Ας αρχίσουμε να χρησιμοποιούμε φυσικά αναβολικά στεροειδή

Τα φυσικά αναβολικά στεροειδή είναι φυτικά εκχυλίσματα ή συμπληρώματα που μπορούν να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μυς και να αυξήσετε τη δύναμή σας και τις επιδόσεις χωρίς κινδύνους για την υγεία. Σε χαρτί, τα “πραγματικά” στεροειδή φαίνονται εξαιρετικά – σας βοηθούν να πακετάρετε στους μυς και να ενισχύσετε τη ζωτικότητά σας. Αλλά τότε υπάρχουν οι επιπτώσεις στην υγεία και τα ζητήματα νομιμότητας. Τα φυσικά αναβολικά στεροειδή προσφέρουν πολλά από τα ίδια πλεονεκτήματα, αλλά χωρίς αυτά τα μειονεκτήματα. Δεν είναι εξίσου αποτελεσματικές, φυσικά, αλλά αυτό είναι μέρος του συμβιβασμού.

Νομικά στεροειδή – τι είναι αυτά και ποια είναι τα οφέλη

Έτσι, αν δεν είναι παράνομα συνθετικά αναβολικά στεροειδή, τι είναι αυτά; Ως επί το πλείστον, τα νόμιμα στεροειδή περιέχουν ενώσεις που λαμβάνονται από τη φύση – κυρίως βότανα, μύκητες, άλλα και φυτά, φρούτα. Είναι αρκετά εύκολο να καταλάβουμε γιατί τους αποκαλούμε φυσικά αναβολικά στεροειδή. Αυτές οι ενώσεις επιλέγονται επειδή έχουν ένα ή περισσότερα από τα ακόλουθα χαρακτηριστικά όταν εισάγονται στο ανθρώπινο σώμα:

 • Μια αναβολική επίδραση στους μύες – ειδικά αυτές που διεγείρουν τη σύνθεση μυϊκών πρωτεϊνών.
 • Ενίσχυση των μυών και των οστών.
 • Ένα εφέ καύσης λίπους.
 • Ενίσχυση της τεστοστερόνης (πολλαπλά οφέλη όπως μυς, δύναμη, καύση λίπους και άλλα).

Τα νόμιμα στεροειδή είναι συχνά στοιβαγμένα με άλλα συστατικά για να ενισχύσουν την επίδρασή τους ή να παρέχουν άλλα οφέλη στον χρήστη. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν:

 • Βελτιωμένη λειτουργία ορμονών.
 • Βελτιωμένη σεξουαλική υγεία.
 • Αυξημένη ενέργεια.
 • Ενισχυμένη γνωστική λειτουργία.
 • Συνολικά οφέλη για την υγεία (για παράδειγμα, λειτουργία οργάνων και προφίλ χοληστερόλης).

Όλα τα νόμιμα στεροειδή λαμβάνονται σε μορφή καψίματος από του στόματος και δεν απαιτούν ενέσεις ή ειδική προετοιμασία. Έτοιμοι να χρησιμοποιηθούν.

Το σωστό μέρος για να πάρετε τα καλύτερα φυσικά αναβολικά στεροειδή

Τα αναβολικά συμπληρώματα και οι εναλλακτικές λύσεις είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο, αλλά όχι όλα αυτά μπορούν ή πρέπει να θεωρηθούν ως ασφάλιστρα καθώς η ποιότητα ποικίλει ανάλογα με την εταιρεία. Αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι ότι τα φυσικά αναβολικά στεροειδή είναι καλύτερα από το να τα παίρνετε από τα τρόφιμα, αλλά ακόμα και τότε θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το συμπλήρωμα που αγοράζετε είναι το καλύτερο δυνατό. Ακολουθούν μερικές προτάσεις που θα σας βοηθήσουν να λάβετε τη σωστή απόφαση:

 • Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα: το αναβολικό συμπλήρωμα που αγοράζετε πρέπει να έχει αποδεδειγμένο ιστορικό, δηλαδή να υπάρχουν επιστημονικές αποδείξεις ή / και μαρτυρίες και πριν και μετά τις εικόνες που δείχνουν τα αποτελέσματα.
 • Δεν υπάρχουν παρενέργειες: αυτό είναι αυτονόητο. Ο λόγος που αποφεύγετε τα στεροειδή είναι επειδή δεν θέλετε να υποφέρετε από παρενέργειες, οπότε βεβαιωθείτε ότι το φυσικό συμπλήρωμα είναι ασφαλές στη χρήση.
 • Δεν υπάρχουν κακές επιδράσεις σε γυναίκες και νεαρά άτομα: αυτό ισχύει σαφώς αν είστε γυναίκα ή κάτω των 25 ετών, αλλά ακόμη και αν δεν είστε, οποιοδήποτε αναβολικό συμπλήρωμα που έχει γίνει καλά δεν πρέπει να δημιουργεί κινδύνους για την υγεία για γυναίκες ή νεαρά άτομα.

Λαμβάνοντας αναβολικό συμπλήρωμα δεν σημαίνει ότι πρόκειται να παράγει τα καλύτερα αποτελέσματα, καθώς όλα βράζει κάτω από την ποιότητα και τον τύπο των συμπληρωμάτων που παίρνετε. Τώρα, δεν υπάρχει κανένας νόμος που να λέει ότι δεν μπορείτε να καταναλώνετε αναβολικά τρόφιμα και να λαμβάνετε αναβολικά συμπληρώματα ταυτόχρονα, αλλά εάν πρέπει να επιλέξετε μεταξύ ενός, τα αναβολικά συμπληρώματα είναι η καλύτερη επιλογή.

Τελικές λέξεις

Όπως γνωρίζετε, πολλά οφέλη από τα στεροειδή θα οδηγήσουν σε τεράστιες αυξήσεις της δύναμης, του μεγέθους και της συνολικής απόδοσης, αλλά μαζί με την αύξηση της αντοχής θα βρείτε ότι υπάρχουν πολλές ανεπιθύμητες ενέργειες. Αξίζει πραγματικά; Τι γίνεται αν υπήρχαν διαθέσιμα συμπληρώματα που προσφέρουν τα ίδια οφέλη των παραδοσιακών στεροειδών, αλλά με ελάχιστες ή καθόλου παρενέργειες. Εάν επιθυμείτε γρήγορη συντόμευση για να βρείτε τα πραγματικά φυσικά αναβολικά στεροειδή που περιέχουν συστατικά όλα προέρχονται από τη φύση, κάντε κλικ στο παρακάτω πανό.

Steroids

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>