Ασφαλής πράσινο συμπλήρωμα καφέ για την απώλεια βάρους αποτελεσματικά

Αυτό που κάνει το πράσινο συμπλήρωμα καφέ για απώλεια βάρους αποτελεσματική; Διαβάστε την κριτική εδώ για μεγάλη πράσινου καφέ.

Ενώ τα παραδοσιακά μαύρο καφέ είναι κατασκευασμένο από καβουρδισμένοι κόκκοι καφέ, τα πράσινα ροφήματα καφέ που έγιναν με τα φασόλια μη φρυγμένες, ή πράσινο, καφέ. Αποσπάσματα από τα πράσινα φασόλια καφέ έχουν δείξει πολλά οφέλη για την υγεία σε επιστημονικές μελέτες. Τα κύρια συστατικά του πράσινου καφέ υπεύθυνη για αυτά τα οφέλη φαίνεται να είναι η καφεΐνη και το χλωρογενικό οξύ, ένα είδος αντιοξειδωτικών.

Πράσινο καφέ και καφεΐνη

Η καφεΐνη είναι μια φυσική ουσία στον καφέ και το κακάο φασόλια, τα φύλλα τσαγιού, και καρύδια κόλα? αυτό προστίθεται επίσης σε ορισμένα φάρμακα και συμπληρώματα απώλειας βάρους. Η καφεΐνη είναι ένα διεγερτικό που επηρεάζει το κεντρικό νευρικό σύστημα, κάνοντάς σας να αισθάνεστε ξύπνιοι, νοητική εγρήγορση και ενεργητικός. Η καφεΐνη σε τρόφιμα και ποτά μετριέται σε χιλιοστά του γραμμαρίου. Ένα κύπελλο 8 ουγγιών βρασμένου μαύρου καφέ έχει μεταξύ 102 έως 200 mg καφεΐνη και μόνο 2 θερμίδες.

Μελέτες για πράσινο καφέ

Αρκετές μελέτες έχουν επιβεβαιώσει την απώλεια βάρους δυνάμεις του πράσινου καφέ, συμπεριλαμβανομένης μιας μελέτης του 2007 που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό της Διεθνούς Ιατρικής Έρευνας. Η μελέτη επικεντρώθηκε σε ένα προϊόν καφέ που αποτελείται από 2.000 mg του Arabica και Robusta στιγμιαίο καβουρδισμένος καφές, 200 χιλιοστόγραμμα ενός εκχύλισμα πράσινου καφέ και 90 mg έως 100 χιλιοστόγραμμα της CGA. Οι συμμετέχοντες στο πράσινο κοόρτη καφέ ήπιαν πέντε φλυτζάνια του προϊόντος καφέ, που ισοδυναμεί με 11 γραμμάρια καφέ την ημέρα για 12 εβδομάδες. Στο τέλος των 12 εβδομάδων, η πράσινη κοόρτη καφέ έχασαν κατά μέσο όρο 5,4 κιλά και 3,6 τοις εκατό σωματικού λίπους. Σε σύγκριση, η μαύρη ομάδα καφές έχασε συνολικά 1,7 κιλά και 0,7 τοις εκατό σωματικού λίπους.

Best πράσινο συμπλήρωμα καφέ

Green Coffee Καθαρό είναι κατασκευασμένα από φυσικά συστατικά έτσι δεν υπάρχουν γνωστές παρενέργειες. Είναι επίσης δωρεάν από συνδετικά, πληρωτικά και τεχνητά συστατικά σε αντίθεση με κάποιους άλλους στην αγορά. Εμείς συμβουλεύουμε τους πελάτες μας για να ελέγξει όλα τα συστατικά πριν από τη χρήση για την προσωπική αλλεργιογόνα. Αν έχετε μια υπάρχουσα ιατρική κατάσταση ή πρόκειται να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση, μιλήστε με το γιατρό σας πριν πάρετε Green Coffee καθαρό. Οι μέλλουσες μητέρες και εκείνα που ο θηλασμός δεν πρέπει να παίρνουν αυτό το συμπλήρωμα.

Πόσες συσκευασίες πρέπει να επιλέξω;

Πολλοί από τους χρήστες για πρώτη φορά μας έχουν την τάση να αγοράσουν ένα μόνο μπουκάλι, αλλά συνήθως έρχονται πίσω για περισσότερους, καθώς απολαμβάνουν οι επιπτώσεις του πράσινου καφέ Καθαρό εκχύλισμα. Ωστόσο, σας συνιστούμε να αγοράζετε περισσότερα από ένα και με Green Coffee Αγνό τα οφέλη είναι πιο αποτελεσματική με τη χρήση περισσότερο. Σας συνιστούμε, για πρώτη φορά αγοραστής προσπαθεί Green Coffee τους για τουλάχιστον 3 μήνες. Υπάρχουν μειωμένες τιμές διαθέσιμες κατά την αγορά χύμα, έτσι ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τα οφέλη σε τιμή που θα αγαπήσετε.

Πού να αγοράσετε

Πού μπορείτε να αγοράσετε ένα πράσινο συμπλήρωμα καφέ για την απώλεια βάρους; Κάντε κλικ στο σύνδεσμο παραπάνω για να πάρει GreenCoffeePure. Το μέρος που πρέπει να αγοράσετε είναι, επίσης, η επίσημη ιστοσελίδα του GreenCoffeePure. Αυτό ασφαλή και νόμιμη GreenCoffeePure θα δώσει την πιο αποτελεσματική αποτέλεσμα. Κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο εδώ, μπορείτε να μεταφερθείτε στην σελίδα του μητρώου και στη συνέχεια να παραγγείλετε από την επίσημη ιστοσελίδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>