Αληθινή κρέμα κολλαγόνου για χαλαρό δέρμα με καλύτερη αποτελεσματικότητα

Αισθάνεστε ότι θα έχετε την ευκαιρία ηλικίας και να χάσει τη νεολαία του δέρματος; Λοιπόν, δοκιμάστε αυτήν την κρέμα κολλαγόνου για χαλαρό δέρμα που λειτουργεί ακριβώς.

Το δέρμα σας είναι το μεγαλύτερο όργανο στο σώμα σας και να λειτουργεί ως εξωτερική θωράκιση. Σας προστατεύει από τα στοιχεία, περιβαλλοντικούς ερεθισμούς, τις ακτίνες του ήλιου, και πολλά άλλα. Ως εκ τούτου, δεν αποτελεί έκπληξη να δούμε σημάδια φθοράς στο δέρμα σας καθώς γερνάμε. Ένα αποκαλυπτικό σημάδι της γήρανσης του δέρματος είναι η απώλεια της ελαστικότητας. Ελαστικότητα είναι η ικανότητα του δέρματος να τεντώσει και στη συνέχεια επιστρέφουν στην κανονική της κατάσταση.

Το κολλαγόνο για το δέρμα

Ξυπνήστε με σφιχτό δέρμα με μια κρέμα προσώπου κολλαγόνο που λειτουργεί ενώ κοιμάστε για την αντιμετώπιση των βασικών σημάδια της γήρανσης. Κάθε χρόνο, οι αμέτρητες κρέμες κολλαγόνου εισήγαγε στην αγορά και χαιρετίστηκε ως η επόμενη σημαντική ανακάλυψη αντι-γήρανσης. Δυστυχώς, οι περισσότερες από αυτές τις κρέμες κολλαγόνου είναι πιο μάρκετινγκ από την επιστήμη. Μόνο μερικά συστατικά αποδεικνύεται για την αναπαραγωγή κολλαγόνου.

Επιπλέον, αυτά τα συστατικά απαιτούνται στη σωστή συγκέντρωση για να λειτουργήσει. Το κολλαγόνο είναι η κύρια δομική πρωτεΐνη που κρατά το δέρμα σφιχτό και ελαστικό. Η απώλεια του κολλαγόνου μπορεί να προκαλέσει το δέρμα να χάνει τον ορισμό της και νεανική εμφάνιση. Η απώλεια των αποτελεσμάτων κολλαγόνου στην απώλεια του όγκου του προσώπου, προκαλώντας πόδι της χήνας, nasolabial πτυχώσεις και σιαγόνες στο πηγούνι και γραμμή του σαγονιού περιοχές του προσώπου. Μπορεί επίσης να δημιουργήσει την εμφάνιση του διπλοσάγονο. Το κολλαγόνο δίνει απαλότητα στο δέρμα μας, την ευλυγισία και διατηρεί την επιδερμίδα σφριγηλή και τεντωμένη.

Ποια είναι η σχέση μεταξύ του κολλαγόνου και την ελαστικότητα του δέρματος;

Το κολλαγόνο τύπου Ι και III αποτελεί περίπου το 80% του χορίου, το οποίο είναι το βαθύτερο στρώμα του δέρματος. Αυτό αποτελεί ένα πυκνό δίκτυο σε όλο το χόριο. Μαζί, κολλαγόνο και ελαστίνη από την εξωκυτταρική μήτρα, δίνοντας στο δέρμα την ελαστικότητά του, σφριγηλότητα, και τη δομή. Έχουμε χάσει φυσικά το κολλαγόνο καθώς γερνάμε, και το δέρμα αρχίζει να κρεμά λόγω της διάσπασης του κολλαγόνου, της ελαστίνης και του λίπους. Ως αποτέλεσμα, το δέρμα γίνεται λεπτότερο και λιγότερο ελαστικό, ως εκ τούτου, τη χαλάρωση του δέρματος.

Κολλαγόνου στο δέρμα παράγεται κυρίως από ινοβλάστες. Ηλικιωμένων ινοβλάστες τείνουν να συνθέσουν χαμηλότερα επίπεδα κολλαγόνου, και ένα παλαιωμένο χόριο παρουσιάζει αλλαγές στην παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Για παράδειγμα, μια φωτογραφία-ηλικίας χόριο περιέχει αποδιοργανωμένη ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης ανώμαλη. Το κάπνισμα μπορεί επίσης να αλλάξει συστατικά του χορίου και επηρεάζει την σύνθεση κολλαγόνου. Ενεργοποίηση ινοβλάστες καταλήγει στην αυξημένη παραγωγή κολλαγόνου, και ότι είναι όπου τα οφέλη των συμπληρωμάτων κολλαγόνου ψεύδους.

Είναι ένας τρόπος για την αντιμετώπιση βλάβης εκεί;

Υπάρχουν ολόκληρες επιχειρήσεις που χτίστηκε γύρω από την τόνωση της παραγωγής κολλαγόνου ή καταναλώνουν κολλαγόνου για το σώμα μας να χρησιμοποιήσει και τα προϊόντα φαίνεται να έχουν αποτελέσματα. Ωστόσο, η κριτική επιτροπή είναι πραγματικά έξω από το αν ή όχι αυτά τα προϊόντα είναι πραγματικά αποτελεσματικά στην τόνωση του κολλαγόνου.

Τι να αγοράσετε

Σας προτείνουμε πραγματικά να αγοράσει την κρέμα κολλαγόνου. Η καλύτερη κρέμα για να θεραπεύσει το χαμένο δέρμα είναι το XYZSmartCollagen. Αυτό XYZSmartCollagen είναι μια αξιόπιστη κρέμα κολλαγόνου με την υψηλή κλινική δοκιμή. Πολλοί άνθρωποι αποδείξει την αποτελεσματικότητα της χρήσης της κρέμας. Τώρα, μπορείτε να αγοράσετε ή να πάρετε αυτό το XYZSmartCollagen στην επίσημη ιστοσελίδα. Είναι επειδή ο κατασκευαστής παρέχει μόνο το αρχικό προϊόν με την εγγύηση στην επίσημη ιστοσελίδα. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>