Αναστολέας καρβιδίου: συμπλήρωμα διατροφής με μεγάλα οφέλη

Ο αποκλειστής καρβιδίου είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που μπορεί να αποτρέψει το σώμα από το να απορροφά υδατάνθρακες που τρώμε. Προσφέρει όχι μόνο απώλεια βάρους, αλλά και άλλα οφέλη για την υγεία. Ο αναστολέας καρβίων είναι επίσης γνωστός ως αναστολέας αμύλου. Τα άμυλα είναι περίπλοκοι υδατάνθρακες που δεν μπορούν να απορροφηθούν από τον οργανισμό, εκτός αν αναλύονται σε απλά σάκχαρα με το πεπτικό ένζυμο, αμυλάση. Το συμπλήρωμα αποκλεισμού καρβιδίου λειτουργεί πραγματικά ως αναστολέας αμυλάσης. Και όταν καταναλώνετε έναν αποκλεισμό υδατανθράκων, μπλοκάρει το ένζυμο άλφα-αμυλάση που παράγεται στο σάλιο σας, από την προσκόλληση στα άμυλα και τη διάσπαση του σε απλούς υδατάνθρακες που το σώμα απορροφά. Έτσι, αν αρνηθεί τη δυνατότητα για το σάλιο να παράγει αμυλάση, τα τρόφιμα που έχετε φάει γρήγορα θα απομακρυνθούν από το σώμα και θα αποτρέψουν την απορρόφηση των θερμίδων. Η πλειοψηφία των συμπληρωμάτων διατροφής στην αγορά επικεντρώνεται στη βελτίωση του μεταβολισμού σας για την αποτελεσματικότερη πέψη θερμίδων. Αλλά με τον αποκλεισμό των υδατανθράκων ως συμπλήρωμα διατροφής, το κύριο σημείο πώλησης είναι η δυνατότητα να καταναλώνετε μεγάλες ποσότητες υδατανθράκων χωρίς να χρειάζεται να τις μετρήσετε ως θερμίδες.

Ποια είναι τα οφέλη ενός αποκλεισμού καρβιδίου

Με τον αποκλεισμό των υδατανθράκων ως συμπλήρωμα διατροφής σας, αυτό σίγουρα θα σας βοηθήσει να επιτύχετε απώλεια βάρους γρήγορα και με ασφάλεια. Τα οφέλη του αποκλεισμού του καρβαμιδικού οξέος, ωστόσο, δεν περιορίζονται στην απώλεια βάρους, μπορεί επίσης να σας δώσει και άλλα οφέλη:

  • Μείωση της όρεξης.

Εκτός από την παρεμπόδιση της πέψης με υδατάνθρακες, ο αναστολέας των υδατανθράκων μπορεί να επηρεάσει μερικές από τις ορμόνες που εμπλέκονται στην πείνα και την πληρότητα. Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να μειώσετε το άδειασμα του στομάχου μετά από ένα γεύμα. Ένας λόγος για αυτό το αποτέλεσμα μπορεί να είναι επειδή τα εκχυλίσματα φασολιών περιέχουν επίσης φυτοαμαγλουτινίνη. Αυτή η ένωση μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα ορισμένων ορμονών που εμπλέκονται στην πληρότητα.

  • Βοηθά στον έλεγχο του σακχάρου στο αίμα.

Ο αποκλειστικός παράγοντας καρβιδίου κυκλοφορεί συνήθως ως συμπληρώματα απώλειας βάρους, αλλά πιθανότατα έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο στον έλεγχο του σακχάρου στο αίμα. Προλαμβάνει ή επιβραδύνει την πέψη σύνθετων υδατανθράκων. Ως αποτέλεσμα, μειώνει επίσης την ακίδα των επιπέδων σακχάρου στο αίμα που θα συνέβαινε κανονικά όταν αυτοί οι υδατάνθρακες απορροφούνται στη ροή του αίματος. Επιπλέον, ο αναστολέας καρβιδίου πιστεύεται ότι επηρεάζει μερικές από τις ορμόνες που εμπλέκονται στον έλεγχο των επιπέδων σακχάρου στο αίμα

  • Παροχή ευεργετικού ανθεκτικού αμύλου.

Ο αναστολέας καρβιδίου έχει ένα άλλο ακούσιο όφελος – αυξάνει την ποσότητα ανθεκτικού αμύλου στο παχύ έντερο. Αυτό συμβαίνει επειδή μειώνει την ποσότητα υδατανθράκων που απορροφάται στο λεπτό έντερο, αυξάνοντας έτσι το άμυλο που διαπερνά το έντερο. Παρόμοια με τις ίνες, ανθεκτικά άμυλα είναι οποιαδήποτε άμυλα σε τρόφιμα που δεν μπορούν να αφομοιωθούν από τα ένζυμα στο λεπτό έντερο. Βρίσκονται σε τρόφιμα όπως ακατέργαστες πατάτες, άγριες μπανάνες, όσπρια και μερικά δημητριακά ολικής αλέσεως. Όταν τα ανθεκτικά άμυλα περνούν στο παχύ έντερο, τα βακτήρια του εντέρου τα ζυμώνουν και απελευθερώνουν αέρια και ωφέλιμα λιπαρά οξέα βραχείας αλυσίδας. Όταν ένας αναστολέας καρβιδίου εμποδίζει την πέψη σύνθετων υδατανθράκων στο λεπτό έντερο, αυτοί οι υδατάνθρακες λειτουργούν σαν ανθεκτικά άμυλα. Πολλές μελέτες έχουν συσχετισμένο ανθεκτικό άμυλο με μειωμένο σωματικό λίπος, υγιέστερα βακτήρια εντέρου και βελτιωμένο έλεγχο σακχάρου αίματος και ευαισθησία στην ινσουλίνη. Επιπλέον, τα ανθεκτικά άμυλα μπορούν να βοηθήσουν στην αύξηση της ποσότητας λίπους που το σώμα σας καίει μετά από ένα γεύμα.

Ποιος πρέπει να πάρει έναν αποκλεισμό καρβιδίου

Μερικοί άνθρωποι αγωνίζονται με ένα γλυκό δόντι, λαχτάρα γλυκά και κέικ. Αν σνακάρουμε σε ζαχαρούχα τρόφιμα, οι αναστολείς των υδατανθράκων δεν θα είναι τα καλύτερα συμπληρώματα που πρέπει να ληφθούν επειδή δεν εμποδίζουν την απορρόφηση των σακχάρων. Αποτρέπουν μόνο αυτά τα σάκχαρα να απελευθερωθούν από τους υδατάνθρακες στην πρώτη θέση. Από την άλλη πλευρά, αν θέλετε τα βαρύτατα αλκοολούχα ποτά όπως το ψωμί και τα ζυμαρικά, χρησιμοποιώντας έναν αποκλεισμό των υδατανθράκων καθώς το διαιτητικό σας συμπλήρωμα θα είναι η καλύτερη επιλογή. Τα οφέλη που προσφέρει ο αποκλειστής καρβιδίου περιλαμβάνουν απώλεια βάρους, ελεγχόμενη όρεξη, ελεγχόμενα επίπεδα σακχάρου στο αίμα και αυξημένη ποσότητα ανθεκτικού αμύλου. Λοιπόν, αν σας αρέσει να τρώτε ψωμί και ζυμαρικά, τότε μπλοκ carb είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που θα πρέπει να δοκιμάσετε για να διατηρήσετε το βάρος σας και τη γενική υγεία. Κάντε κλικ στο banner παρακάτω για να μάθετε άλλα καλά πράγματα που μπορεί να κάνει ένας αποκλειστής καρβιδίου για το σώμα σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>