Βοτανικό συμπλήρωμα για την παχυσαρκία

Η παχυσαρκία είναι ένα πολύ κοινό παγκόσμιο πρόβλημα υγείας. Αυτό το άρθρο θα συζητήσει τα θετικά αποτελέσματα του φυτικού συμπλήρωμα για την παχυσαρκία. Η παχυσαρκία είναι γνωστό ότι συνδέεται με καρδιαγγειακές και εγκεφαλοαγγειακές παθήσεις. Οι ιατρικές θεραπείες για την παχυσαρκία έχουν πολλά μειονεκτήματα, συμπεριλαμβανομένων των επιδράσεων στους νευροδιαβιβαστές μονοαμίνης και τις πιθανότητες για κατάχρηση και εξάρτηση από τα ναρκωτικά. Η ασφάλεια αυτών των φαρμάκων απαιτεί βελτίωση. Εν τω μεταξύ, το φυτικό συμπλήρωμα έχει χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία της παχυσαρκίας για περισσότερα από 2000 χρόνια και έχει αποδειχθεί αποτελεσματικότητα και ασφάλεια. Πολλές μελέτες επιβεβαίωσαν την αποτελεσματικότητα του συμπληρώματος βοτάνων για τη θεραπεία της παχυσαρκίας.

Τα συστατικά του φυτικού συμπλήρωμα για την παχυσαρκία

Δεν είναι μυστικό ότι αυτό που βάζετε στο πιάτο σας διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στην απώλεια βάρους. Αλλά αυτό που κρατάτε στην καμπίνα μπαχαρικών σας μπορεί να είναι εξίσου σημαντικό. Πολλά βότανα και καρυκεύματα έχουν αποδειχθεί ότι καταπολεμούν τους πόθους και την ενίσχυση της καύσης λίπους και της απώλειας βάρους. Εδώ είναι εκπληκτικά βότανα που χρησιμοποιούνται συχνά στα καλύτερα συμπληρώματα βοτάνων για την παχυσαρκία.

  • Μαύρο πιπέρι.

Μαύρη πιπεριά είναι ένα κοινό νοικοκυριό καρύκευμα. Περιέχει μια ισχυρή ένωση που ονομάζεται πιπερίνη, η οποία παρέχει τόσο την πικάντικη γεύση όσο και τα πιθανά αποτελέσματα μείωσης βάρους. Μια μελέτη διαπίστωσε ότι η συμπλήρωση με πιπερίνη συνέβαλε στη μείωση του βάρους του σώματος σε άτομα με δίαιτα με υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά, ακόμη και χωρίς μεταβολές στην πρόσληψη τροφής. Μια άλλη μελέτη έδειξε ότι η πιπερίνη ανέστειλε αποτελεσματικά τον σχηματισμό των λιποκυττάρων.

  • Capsicum.

Το Capsicum είναι επίσης γνωστό ως jalapeno και τσίλι, διατίθεται σε διάφορα χρώματα όπως το κόκκινο, το κίτρινο και το πράσινο. Έχει καλλιεργηθεί για χιλιάδες χρόνια. Πλούσιο σε βιταμίνες, capsicum είναι μια αποτελεσματική θεραπεία για πολλές ασθένειες. Η κατανάλωση capsicum επιταχύνει το μεταβολισμό και βοηθάει να κάψετε περισσότερες θερμίδες. Μειώνει το βάρος που αποκτάται λόγω μιας δίαιτας με υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά. Η κατανάλωση Capsisum οδηγεί επίσης στην έκκριση χωνευτικών χυμών και αποτρέπει τη δυσπεψία.

  • Nopal.

Το Nopal είναι ένα γένος της οικογένειας κάκτων “φραγκοσυκιών”. Χρησιμοποιήθηκε ως φαρμακευτικό φυτό σε διάφορους ιθαγενείς πληθυσμούς στη Δύση. Τα βρώσιμα μέρη του φυτού είναι τα φύλλα του, τα πέταλα λουλουδιών και τα φρούτα του, που ονομάζονται “φραγκόσυκο” ή “τόνος”. Θα μπορούσατε επίσης να βρείτε θρεπτική αξία στους σπόρους του επίσης. Το Nopal είναι ένα φαγητό χαμηλών θερμίδων με υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες. Ένας από τους κύριους επαγγελματίες σε τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες είναι ότι σας κάνει να αισθάνεστε γεμάτοι. Αυτό σημαίνει ότι το nopal μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε γεμάτοι καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας χωρίς να καταναλώνετε υπερβολικές θερμίδες. Θα σας κρατήσει από σνακ ή υπερφαγία κατά τη διάρκεια των γευμάτων σας. Σύμφωνα με έρευνες, η κατανάλωση τροφίμων υψηλής περιεκτικότητας σε ίνες, όπως το nopal, περίπου μισή ώρα πριν από το γεύμα, μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε πόσο φάτε κατά τη διάρκεια αυτού του γεύματος.

Το καλύτερο βότανο συμπλήρωμα για την παχυσαρκία

Το PhenQ μπορεί να θεωρηθεί ως το καλύτερο βότανο συμπλήρωμα για την παχυσαρκία επειδή το προϊόν αυτό περιέχει τα πιο ισχυρά φυτικά συστατικά για να χάσετε βάρος. Τα συστατικά του PhenQ περιλαμβάνουν ακόμη και όχι μόνο μαύρο πιπέρι, capsicum και nopal, αλλά και καφεΐνη, φουμαρκή L-καρνιτίνη, πικολινικό χρώμιο, ανθρακικό ασβέστιο και άλλα.

  • Καφεΐνη: Η καφεΐνη είναι ένα διεγερτικό που σας κάνει πιο εστιασμένο και προειδοποιητικό καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας. Μειώνει την πείνα σας και λειτουργεί ως κατασταλτικό της όρεξης.
  • Φουρμαρική L-καρνιτίνη: Η φουμαρική L-καρνιτίνη είναι η φυσική μορφή του αμινοξέος L-καρνιτίνη. Σας βοηθά να καίτε λίπος, με παραγωγή ενέργειας.
  • Πικολινικό χρώμιο: Πικολινικό χρώμιο είναι φυσικό ορυκτό. Περιορίζει τη ζάχαρη και τους πόθους υδατάνθρακα, αυτό σημαίνει ότι βοηθά στη διατήρηση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα.
  • Ανθρακικό ασβέστιο: Το ανθρακικό ασβέστιο βοηθά στην ενίσχυση των οστών και ταυτόχρονα βοηθά στην απώλεια βάρους.

Το PhenQ έρχεται επίσης με Alpha-Lacys Reset®, μια επιστημονικά διερευνημένη φόρμουλα. Βοηθά στην ενεργοποίηση της θερμογένεσης στο σώμα και στην αύξηση του μεταβολικού ρυθμού. Δεδομένου ότι όλα τα συστατικά του PhenQ είναι φυσικά, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για παρενέργειες. Είναι απολύτως ασφαλές! Με την τακτική χρήση του PhenQ, μπορείτε να είστε καλά στο δρόμο σας στην επίτευξη του ονείρου απώλειας βάρους σας. Κάντε κλικ παρακάτω για να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε σωστά το PhenQ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>