Αντιρυτιδική κρέμα για γυναίκες

Με τόσες πολλές επιλογές στην αγορά, η επιλογή της καλύτερης αντιρυτιδικής κρέμας για τις γυναίκες είναι αρκετά τα μαμούθ καθήκοντα. Πολύ μακριά είναι οι μέρες κατά τις οποίες η φροντίδα του προσώπου σας ήταν απλά να πιέσετε μερικά κρύα νερά στο πρόσωπό σας και ίσως προσθέτοντας ένα σπρέι ενυδατικής κρέμας. Κόλαση, δεν είναι ούτε τόσο απλό όσο καθαρισμός και τόνωση. Η σημερινή περιποίηση της επιδερμίδας αποτελείται από ένα λαβύρινθο των λέξεων που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν ακούσει ποτέ: πεπτίδια, ρετινόλη, γλυκολικό οξύ. Είναι λίγο συντριπτική. Στη συνέχεια, υπάρχουν πολλά εμπορικά σήματα και αυτά που ειδικεύονται. Μερικά είναι φυσικά, άλλα αντιρυτιδική και μια χούφτα, αντιρρυπαντική.

Τι συστατικά αντιρυτιδική κρέμα είναι καλύτερα για τις γυναίκες;

Με τόσες διαφορετικές αντιρυτιδικές κρέμες στην αγορά, όπως υπάρχουν, μπορεί να είναι δύσκολη η πλοήγηση στο διάδρομο ομορφιάς με σιγουριά. Υπάρχουν τόσα πολλά συστατικά κατά των ρυτίδων – μερικά από τα οποία είναι εξίσου δύσκολα να προφέρονται (π.χ. υδρόξυ οξέα), όπως πρόκειται να αποκρυπτογραφήσουν – ότι είναι δύσκολο να γνωρίζουμε ποιες είναι κατάλληλες για το δέρμα σας. Ζητήσαμε από τους δερματολόγους, τους εκπαιδευτές φροντίδας του δέρματος και τους αισθητικούς να μας βοηθήσουν να καταλάβουμε πώς 6 από τα πιο δημοφιλή συστατικά των προϊόντων φροντίδας του δέρματος βοηθούν στην πρόληψη των ρυτίδων.

Κοινά συστατικά σε αντιρυτιδικές κρέμες για γυναίκες

Αντιρυτιδικές κρέμες για τις γυναίκες είναι συχνά moisturizers με ενεργά συστατικά που προσφέρουν επιπλέον οφέλη. Αυτά τα πρόσθετα συστατικά προορίζονται να μειώσουν τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Η αποτελεσματικότητα αυτών των προϊόντων εξαρτάται εν μέρει από τα δραστικά συστατικά. Εδώ είναι κοινά συστατικά που μπορούν να οδηγήσουν σε κάποια βελτίωση στην εμφάνιση του δέρματός σας.

 1. Πεπτίδια: Τα πεπτίδια γίνονται όλο και πιο δημοφιλή αντιγηραντικά συστατικά για την περιποίηση του δέρματος. Τα πεπτίδια είναι μικρές αλυσίδες αμινοξέων, τα δομικά στοιχεία των πρωτεϊνών. Οι περισσότερες κρέμες πεπτιδίων σχεδιάζονται για να διεγείρουν το κολλαγόνο για να μειώσουν την εμφάνιση των ρυτίδων.
 2. Υδροξυοξέα: Υδρόξυ οξέα όπως το γλυκολικό οξύ βοηθούν στην απολέπιση των νεκρών κυττάρων από την επιφάνεια του δέρματος. Έχουν επίσης αποδειχθεί ότι διεγείρουν το κολλαγόνο και μειώνουν την εμφάνιση των γραμμών και των ρυτίδων.
 3. Πράσινο τσάι: Το πράσινο τσάι έχει αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Τα αντιγηραντικά οφέλη του πράσινου τσαγιού αποδίδονται στις πολυφαινόλες, ένα είδος φλαβονοειδών που απαντάται στα φυτά. Μελέτες έχουν δείξει ότι το πράσινο τσάι μπορεί να μειώσει τη βλάβη από τον ήλιο, να προστατεύσει το δέρμα από τον καρκίνο και να μειώσει την κατανομή του κολλαγόνου
 4. Βιοτίνη: Η βιταμίνη H, πιο γνωστή ως βιοτίνη, είναι μέρος της ομάδας βιταμινών του συμπλόκου Β. Τα συμπτώματα της έλλειψης βιοτίνης περιλαμβάνουν την απώλεια μαλλιών, το ξηρό δέρμα και την ρωγμή στις γωνίες του στόματος. Η βιοτίνη βοηθά τα κύτταρα να φτάσουν στον πλήρη κύκλο ανάπτυξής τους, προωθώντας τα ισχυρότερα μαλλιά, το δέρμα και τα νύχια.
 5. Βιταμίνη C: Η βιταμίνη C είναι ένα αντιοξειδωτικό που εξουδετερώνει τη βλάβη από τις ελεύθερες ρίζες και βοηθά στη συμπλήρωση της επίδρασης του αντηλιακού σας.
 6. Βιταμίνη Ε: Η βιταμίνη Ε είναι μια δύναμη όταν πρόκειται για την αντιστροφή του τύπου βλάβης του δέρματος που οδηγεί σε ξηρότητα, την καταστροφή του κολλαγόνου, τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Η βιταμίνη εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες που καταστρέφουν τα κύτταρα και προκαλούνται από περιβαλλοντικούς παράγοντες όπως η έκθεση στον ήλιο.

Είναι αποτελεσματική αντιρυτιδική κρέμα για γυναίκες;

Η αντιρυτιδική κρέμα για τις γυναίκες είναι αποτελεσματική σε ορισμένα επίπεδα. Επειδή η κρέμα εφαρμόζεται τοπικά, η αποτελεσματικότητά της περιορίζεται στα εξωτερικά στρώματα του δέρματος. Η κρέμα δεν μπορεί να εισέλθει σε βαθύτερα στρώματα του δέρματος, επειδή τα μόρια είναι πολύ μεγάλα. Αν θέλετε μια λύση κατά των ρυτίδων για γυναίκες που μπορούν να αντιμετωπίσουν προβλήματα δέρματος από το εσωτερικό-έξω, τότε θα πρέπει να πάρετε ένα συμπλήρωμα κολλαγόνου. Δεν είναι όλα τα συμπληρώματα κολλαγόνου ίσα. Για τα καλύτερα αποτελέσματα, πάρτε το Pure Collagen του Proto-Col που διαθέτει το Verisol® – ένα μοναδικό μείγμα από καθαρό υδρολυμένο κολλαγόνο τύπου Ι και III. Σε αντίθεση με το κολλαγόνο γενικά, το Verisol® είναι μια ειδική σύνθεση πεπτιδίων κολλαγόνου με εξαιρετική βιοδιαθεσιμότητα, βελτιστοποιημένη για να υποστηρίζει την ομορφιά από μέσα. Το Verisol® διεγείρει τους ινοβλάστες στο χόριο για να αυξήσει τη σύνθεση κολλαγόνου, ελαστίνης και πρωτεολυκανών. Όλα αυτά είναι ζωτικής σημασίας για την εξισορρόπηση των γενικών συνθηκών του δέρματος. Τα αποτελέσματα είναι ένα πιο ομαλό, πιο ελαστικό και καλύτερα ενυδατωμένο δέρμα και τελικά μια σημαντική μείωση των ρυτίδων. Η καθημερινή χρήση του Pure Collagen του Proto-col ως μέρος μιας ισορροπημένης διατροφής μπορεί:

 • Βοηθήστε στη μείωση της εμφάνισης λεπτών γραμμών και ρυτίδων.
 • Υποστηρίζετε την ενυδάτωση και την ελαστικότητα του δέρματος.
 • Υποστήριξη του σχηματισμού κολλαγόνου.
 • Υποστήριξη της συντήρησης της δομής του δέρματος.
 • Υποστήριξη επούλωσης τραυμάτων, δημιουργία ιστών και επισκευή.
 • Υποστήριξη της υγιούς ανάπτυξης των μαλλιών και των νυχιών.

Ενδιαφέρεστε να δοκιμάσετε το Pure Collagen του Proto-col; Μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>