουροδόχου κύστης, τότε θα πρέπει να προσθέσετε το καλύτερο συμπλήρωμα ελέγχου ουροδόχου κύστης στην καθημερινή σας ρουτίνα. Μειώσατε ή εξαλείψατε τον καφέ και τη σόδα. Έχετε ακολουθήσει τις προτάσεις του γιατρού σας για την επανεκπαίδευση της ουροδόχου κύστης. Αλλά ο έλεγχος της ουροδόχου κύστης παραμένει ένα πρόβλημα. Τι άλλο μπορείς να κάνεις? Λοιπόν, υπάρχουν ειδικά συμπληρώματα για άτομα με προβλήματα ελέγχου της ουροδόχου κύστης που χαρακτηρίζονται από ξαφνικές, έντονες παρορμήσεις ούρων και διαρροές ούρων (υπερκινητική ουροδόχος κύστη και παροδική ακράτεια). Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε το καλύτερο συμπλήρωμα ελέγχου ουροδόχου κύστης.

Συστατικά του καλύτερου συμπληρώματος ελέγχου ουροδόχου κύστης

Ο κακός έλεγχος της ουροδόχου κύστης και η ακούσια διαρροή αποδίδονται στους αδύναμους μύες της ουροδόχου κύστης. Αυτοί είναι οι μύες που βοηθούν στον έλεγχο της ροής των ούρων. Όταν είναι αδύναμοι, λένε στο σώμα σας ότι πρέπει να πάτε συχνά στο μπάνιο και μερικές φορές μπορεί να οδηγήσει σε ανεπιθύμητη διαρροή ούρων. Έτσι, όταν έρχεται η ώρα να ψάξουν για το καλύτερο συμπλήρωμα ελέγχου ουροδόχου κύστης, το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι τα συστατικά. Βεβαιωθείτε ότι το συμπλήρωμα περιέχει συστατικά που μπορούν να ενισχύσουν τους μυς της ουροδόχου κύστης. Τα πιο χρησιμοποιημένα συστατικά στην αρχαία ιατρική τακτική που χρησιμοποίησαν προηγούμενες κοινωνίες (όπως οι Αμερικανοί) ήταν σπόροι κολοκύθας και εκχύλισμα σόγιας. Αν και οι ντόπιοι Αμερικανοί δεν καταλάβαιναν την κυτταρική επίδραση αυτών των συστατικών στο σώμα, γνώριζαν ότι οι σπόροι κολοκύθας και το εκχύλισμα σόγιας δούλευαν για να θεραπεύσουν τα προβλήματα της ουροδόχου κύστης.

  • Σπόροι κολοκύθας.

Οι σπόροι κολοκύθας συσκευάζονται με ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, τα οποία έχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Μια μελέτη διαπίστωσε ότι το πετρέλαιο κολοκύθας βελτιώνει την ανώμαλη λειτουργία των ούρων και μειώνει τα συμπτώματα της υπερδραστήριας ουροδόχου κύστης.

  • Εκχύλισμα σόγιας.

Το εκχύλισμα σόγιας αυξάνει την περιεκτικότητα σε οιστρογόνα. Βοηθά στην ενίσχυση των μυών της ουροδόχου κύστης, βελτιώνοντας την έκρηξη του ουροποιητικού συστήματος και μειώνοντας τον πόνο στην ουροδόχο κύστη.

Ποιο είναι το καλύτερο συμπλήρωμα ελέγχου ουροδόχου κύστης;

Υπάρχουν πολλά συμπληρώματα διαθέσιμα στην αγορά, αλλά θεωρούμε ότι το Flotrol αποτελεί το καλύτερο συμπλήρωμα ελέγχου ουροδόχου κύστης. Περιέχει φυτικά συστατικά που είναι ασφαλή, αποτελεσματικά και προάγουν την υγεία της ουροδόχου κύστης. Τα συστατικά του Flotrol δεν είναι μόνο σπόροι κολοκύθας και εκχύλισμα σόγιας, αλλά και άλλα ισχυρά φυσικά συστατικά:

  • Crateva nurvala: Χρησιμοποιείται ως διουρητικό και βοηθά στην εξάλειψη βακτηρίων και τοξινών στο σώμα.
  • ρίζα του Linder: Παρέχει δύναμη και βοηθά στη λειτουργία της ουροδόχου κύστης.
  • Equisetum arvense: Βελτιώνει την κατάσταση των νεφρών και ενισχύει τους τοίχους της ουροδόχου κύστης.

Το Flotrol έχει κλινικά αποδειχθεί ότι βελτιώνει τη γενική υγεία της ουροδόχου κύστης. Υποστηρίζει το τοίχωμα της ουροδόχου κύστης, συρρικνώνεται και χαλαρώνει κατά την κανονική ούρηση. Αυτό το συμπλήρωμα έρχεται με τη μορφή δισκίων, κατάλληλων για άνδρες και γυναίκες. Το flotrol μπορεί επίσης να αποτρέψει τη μικρή διαρροή και την ακράτεια ούρων, να ομαλοποιήσει τις υγιείς λειτουργίες της ουροδόχου κύστης και να βελτιώσει την ευεξία του ουροποιητικού συστήματος. Λαμβάνοντας τακτικά το Flotrol, θα δείτε θετικά αποτελέσματα εντός δύο εβδομάδων.

Πώς λειτουργεί το Flotrol και πώς να χρησιμοποιήσετε αυτό το συμπλήρωμα;

Η φλοτρολ γενικά ενισχύει τους μυς διασποράς της ουροδόχου κύστης. Βοηθά επίσης στη βελτίωση της ευεξίας του ουροποιητικού συστήματος. Μπορεί επίσης να συμβάλει στη βελτίωση της ευημερίας του προστάτη στους άνδρες. Πάρτε πέντε δισκία για δύο εβδομάδες για δείπνο. Η δόση μπορεί στη συνέχεια να μειωθεί σε 3 δισκία την ημέρα από την τρίτη εβδομάδα. Μελέτες έχουν δείξει ότι οι ασθενείς που λαμβάνουν τακτικές επιπρόσθετες δόσεις έχουν καλύτερο έλεγχο στην κύστη σε λιγότερο από μία εβδομάδα και έως δύο εβδομάδες. Επιπλέον, δεν υπάρχουν αναφορές για παρενέργειες, όπως κόπωση, έμετος ή ζάλη που σχετίζονται με την προσθήκη του συμπληρώματος, εξαιτίας όλων των φυσικών συστατικών.

συμπέρασμα

Συνιστάται κάθε άτομο που πάσχει από υπερλειτουργική ουροδόχο κύστη να χρησιμοποιεί το καλύτερο συμπλήρωμα ελέγχου ουροδόχου κύστης. Άλλες συμβατικές θεραπείες μπορεί να μην ταιριάζουν σε όλους. Μπορεί να υπάρχουν ορισμένοι τύποι παρενεργειών μετά την υιοθέτηση αυτών των θεραπειών όπως η δυσκοιλιότητα. Έτσι, η Flotrol προτιμάται περισσότερο από άλλες μεθόδους. Μπορείτε να πάρετε αυτό το προϊόν από την επίσημη ιστοσελίδα του, κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>