Απλές συμβουλές για να μείνετε έγκυες το συντομότερο δυνατό

Για να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να μείνετε έγκυος, σκεφτείτε τον τρόπο ζωής σας. Αυτό το άρθρο παρουσιάζει κορυφαίες συμβουλές για να πάρει έγκυος γρήγορα που έχουν εγκριθεί από τους ειδικούς. Έτσι είστε έτοιμοι να μείνετε έγκυος τώρα. Μόλις είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε μια οικογένεια, η αναμονή είναι το τελευταίο πράγμα που θέλετε να κάνετε. Αν και η φύση έχει ένα χέρι στο χρονοδιάγραμμα, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να μείνετε έγκυος το συντομότερο δυνατό. Διαβάστε παρακάτω για συμβουλές που εγκρίθηκαν από ειδικούς για να μείνετε έγκυες.

Απλές αλλά αποτελεσματικές συμβουλές για να μείνετε έγκυες

Είστε πραγματικά έτοιμοι να συλλάβετε τώρα; Θα θελήσετε να βάλετε κάποιους σχεδιασμούς πίσω από το μωρό σας. Ακολουθήστε αυτές τις απλές αλλά αποτελεσματικές συμβουλές για να γίνετε έγκυος γρήγορα.

  • Έχετε τακτικά σεξ: Τα υψηλότερα ποσοστά εγκυμοσύνης συμβαίνουν σε ζευγάρια που κάνουν σεξ καθημερινά ή κάθε δεύτερη μέρα.
  • Κάνετε σεξ κοντά στην ώρα της ωορρηξίας: Εάν δεν μπορείτε να κάνετε σεξ κάθε μέρα – ή να απολαύσετε – σεξ κάθε δύο έως τρεις ημέρες την εβδομάδα που αρχίζει αμέσως μετά το τέλος της περιόδου σας. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να διασφαλίσετε ότι έχετε σεξ όταν είστε πιο εύφοροι.
  • Διατηρήστε το κανονικό βάρος: Οι υπέρβαροι και οι υποβαθμισμένες γυναίκες διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο διαταραχών της ωορρηξίας.

Βελτιώστε τις πιθανότητες να μείνετε έγκυος

Η αύξηση των πιθανότητών σας να μείνετε έγκυος δεν είναι μόνο για να κάνετε κάποια πράγματα, αλλά και για να μην κάνετε τα παρακάτω πράγματα.

  • Κάπνισμα: Οι καπνιστές έχουν σημαντικά χαμηλότερα επίπεδα οιστρογόνων, πράγμα που θα μπορούσε να μειώσει την πιθανότητα της ωορρηξίας σε έναν δεδομένο έμμηνο κύκλο και πιθανώς να επηρεάσει τη συντήρηση της εγκυμοσύνης. Το κάπνισμα μπορεί επίσης να μειώσει την ποιότητα και την ποσότητα του σπέρματος ενός ανθρώπου.
  • Πόσιμο αλκοόλ: Ενώ ένα περιστασιακό ποτήρι κρασί δεν πρόκειται να επηρεάσει τη γονιμότητά σας, σκεφτείτε να παρακάμψετε το αλκοόλ ενώ προσπαθείτε να συλλάβετε. Καμία ποσότητα αλκοόλ δεν θεωρείται ασφαλής κατά την εγκυμοσύνη.
  • Λαμβάνοντας πάρα πολλή καφεΐνη: Δεν χρειάζεται να κόψετε την καφεΐνη εντελώς, αλλά να κολλήσετε σε ένα έως δύο φλυτζάνια οκτώ ουγκιά την ημέρα. Η υπερβολική ποσότητα καφεΐνης μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα γονιμότητας.
  • Παρατεταμένη έντονη άσκηση: Η έντονη, έντονη άσκηση άνω των πέντε ωρών την εβδομάδα έχει συσχετιστεί με μειωμένη ωορρηξία.

Πόσο καιρό χρειάζεται για να μείνετε έγκυος;

Τα περισσότερα υγιή ζευγάρια που έχουν συχνό, απροστάτευτο σεξ κάνουν έγκυο μέσα σε ένα χρόνο. Σύμφωνα με μια μελέτη, το 38% σχεδιάστηκε μετά από ένα μήνα, 68% μετά από τρεις μήνες, 81% μετά από έξι μήνες και 92% μετά από 12 μήνες. Ακολουθώντας τις συμβουλές για εγκυμοσύνη που περιγράφονται παραπάνω, θα έχετε πιθανότητες να μείνετε έγκυος το συντομότερο δυνατό. Αν είναι πάνω από ένα χρόνο, αλλά δεν έχετε μείνει έγκυος, τότε μπορεί να έχετε ασυνήθιστα προβλήματα γονιμότητας. Αλλά μην ανησυχείτε, χρειάζεστε περαιτέρω βοήθεια. Το Pregnancy Miracle είναι αυτό που μπορεί να σας βοηθήσει. Το Pregnancy Miracle είναι ένας ψηφιακός οδηγός που δημιουργήθηκε από έναν πολύ γνωστό σύμβουλο υγείας, επαγγελματία τροφοδοσίας και κινεζική ιατρική ερευνητή γνωστή ως Dr Lisa Olson. Το Pregnancy Miracle δημιουργείται ειδικά για γυναίκες που αδυνατούν να συλλάβουν και δεν μπορούν να λάβουν βοήθεια από την παραδοσιακή θεραπεία της εγκυμοσύνης. Η Pregnancy Miracle αποτελείται από πολλαπλές τεχνικές εγκυμοσύνης, οι οποίες δεν είναι μόνο να βελτιώσουν τις πιθανότητες να συλλάβουν, αλλά και να συμβάλουν στη βελτίωση της συνολικής υγείας του σώματος. Με την Pregnancy Miracle, θα εξερευνήσετε ριζικά νέους τρόπους θεραπείας της στειρότητας. Το ebook επικεντρώνεται στους διάφορους λόγους για τη στειρότητα και τον τρόπο αντιμετώπισης τους για να συλλάβουν χωρίς να διακινδυνεύουν την υγεία του παιδιού μας. Κάντε κλικ παρακάτω για να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Pregnancy Miracle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>