Αιτίες και θεραπεία της υποσπερμίας

Τόσοι πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αναρωτιούνται για αιτίες υποσπερμίας. Η σύγχρονη ιατρική γνωρίζει πολλούς παράγοντες που μπορεί να προκαλέσουν υποσπερμία. Ο ανθυγιεινός τρόπος ζωής και οι διάφορες κακές συνήθειες γίνονται οι κύριες αιτίες υποσπερμίας στους άνδρες. Τα γρήγορα τρόφιμα, τα τρόφιμα υψηλής περιεκτικότητας σε χοληστερόλη, η παχυσαρκία, το αλκοόλ και το κάπνισμα – κάποια ή όλα αυτά μπορεί να προκαλέσουν υποσπερμία και άλλα προβλήματα στους άνδρες.

Τι είναι η υποσπερμία;

Η υποσπερμία είναι μια κατάσταση στους άνδρες όταν η συνολική εκσπερμάτωση είναι χαμηλή ή λιγότερο από 1,5 χιλιοστόλιτρα υγρού. Αυτό είναι λιγότερο από το ένα τρίτο του κουταλάκι του γλυκού. Ωστόσο, η υποσπερμία δεν συνεπάγεται πάντα χαμηλή γονιμότητα. Είναι εύκολο να συγχέουμε την υποσπερμία με ολιγοσπερμία, η οποία είναι σχεδόν παρόμοια κατάσταση. Ωστόσο, η ολιγοσπερμία είναι πιο σημαντική για την αρσενική γονιμότητα, ενώ η υποσπερμία περιλαμβάνει άλλα θέματα. Τα άτομα που υποφέρουν από υποσπερμία έχουν εκσπερμάτιση που δεν είναι αρκετά καλή λόγω του χαμηλού όγκου σπέρματος και δεν έχουν κανονική σεξουαλική ικανοποίηση μετά από σεξουαλική επαφή. Η υποσπερμία μπορεί να προκαλέσει ψυχολογικά προβλήματα ή προβλήματα εμπιστοσύνης και ως εκ τούτου πρέπει να αντιμετωπιστεί καλά. Μόνο η υποσπερμία δεν οδηγεί σε σοβαρά προβλήματα ανδρικής υπογονιμότητας εκτός εάν συνδυαστεί με ολιγοσπερμία, η οποία είναι χαμηλή διάγνωση σπερματοζωαρίων.

Ποιες είναι οι αιτίες της υποσπερμίας;

Η χαμηλή παραγωγή σπέρματος (υποσπερμία) μπορεί να επηρεάσει τη γονιμότητα. Στην πρώτη, συχνά δεν υπάρχει αρκετό υγρό για τη μεταφορά του σπέρματος στον τράχηλο. στο τελευταίο το σπέρμα αραιώνεται, πράγμα που μειώνει την αποτελεσματικότητα. Οι αιτίες της υποσπερμίας περιλαμβάνουν:

  • Απόφραξη του αεραγωγού: Πρόκειται για μια απόφραξη που προκαλείται από ορισμένες λοιμώξεις ή φλεγμονές (όπως κιρσοκήλη ή προστατίτιδα) στους αεραγωγούς.
  • Αναδρομική εκσπερμάτωση: Αυτό συμβαίνει όταν, κατά την εκσπερμάτωση, το σπέρμα πηγαίνει στην κύστη, οδηγώντας σε μικρό όγκο σπέρματος. Η αναδρομική εκσπερμάτωση μπορεί να οφείλεται σε χειρουργική επέμβαση προστάτη και παραμόρφωση της ουρήθρας.
  • Μονομερής απουσία σπερματοδόχων κυττάρων και αγγείων: Μερικές φορές οι σπερματικοί κυστιδικοί σωλήνες ή οι αγγειακοί θύλακες απουσιάζουν λόγω γενετικών αιτίων.
  • Τα προβλήματα του αυχένα της ουροδόχου κύστης.
  • Πολύ σύντομες περιόδους αποχής (μία ή λιγότερες ημέρες).

Τα συμπτώματα της υποσπερμίας

Σε αντίθεση με ορισμένες από τις ασθένειες που δεν έχουν σαφή συμπτώματα, η υποσπερμία έχει ένα ορατό σύμπτωμα. Οι άνδρες με υποσπερμία γενικά παράγουν μικρότερο όγκο σπέρματος κατά τη διάρκεια της εκσπερμάτωσης. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, μια ανάλυση σπέρματος που δείχνει λιγότερο από 1,5 ml όγκου σπέρματος αντιπροσωπεύει μια σαφή διάγνωση υποσπερμίας. Τα άτομα που υποφέρουν από υποσπερμία έχουν εκσπερματώσεις που δεν είναι αρκετά καλές λόγω του χαμηλού όγκου σπέρματος και δεν έχουν κανονική σεξουαλική ικανοποίηση μετά από σεξουαλική επαφή. Αυτό εξηγεί γιατί η υποσπερμία μπορεί να προκαλέσει ψυχολογικά προβλήματα ή προβλήματα εμπιστοσύνης και συνεπώς πρέπει να αντιμετωπιστεί καλά.

Θεραπεία με υποσπερμία

Ο γιατρός μπορεί να προτείνει οποιαδήποτε από τις διάφορες διαθέσιμες μεθόδους θεραπείας για να απαλλαγούμε από τα αίτια της υποσπερμίας. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο γιατρός μπορεί να επιλέξει μια απλή θεραπεία και άλλες μη επεμβατικές μεθόδους θεραπείας. Εάν όλες οι επεμβατικές μέθοδοι αποτύχουν να εργαστούν στον ασθενή, ο γιατρός μπορεί να συστήσει να γίνει χειρουργική επέμβαση για την εξάλειψη των αιτίων της υποσπερμίας. Ωστόσο, εάν η αιτία της πάθησης σχετίζεται με ορισμένα φάρμακα, ο γιατρός μπορεί να προτείνει ότι ο ασθενής θα πρέπει να σταματήσει να παίρνει το φάρμακο. Η υποσπερμία μπορεί επίσης να θεραπευθεί με τη βοήθεια συμπληρωμάτων. Συμπλήρωμα όπως το Semenax έχει κλινικά αποδειχθεί ότι ενισχύει την αρσενική απόδοση. Το Semenax είναι ένα αποτελεσματικό συμπλήρωμα βοτάνων για τη θεραπεία της χαμηλής παραγωγής σπέρματος. Είναι μια φυσική φόρμουλα φυτικής φύσης που περιλαμβάνει βιταμίνες και μέταλλα. Τα συστατικά έχουν αποδειχθεί ότι αυξάνουν το σπέρμα και τη σεξουαλική αρρενωπή. Και είναι απόλυτα ασφαλές. Τα συστατικά του Semenax αποτελούνται από ένα συνεργικό μίγμα από όλα τα φυσικά βότανα και μέταλλα. Οι ενισχυτές στύσης περιλαμβάνουν το tribulus terrestris και το epimedium sagittatum. Θα βρείτε επίσης φλοιό catuaba στη λίστα. Άλλα συστατικά του Semenax περιλαμβάνουν σπόρους κολοκύθας και μακά. Και υπάρχει και η L-αργινίνη η οποία είναι πολύ χρήσιμη. Συμβάλλει στην σταθερότητα της στύσης και στη σημαντική παραγωγή σπερματοζωαρίων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις αιτίες υποσπερμίας και την καλύτερη θεραπεία, κάντε κλικ στο παρακάτω πλαίσιο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>