Βρείτε την καλύτερη θεραπεία ροδόχρου ακμής

Το καλύτερο σχέδιο θεραπείας ροδόχρου ακμής πρέπει να περιλαμβάνει θεραπείες για έξαψη, ορατά αιμοφόρα αγγεία και άλλα ενοχλητικά συμπτώματα ροδόχρου ακμής. Οι δερματολόγοι έχουν στη διάθεσή τους ένα πλήρες οπλοστάσιο επιλογών θεραπείας ροδόχρου ακμής και μπορούν να δημιουργήσουν ένα αποτελεσματικό σχέδιο επίθεσης ενάντια σε αυτή τη χρόνια πάθηση του δέρματος. Οι επιλογές κυμαίνονται από φάρμακα από το στόμα σε λέιζερ και θεραπεία φωτός. Μπορεί να χρειαστούν εβδομάδες ή μήνες θεραπείας με ροδόχρου ακτίνες πριν εμφανιστεί αισθητή βελτίωση. Με συνέπεια και υπομονή, θα πρέπει να δείτε αποτελέσματα. Ωστόσο, η καλύτερη θεραπεία ροδόχρου ακμής δεν χρειάζεται να έρχεται με τη μορφή συνταγογραφούμενων φαρμάκων. Μια απλή θεραπεία στο σπίτι μπορεί μερικές φορές να εμποδίσει τη ροδόχρου ακμή να επιδεινωθεί και να γίνει λιγότερο αισθητή.

Η καλύτερη θεραπεία ροδόχρου ακμής που μπορείτε να εφαρμόσετε στο σπίτι

Η αναζήτηση θεραπείας από έναν δερματολόγο μπορεί να διευκολύνει την ερυθρότητα και τις προσκρούσεις της ροδόχρου ακμής. Αλλά μεταξύ των επισκέψεων του γιατρού, υπάρχουν πολλά που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι για να ελέγξετε την ασθένεια και να μειώσετε τον αντίκτυπό της στη ζωή σας. Χρειάζεστε μερικές ιδέες; Διαβάστε παρακάτω για την καλύτερη θεραπεία ροδόχρου ακμής που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι σας.

  • Λάδι καρύδας.

Ορισμένες από τις καλύτερες μορφές λίπους για το σώμα μπορούν να βρεθούν σε εναλλακτικά έλαια σε σχέση με αυτά που βρίσκονται σε κοινά επεξεργασμένα τρόφιμα. Τα φλεγμονώδη συμπτώματα της ροδόχρου ακμής μπορεί να επηρεάσουν το πρόσωπο, αλλά πιστεύεται ότι προκαλούνται από φλεγμονώδη στοιχεία στη διατροφή σας. Υγιή λίπη όπως αυτά που βρίσκονται στο λάδι καρύδας μπορούν να μειώσουν τη φλεγμονή στο έντερο και επίσης να μειώσουν την πρόσληψη επεξεργασμένων τροφίμων.

  • Σολομός.

Παρόμοια με το λάδι καρύδας, το υψηλό περιεχόμενο ωμέγα-3 των λιπαρών ψαριών, όπως ο σολομός και το σκουμπρί, μπορεί να είναι ένας θαυμάσιος και εύγευστος τρόπος για να μειώσετε τα συμπτώματα της ροδόχρου ακμής. Ορισμένοι τύποι πρωτεϊνών είναι πιο πιθανό να προκαλέσουν φλεγμονώδεις αντιδράσεις στο σώμα, αλλά οι άσπρες και υγιείς πρωτεΐνες όπως τα ψάρια μπορούν να παρέχουν όλη την πρωτεΐνη που χρειάζεστε, χωρίς να τονωθεί η ερυθρότητα στα μάγουλά σας.

  • Πράσινο τσάι.

Το πλούσιο μίγμα κατεχινών και άλλων πτητικών οργανικών ενώσεων που βρίσκονται στο πράσινο τσάι το καθιστά εξαιρετικό φάρμακο για τη ροδόχρου ακμή. Τα εκχυλίσματα πράσινου τσαγιού έχουν αντιφλεγμονώδεις, φυτοπροστατευτικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες που μπορούν να καθαρίσουν τις συνθήκες του δέρματος και να βελτιώσουν την υγεία και την ευεξία του δέρματος σε όλο το σώμα σας. Ωστόσο, είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό για οποιεσδήποτε ερεθιστικές συνθήκες του προσώπου που κάνουν τη ροδόχρου ακμή ακόμη χειρότερη.

  • Κουρκούμη.

Το κουρκούμη είναι ένα από τα πιο ισχυρά αντιφλεγμονώδη βότανα σε κάθε ράφι μπαχαρικών. Αν προσθέτετε τακτικά αυτό το ισχυρό μπαχαρικό στη διατροφή σας, μπορείτε να δείτε μια μείωση της φλεγμονής σε όλο το σώμα σας και να επωφεληθείτε από τις πολλές αντιοξειδωτικές του ιδιότητες. Turmeric μπορεί να ερεθίσει το δέρμα και δεν πρέπει να εφαρμόζεται απευθείας στα ερεθισμένα μέρη του προσώπου, καθώς θα μπορούσε να καταστήσει την κατάσταση χειρότερη.

Κρέμα χωρίς συνταγή

Ο δερματολόγος σας μπορεί να σας γράψει συνταγές για φαρμακευτικά προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας – αν ναι, χρησιμοποιήστε τα σύμφωνα με τις οδηγίες και ρωτήστε πριν τα συνδυάσετε με άλλες θεραπείες. Ωστόσο, σε πολλές περιπτώσεις, το προϊόν χωρίς συνταγή μπορεί να είναι η καλύτερη θεραπεία ροδόχρου ακμής για τη μείωση των αιτίων φλεγμονής ροδόχρου ακμής. Αναζητήστε προϊόν που περιέχει εκχύλισμα φύλλων πράσινου τσαγιού – είναι η καλύτερη λύση που χρησιμοποιείται ως μέρος της θεραπείας της ροδόχρου ακμής. Η αντίθετη βακτηριακή ουσία του πράσινου τσαγιού μειώνει την παρουσία κηλίδων ροδόχρου ακμής. Μειώνει την ερυθρότητα και τη διαταραχή του δέρματος. Επειδή η άσκηση είναι συχνά ένα ρόδαλο σκανδάλη, το πλύσιμο του προσώπου σας και την εφαρμογή κρέμας αμέσως μετά από μια προπόνηση είναι μια καλή ιδέα.

Ποια είναι η καλύτερη κρέμα για ροδόχρου ακμή;

Το Revitol Rosacea Cream είναι ένα over-the-counter ειδικά σχεδιασμένο για την καταπολέμηση της ροδόχρου ακμής και μπορεί πραγματικά να κάνει μια σημαντική διαφορά. Αν έχετε ωραία κόκκινες γραμμές στη μύτη και τα μάγουλά σας, ή το πρόσωπό σας κοκκινίζει εύκολα, μην ανησυχείτε. Το Revitol Rosacea Cream θα θεραπεύσει αυτή την πάθηση και θα μειώσει τα σημάδια της ακόμα και μετά την πρώτη εφαρμογή. Είναι ήπιο και απαλό, ενώ μειώνει τη φλεγμονή και την ερυθρότητα. Επιπλέον, τα φυσικά συστατικά Revitol Rosacea Cream θα ενισχύσουν τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων, θα ρυθμίσουν την ισορροπία του πετρελαίου και θα βελτιώσουν την παραγωγή κολλαγόνου. Το Revitol Rosacea Cream περιέχει ένα συνδυασμό από φυσικά αντιφλεγμονώδη συστατικά, φυσικούς παράγοντες καταπολέμησης βακτηριδίων, ενισχυτικό κολλαγόνου και ρυθμιστή λαδιού. Επειδή το Revitol Rosacea Cream δεν περιέχει κακές χημικές ουσίες ή δυνητικά επιβλαβή πρόσθετα, μπορεί να θεωρηθεί ως η καλύτερη θεραπεία για ροδόχρου ακμή. Αυτή η κρέμα δεν θα προκαλέσει παρενέργειες. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Revitol Rosacea Cream, μεταβείτε στον επίσημο ιστότοπο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>