Βρείτε την σωστή θεραπεία για προβλήματα στύσης

Η επιλογή μιας θεραπείας για προβλήματα στύσης είναι μια προσωπική απόφαση, αλλά είναι καλύτερο να μιλήσετε με τον σύντροφό σας για το ποια θεραπεία είναι καλύτερη για εσάς ως ζευγάρι. Στη συνέχεια, μπορείτε να εργαστείτε με έναν επαγγελματία υγείας για να αντιμετωπίσετε μια υποκείμενη αιτία των προβλημάτων στύσης σας. Εδώ είναι οι δοκιμές που μπορεί να χρειαστεί να περάσετε για να μάθετε την ακριβή αιτία των προβλημάτων στύσης σας:

  • Φυσική εξέταση – εξέταση των όρχεων και του πέους, ενώ ταυτόχρονα ελέγχει τα νεύρα για αίσθηση.
  • Δοκιμές αίματος – μπορεί να βοηθήσει στην αναγνώριση σημείων καρδιακής νόσου, διαβήτη, χαμηλής τεστοστερόνης και άλλων προβλημάτων υγείας που συνδέονται με προβλήματα στύσης.
  • Δοκιμές ούρων – παρόμοια με εξέταση αίματος, η εξέταση ούρων μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του διαβήτη ή άλλων πιθανών προβλημάτων υγείας που προκαλούν προβλήματα στύσης.
  • Υπέκρετος ήχος – αυτή η εξέταση συνήθως διεξάγεται από έναν ειδικό για να διαπιστωθεί αν υπάρχει έλλειψη ροής αίματος που σας εμποδίζει να πάρετε μια στύση.

Η εύρεση της αιτίας είναι ένας από τους τρόπους προσδιορισμού της σωστής θεραπείας για προβλήματα στύσης.

Οι διαθέσιμες επιλογές θεραπείας για προβλήματα στύσης

Σε πολλές περιπτώσεις, η διάγνωση των προβλημάτων στύσης απαιτεί κάτι παραπάνω από μια φυσική εξέταση και μια ανασκόπηση των συμπτωμάτων. Εάν ένας γιατρός υποψιαστεί ότι ένα υποκείμενο πρόβλημα υγείας μπορεί να είναι εν κινήσει, ωστόσο, μπορεί να ζητήσει πρόσθετες δοκιμές. Μόλις ένας ασθενής έχει διαγνωστεί σωστά, αυτός και ο γιατρός του μπορούν να αποφασίσουν για μια μορφή θεραπείας για προβλήματα στύσης. Εδώ είναι μερικές επιλογές θεραπείας για προβλήματα στύσης:

  • Φάρμακα στυτικής δυσλειτουργίας – Τα φάρμακα όπως το σιλδεναφίλη (Viagra), η ταδαλαφίλη (Cialis) και το vardenafil (Levitra) διεγείρουν τη ροή του αίματος στο πέος, επιτρέποντάς σας να επιτύχετε μια στύση. Αυτά τα φάρμακα πρέπει να ληφθούν πριν από τη συμμετοχή σε σεξουαλική δραστηριότητα.
  • Ψυχοθεραπεία – Για ψυχολογικές αιτίες της στυτικής δυσλειτουργίας, η ψυχοθεραπεία μπορεί να είναι επωφελής. Η γνωστική-συμπεριφορική θεραπεία είναι μια δημοφιλής μέθοδος επειδή βοηθά στην αντιμετώπιση αρνητικών προτύπων σκέψης που μπορούν να συμβάλουν στην άγχος της απόδοσης.
  • Συσκευές συμπίεσης κενού – Μια εναλλακτική λύση στα φάρμακα από το στόμα, οι συσκευές συστολής κενού μπορούν να δημιουργήσουν στύση χρησιμοποιώντας πίεση κενού – μόλις αναπτυχθεί η στύση, τοποθετείται μια ζώνη συστολής γύρω από τη βάση του πέους για να διατηρηθεί η στύση.
  • Χειρουργική επέμβαση – Μια από τις πιο επεμβατικές θεραπείες για τη στυτική δυσλειτουργία, υπάρχουν και χειρουργικές επιλογές. Οι φουσκωτές συσκευές ή οι εύκαμπτες ράβδοι μπορούν να εμφυτευθούν χειρουργικά σε κάθε πλευρά του πέους για να βοηθήσουν στην επίτευξη στύσης.
  • Αλλαγές στον τρόπο ζωής – Σε περιπτώσεις όπου παράγοντες του τρόπου ζωής όπως η παχυσαρκία, η ανθυγιεινή διατροφή και η έλλειψη άσκησης παίζουν ρόλο στη στυτική δυσλειτουργία, κάνοντας αλλαγές στον τρόπο ζωής σας μπορεί να λύσουν τις υποκείμενες καταστάσεις που προκαλούν τα συμπτώματά σας.

Όταν επιλέγετε μια θεραπεία για προβλήματα στύσης, θα πρέπει να πάρετε το χρόνο σας. Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές και ενώ καμία από αυτές δεν είναι τέλεια, μερικές μπορεί να είναι καλύτερη για σας από άλλες. Πριν ξεκινήσετε μια πορεία θεραπείας για προβλήματα στύσης, φροντίστε να ενημερώσετε το γιατρό σας για οποιαδήποτε φάρμακα ή συμπληρώματα που μπορεί να παίρνετε και να παρακολουθείτε για παρενέργειες.

Μπορείτε να αποτρέψετε προβλήματα στύσης;

Το ήπιο έως μέτριο πρόβλημα της στύσης επηρεάζει τη ζωή εκατομμυρίων ανδρών μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο γενικός κανόνας είναι ότι για κάθε δεκαετία της ζωής, 10 τοις εκατό των ανδρών επηρεάζονται από την ανικανότητα ή το πρόβλημα να πάρει ή να διατηρήσει μια στύση. Στην προκειμένη περίπτωση, για τους άνδρες ηλικίας 40, 40 τοις εκατό της ηλικιακής ομάδας έχει αυτό το πρόβλημα, με το 50 τοις εκατό των 50 ετών και ούτω καθεξής. Ωστόσο, υπάρχει ένα εξαιρετικό προϊόν που ονομάζεται MaleExtra, το οποίο έχει αποδειχθεί ότι μειώνει σημαντικά τα κοινά αίτια του προβλήματος στύσης και σε πολλές περιπτώσεις, μπορεί να σας βοηθήσει να αποτρέψετε την εμφάνιση του σε σας. Το MaleExtra είναι ένα χάπι που έχει ξεπεράσει την απαίτηση κριτηρίων του FDA για ποιότητα στην αποτελεσματικότητά του στην αντιμετώπιση προβλημάτων στύσης και άλλων σεξουαλικών συγγενών. Ο κατασκευαστής αυτού του προϊόντος συνεχίζει να αναβαθμίζει τα συστατικά του σύμφωνα με την πιο πρόσφατη επιστημονική μελέτη. Περιέχει συστατικά όπως η L-αργινίνη HCL. Αυτό είναι ένα αμινοξύ εύκολα μετατρέψιμο σε οξείδιο του αζώτου που καίει περίσσεια λιπών στα αιμοφόρα αγγεία. Τα πλεονάζοντα λίπη ενεργούν ως μπλοκ που εμποδίζουν την ομαλή κυκλοφορία του αίματος. Το MaleExtra περιέχει επίσης άλλα φυσικά συστατικά τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί με την πάροδο των ετών στην ενίσχυση της σεξουαλικής υγείας σε διάφορα παραδοσιακά φάρμακα. Οι περισσότεροι πελάτες λένε ότι το MaleExtra λειτουργεί καλύτερα για την προώθηση ισχυρών στύσεων όταν παίρνει μερικές ώρες πριν από το σεξ. Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα για να διαβάσετε πολλές θετικές κριτικές από τους χρήστες του MaleExtra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>