Ας συγκρίνουμε Phentermine με Phen375

Σκληρή επιλογή όταν πρόκειται να συγκρίνουν μεταξύ Phentermine και Phen375. Και τα δύο έχουν υψηλή αποτελεσματικότητα, όπως τα χάπια απώλειας βάρους.

Ένα γεγονός να γνωρίζετε πριν συγκρίνουμε Phentermine με Phen375.

Κατά την πρώτη, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι Phen375 δεν είναι Phentermine. Όταν έχεις ξεκινήσει Phen375, πολλοί έχεις παραπλανηθεί ότι ήταν μια σύντμηση για Phentermine 37,5 παρόλο που και τα δύο προϊόντα ήταν εντελώς διαφορετική. Ένας από τους σκοπούς αυτού του άρθρου είναι να αφαιρέσετε την παραπλανητική κάλυψη και των δύο Phen375 & Phentermine 37,5.

Phen375 vs συστατικά Phentermine.

Phen375 παράγεται από ασφαλή φυτικά συστατικά, που αναφέρονται στην Άδεια Χρήσης φυσικά προϊόντα υγείας. Το προϊόν υποστηρίζεται από πολλές κλινικές έρευνες.

Εν τω μεταξύ, Phentermine είναι ένα συνταγογραφούμενο φάρμακο για την απώλεια βάρους, ωστόσο, σύμφωνα με το Βρετανικό Εθνικό Συνταγολόγιο, «Phentermine είναι κεντρικό διεγερτικά? δεν συνιστώνται πλήρως για τη θεραπεία της παχυσαρκίας. Phentermine έχει συνδεθεί με κίνδυνο πνευμονικής υπέρτασης.»

Πώς οι δύο δουλειά;

Παρά το γεγονός ότι τόσο Phen375 και Phentermine μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος, ο τρόπος με τον οποίο το κάνουν είναι εντελώς διαφορετική.

Phen375 μπορεί φυσικά να αυξήσει το μεταβολικό ρυθμό σας χρησιμοποιώντας μια διαδικασία που ονομάζεται θερμογένεση, η οποία είναι η διαδικασία όπου η εσωτερική θερμοκρασία του σώματος σας ανυψώνεται. Αυτή η διαδικασία μπορεί επίσης να μειώσει την όρεξή σας και να αυξήσει τα επίπεδα της ενέργειας σας.

Phentermine από την άλλη πλευρά είναι ένα διεγερτικό που επηρεάζει το κεντρικό νευρικό σύστημα με αποτέλεσμα την όρεξή σας μειώνεται.

Παρενέργειες.

Η χρήση του Phen375 δεν έχει αρνητικές παρενέργειες, αλλά αυτό το χάπι απώλεια βάρους δεν θα είναι πάρα πολύ αποτελεσματική για την εξαιρετικά υπέρβαρα άτομα (300 lbs ή περισσότερο).

Φαιντερμίνη έχει πιθανές σοβαρές παρενέργειες (όπως για παράδειγμα εξάρτησης από τα ναρκωτικά) που σημαίνει εθισμό και έχει δεκάδες αντενδείξεις για τη χρήση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συνταγή που απαιτούνται σε φαρμακεία.

Πόσο κάνουν και οι δύο κόστος;

Μπορείτε να αγοράσετε μόνο Phentermine με συνταγή γιατρού. Οι τιμές για Phentermine στη συνέχεια θα αρχίσει σε πάνω από $ 105.

Phen375 είναι σημαντικά φθηνότερο με μια προσφορά μήνα 30 κάψουλες κοστίζουν περίπου 80 $.

Ποια είναι η καλύτερη?

Χωρίς καν να κοιτάζει τη διαφορά τιμής, Phen375 είναι μια πολύ καλύτερη επιλογή σε σύγκριση με Phentermine.

Phentermine προκαλεί τόσες πολλές διαφορετικές παρενέργειες, έτσι ώστε πραγματικά δεν μπορεί να συστηθεί.