Αρχική διορθωτικά μέτρα για κύστεις ωοθηκών

Ορισμένες θεραπείες για κύστες ωοθηκών μπορούν να βοηθήσουν τις γυναίκες να συρρικνώσουν το μέγεθος των κύστεών τους και να ανακουφίσουν τα συμπτώματα. Οι κύστεις των ωοθηκών είναι σάκοι ή τσέπες γεμάτοι με υγρό που μπορούν να αναπτυχθούν μέσα ή πάνω στην επιφάνεια μιας ωοθήκης. Ενώ οι περισσότερες κύστεις των ωοθηκών εμφανίζονται κανονικά κατά τη διάρκεια του εμμηνορροϊκού κύκλου, οι παθολογικές κύστεις μπορεί να είναι καρκινικές. Πολλές φορές οι κύστεις των ωοθηκών εξαφανίζονται μόνοι τους. Ωστόσο, αν προκαλούν ενόχληση, υπάρχουν θεραπείες για κύστεις ωοθηκών που μπορούν να βοηθήσουν στην ανακούφιση των συμπτωμάτων και στη συρρίκνωση του μεγέθους τους.

Επισκόπηση των κύστεων των ωοθηκών

Οι κύστεις των ωοθηκών είναι σάκοι ή θύλακες γεμάτοι με υγρό σε ωοθήκη ή στην επιφάνεια της. Οι γυναίκες έχουν δύο ωοθήκες – καθεμία για το μέγεθος και το σχήμα ενός αμυγδάλου – σε κάθε πλευρά της μήτρας. Αυγά (ωάρια), τα οποία αναπτύσσονται και ωριμάζουν στις ωοθήκες, απελευθερώνονται σε μηνιαίους κύκλους κατά τη διάρκεια των αναπαραγωγικών ετών. Πολλές γυναίκες έχουν κύστεις ωοθηκών κάποια στιγμή. Οι περισσότερες κύστεις ωοθηκών παρουσιάζουν μικρή ή μηδενική δυσφορία και είναι αβλαβείς. Η πλειοψηφία εξαφανίζεται χωρίς θεραπεία μέσα σε λίγους μήνες. Ωστόσο, κύστεις ωοθηκών – ειδικά εκείνες που έχουν υποστεί ρήξη – μπορούν να προκαλέσουν σοβαρά συμπτώματα. Προκειμένου να προστατεύσετε την υγεία σας, να λαμβάνετε τακτικές εξετάσεις της πυέλου και να γνωρίζετε τα συμπτώματα που μπορεί να υποδηλώνουν ένα δυνητικά σοβαρό πρόβλημα. Οι περισσότερες κύστες δεν προκαλούν συμπτώματα και απομακρύνονται μόνοι τους. Ωστόσο, μια μεγάλη κύστη ωοθηκών μπορεί να προκαλέσει:

 • Πυελικός πόνος – ένας θαμμένος ή αιχμηρός πόνος στην κάτω κοιλία στο πλάι της κύστης.
 • Πληρότητα ή βαρύτητα στην κοιλιά σας.
 • Φούσκωμα.

5 θεραπείες για κύστεις ωοθηκών

Η κύρια αιτία της κύστης των ωοθηκών είναι η ορμονική ανισορροπία. Όταν πηγαίνετε στο γιατρό, παρέχουν ορμονικά φάρμακα που μπορεί να μην είναι καλά για το σώμα μακροπρόθεσμα. Ευτυχώς, υπάρχουν αρκετές εγχώριες θεραπείες για κύστεις ωοθηκών. Οι ακόλουθες εγχώριες θεραπείες έχουν δοκιμαστεί και δοκιμαστεί με την πάροδο του χρόνου που βοηθούν πραγματικά στην διάλυση των κύστεων των ωοθηκών με ασφάλεια.

 1. Flaxseeds: Οι λιναρόσποροι βοηθούν στην εξισορρόπηση της ποσότητας των οιστρογόνων στο σώμα σας και ξεπλένουν τις τοξίνες από το σώμα. Αναμίξτε μια κουταλιά σούπας αλεσμένων λιναρόσπορων σε ένα ποτήρι ζεστό νερό. Πίνετε το καθημερινά με άδειο στομάχι.
 2. Ξίδι μηλίτη μήλου: Ανακατέψτε μια κουταλιά της σούπας ξύδι μήλου μήλου και μια κουταλιά της μελάσας μαύρης λουρίδας σε ένα ποτήρι ζεστό νερό. Πίνετε ένα ή δύο ποτήρια αυτού του διαλύματος καθημερινά.
 3. Ginger: Αυτό το αντιφλεγμονώδες βότανο ανακουφίζει από τον πόνο, αυξάνει τη θερμότητα στο σώμα και προκαλεί υγιή ροή κατά τη διάρκεια της εμμήνου ρύσεως. Συνδυάστε μερικά κομμάτια τζίντζερ, δύο μίσχους σέλινο, μισό ποτήρι χυμό μήλου και λίγες φέτες ανανά σε αποχυμωτή. Πιείτε αυτό μια φορά την ημέρα μέχρι να εξαφανιστούν οι κύστες.
 4. Χαμομήλι τσάι: Το ηρεμιστικό αποτέλεσμα του τσαγιού χαμομηλιού θα μειώσει τα συμπτώματα της κύστης των ωοθηκών και θα βοηθήσει τις γυναίκες να χαλαρώσουν. Η ζεστή φύση του τσαγιού θα βοηθήσει επίσης τις γυναίκες να ρυθμίσουν τις ακανόνιστες περιόδους με την τόνωση της ροής αίματος στην περιοχή της πυέλου και τη μήτρα. Μπορείτε να πάρετε δύο με τρία φλιτζάνια τσάι σε καθημερινή βάση μέχρι να λάβετε ανακούφιση από το ίδιο.
 5. Παντζάρι: Το παντζάρια είναι μια από τις καλύτερες φυσικές θεραπείες που μπορούν να ενισχύσουν την ικανότητα του ήπατος να καθαρίσει τις τοξίνες από το σύστημά σας καθώς έχει μια ειδική ένωση γνωστή ως betacyanin. Αποτελείται επίσης από αλκαλικό που βοηθά στην εξισορρόπηση της οξύτητας στο σώμα και επίσης βοηθά στη μείωση της σοβαρότητας των κύστεων των ωοθηκών.

Το πιο ολιστικό σύστημα εσωτερικών θεραπειών για κύστεις ωοθηκών

Οι θεραπείες για τις κύστεις των ωοθηκών που περιγράφονται παραπάνω είναι ήδη αποτελεσματικές, χρειάζονται μόνο χρόνο για να σας δώσουν τα αποτελέσματα και να απαιτήσετε την υπομονή σας. Εάν θέλετε ένα πιο ολιστικό σύστημα θεραπειών στο σπίτι για να θεραπεύσετε γρήγορα τις ωοθηκικές κύστεις σας, τότε μπορείτε να το βρείτε στο Ovarian Cyst Miracle. Το Ovarіаn Суst Міrасlе είναι ένα ebook 190 σελίδων αφιερωμένο σε όλες τις γυναίκες που πάσχουν από κύστεις ωοθηκών. Το ebook επικεντρώνεται στην εξισορρόπηση ολόκληρου του σώματος και προσφέρει ένα βήμα προς βήμα ολιστικό σύστημα για την παροχή ενός φυσικού θεραπευτικού προγράμματος για τη μείωση του πόνου και της δυσφορίας των κύστεων των ωοθηκών. Το σύστημα τριών βημάτων είναι μια λύση 100% εγγυημένη για την εξάλειψη όλων των ειδών κυκτών που μπορούν να σας βοηθήσουν να εξαλείψετε το πρόβλημα με φυσικό τρόπο εντός δύο μηνών και επίσης να απαλλαγείτε από πόνο και ταλαιπωρία σε λίγες μόνο ώρες. Τα οφέλη του συστήματος Ovаrіаn Суst Міrасlе:

 • 100% φυσική θεραπεία χωρίς παρενέργειες.
 • Το σύστημα αυτό είναι απολύτως φυσικό για να αντιμετωπίσει τη βασική αιτία του προβλήματος και όχι μόνο τα συμπτώματα.
 • Το σύστημα αυτό δεν χρησιμοποιεί φάρμακα και συνεπώς δεν προκαλεί επιβλαβείς παρενέργειες.
 • Μπορείτε να ρυθμίσετε αυτό το σύστημα για τις μοναδικές σας συνθήκες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να κατεβάσετε το Ovarіаn Суst Міrасlе.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>