Αρχική διορθωτικά μέτρα για υπερδραστήρια ουροδόχο κύστη

Η ζωή με μια υπερδραστήρια ουροδόχο κύστη μπορεί να είναι αγχωτική. Ευτυχώς, υπάρχουν μερικές μεγάλες θεραπείες για την υπερδραστήρια ουροδόχο κύστη που μπορούν να βοηθήσουν στην ανακούφιση των συμπτωμάτων σας. Έχει μια ξαφνική ώθηση να πειράζει διέλυσε την καθημερινή σας ζωή σε πολλές περιπτώσεις; Είναι μια ανεξέλεγκτη ώθηση να πειράξει τον έλεγχο της ζωής σου; Αν ναι, θα μπορούσατε να αντιμετωπίζετε μια κατάσταση που ονομάζεται υπερδραστήρια κύστη. Η υπερδραστήρια κύστη επηρεάζει το 16,6% ή 33 εκατομμύρια του πληθυσμού των Ηνωμένων Πολιτειών σε κάποια μορφή. Αν θέλετε να μάθετε για τις θεραπείες για την υπερδραστήρια ουροδόχο κύστη, συνεχίστε να διαβάζετε.

Τι είναι η υπερδραστήρια ουροδόχος κύστη;

Η υπερδραστήρια κύστη είναι ένα σύνδρομο ή ένα σύνολο συμπτωμάτων λόγω αιφνίδιας συσπάσεων των μυών στο τοίχωμα της ουροδόχου κύστης. Όταν έχετε υπερδραστήριο σύνδρομο της ουροδόχου κύστης, οι μύες που ελέγχουν τη λειτουργία της ουροδόχου κύστης αρχίζουν να δουλεύουν ακούσια. Αυτό συχνά οδηγεί σε ακράτεια ούρων ή απώλεια ελέγχου της ουροδόχου κύστης. Τα υπερδραστικά συμπτώματα της ουροδόχου κύστης μπορεί να διαφέρουν σε μεμονωμένες περιπτώσεις. Τα συνηθισμένα συμπτώματα μιας υπερδραστήριας ουροδόχου κύστης περιλαμβάνουν:

  • Επείγουσα ανάγκη για ούρηση.
  • Διαρροή ούρων.
  • Συχνές εκδρομές στο μπάνιο.

Top 5 θεραπείες για την υπερδραστήρια ουροδόχο κύστη

Οι αλλαγές στη συμπεριφορά είναι το κλειδί για την αντιμετώπιση μιας υπερδραστήριας ουροδόχου κύστης. Τα παρακάτω είναι πέντε εσωτερικές θεραπείες για υπερδραστήρια ουροδόχο κύστη που περιλαμβάνουν συμπεριφορικές αλλαγές. Μπορούν να είναι πολύ αποτελεσματικές στη μείωση των συμπτωμάτων σας.

  1. Εκπαιδεύστε την ουροδόχο κύστη: Η εκπαίδευση της ουροδόχου κύστης σας για να κρατάτε τα ούρα σας μπορεί να είναι ένας επιτυχημένος τρόπος να βοηθήσετε την υπερδραστήρια ουροδόχο κύστη. Ξεκινήστε προσπαθώντας να καθυστερήσετε την εκκένωση για πέντε λεπτά όταν νιώθετε την επιθυμία να πάτε. Στη συνέχεια, σιγά-σιγά εργάζονται μέχρι μεγαλύτερες αυξήσεις μέχρι να χρειάζεται μόνο να πάει κάθε 3 έως 4 ώρες.
  2. Πρακτικές ασκήσεις Kegel: Για να εκπαιδεύσετε επιτυχώς την ουροδόχο κύστη σας, πρέπει να έχετε ένα ισχυρό πυελικό δάπεδο. Ο σκοπός των ασκήσεων Kegel είναι να ενισχύσουν τους μυς του πυελικού εδάφους. Αυτή η άσκηση περιλαμβάνει τη σύσφιξη και χαλάρωση του μυός που κρατά στα ούρα σας. Μπορείτε να κάνετε αυτές τις ασκήσεις οπουδήποτε και οποτεδήποτε καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας.
  3. Διατηρήστε ένα υγιές βάρος: Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αποτρέψετε την υπερδραστήρια ουροδόχο κύστη είναι να οδηγήσετε μια γενικά ενεργή και υγιή ζωή. Τι σημαίνει αυτό? Διατηρήστε ένα υγιές βάρος και πάρτε τακτική, καθημερινή σωματική άσκηση και άσκηση. Περιορίστε την κατανάλωση καφεΐνης και αλκοόλ και σταματήστε το κάπνισμα.
  4. Stick to water: Καφές, αλκοόλ, σόδα και ποτά διατροφής μπορούν να αυξήσουν τους σπασμούς και τις συσπάσεις που προκαλούν υπερδραστήρια ουροδόχο κύστη. Η καφεΐνη και το αλκοόλ είναι και τα δύο διουρητικά, συν το ότι είναι πολύ όξινο, το οποίο ερεθίζει την επένδυση της ουροδόχου κύστης. Τα τεχνητά γλυκαντικά μπορούν να έχουν το ίδιο αποτέλεσμα σε ορισμένες γυναίκες. Περάστε τα πικάντικα τρόφιμα και τα εσπεριδοειδή, επίσης. Και οι δύο μπορεί να ερεθίσουν την ουροδόχο κύστη.
  5. Ελέγξτε τα φάρμακά σας: Ορισμένοι τύποι φαρμάκων μπορεί να καταστήσουν την υπερδραστήρια ουροδόχο κύστη χειρότερη, γι ‘αυτό ενημερώστε το γιατρό σας εάν οι συνταγές σας έχουν αυτή την κοινή ανεπιθύμητη ενέργεια. Εάν το κάνουν, μπορεί να θέλετε να μιλήσετε για μια εναλλακτική φαρμακευτική αγωγή ή λύση.

Είναι απαραίτητο να λάβετε συμπλήρωμα;

Εάν αυτά τα θεραπείες για την υπερδραστήρια ουροδόχο κύστη δεν λειτουργούν άριστα για εσάς, τότε πρέπει να πάρετε ένα συμπλήρωμα υποστήριξης ουροδόχου κύστης. Το Flotrol είναι το συμπλήρωμα που σας προτείνουμε. Το Flotrol είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα υποστήριξης ουροδόχου κύστης το οποίο έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα από τα καλύτερα συμπληρώματα για την αντιμετώπιση της υπερδραστήριας ουροδόχου κύστης. Όπως αναφέρθηκε, η υπερδραστήρια ουροδόχος κύστη είναι ένα πρόβλημα για την πλειοψηφία των Αμερικανών. Το Flotrol επέτρεψε σε αυτούς να θεραπεύσουν την υπερδραστήρια ουροδόχο κύστη. Το Flotrol ενισχύει και αναζωογονεί την υγεία των ούρων, βελτιώνοντας την υγεία των μυών στις ουροφόρους οδούς. Αυτό το συμπλήρωμα διατροφής περιέχει ισχυρά εκχυλίσματα δύο φυσικών συστατικών κολοκυθόσπορων και φύτρου σόγιας. Δεδομένου ότι αποτελούνται από φυσικές ουσίες, έτσι είναι εύκολο να χωνέψει από κάθε άτομο. Και σημαίνει επίσης ότι δεν θα υπάρξουν παρενέργειες. Εάν θέλετε να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το Flotrol σωστά, κάντε κλικ στο παρακάτω πλαίσιο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>