Αρχή της πρόληψης φυσικών προστάτη θα πρέπει να αγοράσετε για γρήγορο αποτέλεσμα

Υπάρχει φυσικά η πρόληψη του προστάτη μπορείτε να επιλέξετε εκεί; Εμείς θα σας δείξουμε μερικές καλύτερες φυσικές θεραπείες για να κάνει και να αγοράσουν.

Δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για ορισμένους παράγοντες κινδύνου, όπως η γενετική προδιάθεση και μεγαλύτερη ηλικία. Ωστόσο, μπορείτε να κάνετε αλλαγές στον τρόπο ζωής για να μειώσει δραματικά τον κίνδυνο καρκίνου του προστάτη.

Η λήψη συμπληρωμάτων διατροφής είναι μια εύκολη και φυσική στρατηγική για τη μείωση του κινδύνου εμφάνισης καρκίνου του προστάτη. Η πρόσφατη έρευνα έχει βρει μια ποικιλία από συμπληρώματα διατροφής που μπορεί να είναι αποτελεσματική. Έτσι, ας μιλήσουμε για τις καλύτερες τροφές και συμπληρώματα για την πρόληψη του καρκίνου του προστάτη.

Συμπληρώματα διατροφής για να μειώσετε τον κίνδυνο καρκίνου του προστάτη σας

Τα ακόλουθα συμπληρώματα έχουν μελετηθεί για μεγαλύτερες περιόδους. Σε αυτούς τους τύπους των μελετών, οι ερευνητές δούμε μια ομάδα ανθρώπων την πάροδο του χρόνου. Έχουν διαπιστωθεί ποιοι από αυτούς να αναπτύξουν καρκίνο του προστάτη και να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε αν αυτοί που δεν αναπτύσσουν καρκίνο του προστάτη είχαν υψηλότερη πρόσληψη ορισμένων τροφίμων ή συμπληρωμάτων.

Από όλα τα συμπληρώματα διατροφής σχεδιαστεί για να αναζωογονήσετε το σώμα και το μυαλό, αυτές που αναφέρονται παρακάτω δείχνουν την πιο υπόσχεση για τη μείωση του κινδύνου του καρκίνου του προστάτη.

Είναι όπως βιταμίνη D, η οποία μπορεί επίσης να μειώσει τον κίνδυνο για πολλές μορφές καρκίνου, βορίου, το οποίο ομαλοποιεί ρύθμιση του ασβεστίου, ψευδαργύρου, χωρίς φολικό οξύ, περίπου 15 mg. Είναι το μόνο που χρειάζεται, και σελήνιο, σε περίπου 200 μικρογραμμάρια ανά ημέρα, συνιστάται ανεπιφύλακτα.

Η βιταμίνη Ε

Η βιταμίνη Ε λειτουργεί ως ένα ισχυρό, λιποδιαλυτό αντιοξειδωτικό στα κύτταρα και τους ιστούς μας. Τα αντιοξειδωτικά εξουδετερώνουν τις επιδράσεις των ελεύθερων ριζών, ιδιαίτερα αντιδραστικά είδη που οξειδώνουν DNA, πρωτεΐνες, λιπίδια και στο εσωτερικό των κυττάρων μας, ενδεχομένως προκαλώντας ζημιά και συμβάλλουν στην νόσο. Ειδικότερα, βλάβη οξειδωτική DNA μπορεί να προκαλέσει μεταλλάξεις και, ως εκ τούτου, να αυξήσει τον κίνδυνο ορισμένων καρκίνων, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου του προστάτη.

Πράσινο τσάι

Αντί για καφέ, επιλέγουν ένα φλιτζάνι πράσινο τσάι το πρωί μπορεί να ενισχύσει ένα υγεία και συμβάλλουν σε μια πιο υγιή ροή. Εργαστήριο έρευνες δείχνουν ότι το πράσινο τσάι κατήχηση μπορεί να αναστείλει την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων. Σε μια κλινική μελέτη, δείχθηκε ότι αυτά τα κατεχίνες ήταν 90% πιο αποτελεσματικές στην πρόληψη του καρκίνου του προστάτη σε άνδρες με προ-κακοήθεις αλλοιώσεις. Η κατανάλωση 200 mg του πράσινου τσαγιού τρεις φορές την ημέρα προσφέρει αυτό το όφελος, και είναι μια εύκολη εκτός από την ημέρα κανέναν.

Saw Palmetto

Saw Palmetto δείχνει να έχουν μια αντιφλεγμονώδη επίδραση στον προστάτη. Τουλάχιστον μία μελέτη έχει δείξει ακόμη μεγαλύτερη αντιφλεγμονώδη δράση όταν είδε palmetto συνδυάζεται με λυκοπένιο και το σελήνιο.

Η βιταμίνη D

Καθώς η New England Journal of Medicine διευκρινιστεί, Cancer προκύπτει από την συσσώρευση μεταλλάξεων στα γονίδια που ρυθμίζουν τον κυτταρικό πολλαπλασιασμό. Με άλλα λόγια, ο καρκίνος προκαλείται κυρίως από τις γενετικές μεταλλάξεις που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της ζωής. Το συναρπαστικό επίδραση της βιταμίνης D είναι ότι προστατεύει από τον καρκίνο επιτρέποντας μας να ανακτήσει τον έλεγχο των γονιδίων που ρυθμίζουν τον κυτταρικό πολλαπλασιασμό. Η βιταμίνη D επηρεάζει τουλάχιστον 200 ανθρώπινα genes.26 αυτά τα γονίδια είναι υπεύθυνα για τη ρύθμιση ζωτικής σημαντικές πτυχές των κυττάρων: τον πολλαπλασιασμό τους, διαφοροποίηση, και την απόπτωση.

Προτεινόμενες συμπλήρωμα

Σε αντίθεση με συνταγογραφούμενα φάρμακα, ProstatePlus έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει φυσικά καταπολέμηση του σώματός σας και να ανακουφίσει τα συμπτώματα που προκαλούνται από μια νοσηρή του προστάτη σε μακροπρόθεσμη βάση. Αυτός ο συνδυασμός των φυτικών εκχυλισμάτων να βοηθήσει τη φλεγμονή αγώνα και βελτιώνει τη συνολική υγεία του προστάτη σας. Συνολικά, ProstatePlus είναι ένα χαρακτηριστικό προϊόν για να βελτιώσετε την υγεία του προστάτη σας. Με αυτό το συμπλήρωμα, μπορείτε να μετριάσουν επιτέλους τον κίνδυνο του καρκίνου, την εμπειρία βέλτιστη ανακούφιση, και να απολαύσετε μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Για να παραγγείλετε και να ξεκινήσετε, απλά επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της μάρκας.

Από που να αγοράσω

Τώρα αγοράζουν το ProstatePlus μόνο n την επίσημη ιστοσελίδα. Μπορείτε να βρείτε το σύνδεσμο εδώ για να επισκεφθείτε το επίσημο κατάστημα τους στο διαδίκτυο. Αυτό σας εξασφαλίζει να πάρετε τη γνήσια ProstatePlus με υψηλή ποιότητα και εγγύηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>