Αιμορροΐδες: κίνδυνος και θεραπεία

Οι αιμορροΐδες μπορούν συνήθως να εξαφανιστούν από μόνοι τους. Αλλά υπάρχουν φορές που πρέπει να γνωρίζετε τον κίνδυνο αιμορροΐδων. Οι αιμορροΐδες είναι συχνές, ειδικά σε άτομα ηλικίας 45 έως 75 ετών. Και τα περισσότερα συμπτώματα αιμορροΐδας, όπως ήπια φαγούρα ή ήπιος πόνος, μπορούν να αντιμετωπιστούν στο σπίτι. Ωστόσο, μην ανησυχείτε για τον κίνδυνο αιμορροΐδων. Ενώ οι σοβαρές επιπλοκές των αιμορροΐδων είναι αρκετά σπάνιες, είναι σημαντικό να βρούμε τη σωστή θεραπεία. Κάθε φορά που έχετε αιμορραγία, αισθανθείτε μια αιχμή στον πρωκτό, ή έχετε πρωκτικό πόνο, θα πρέπει να κάνετε την κατάλληλη θεραπεία για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα αναπτύξετε πιο σοβαρά προβλήματα.

Συμπτώματα και αιτίες

Οι αιμορροΐδες είναι συνήθως αποτέλεσμα της άσκησης υπερβολικής πίεσης στο κάτω μέρος του ορθού. Αυτό μπορεί να συμβεί εάν τραυματίζετε να έχετε μια κίνηση του εντέρου, η οποία μπορεί να συμβεί κατά τη διάρκεια χρόνιας διάρροιας και δυσκοιλιότητας. Μπορεί επίσης να συμβεί εάν καθίσετε στην τουαλέτα πάρα πολύ καιρό γιατί όταν καθίσετε στην τουαλέτα, ο πρωκτός σας χαλαρώνει επιτρέποντας στις φλέβες γύρω από το να γεμίσει με αίμα, το οποίο στη συνέχεια ασκεί πίεση σε αυτές τις φλέβες. Οι έγκυες γυναίκες είναι επίσης πιο ευάλωτες σε προβλήματα αιμορροΐδας λόγω του βάρους της μεταφοράς του μωρού και επίσης από τη γέννηση. Το να είσαι πολύ υπέρβαρο ή να στέκεσαι ή να σηκώνεις πάρα πολλά μπορεί επίσης να κάνει τις αιμορροΐδες χειρότερες. Τα άτομα με αιμορροΐδες δεν αισθάνονται απαραιτήτως πόνους, αν και μπορεί να εμφανίσουν αιμορραγία, πρήξιμο των πρωκτών και δυσφορία. Υπάρχουν δύο τύποι αιμορροΐδων: εσωτερικοί και εξωτερικοί. Οι εσωτερικές αιμορροΐδες βρίσκονται μέσα στο ορθό και τα πιο συνηθισμένα συμπτώματα περιλαμβάνουν ανώδυνη αιμορραγία από το ορθό, πρόπτωση ή προεξοχή, πόνο και ερεθισμό. Σε μερικές περιπτώσεις οι ασθενείς μπορούν επίσης να παρουσιάσουν εξωτερικό οίδημα, μια οσφυϊκή χώρα που είναι οδυνηρή και μπορούν να το αισθανθούν. Εξωτερικές αιμορροΐδες βρίσκονται κάτω από το δέρμα γύρω από τον πρωκτό. Θα μπορούσαν να διευρυνθούν, με αποτέλεσμα πόνο, οίδημα και, σε σοβαρές περιπτώσεις, αυθόρμητη ρήξη, έντονο πόνο και αιμορραγία.

Σχετικά με τον κίνδυνο αιμορροΐδων

Εάν η απώλεια αίματος από αιμορροΐδες είναι σοβαρή, υπάρχει πιθανότητα αναιμίας, με την οποία δεν έχετε αρκετά ερυθρά αιμοσφαίρια για να μεταφέρετε το απαραίτητο οξυγόνο σε όλο το σώμα. Οι εσωτερικές αιμορροΐδες μπορούν να καταρρεύσουν και να “στραγγαλιστούν” όταν η παροχή αίματος τους αποκοπεί από τους πρωκτικούς μύες. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε θρόμβους αίματος, λοιμώξεις και, σε ακραίες περιπτώσεις, γάγγραινα ή σηψαιμία. Οι ανοσοκατεσταλμένοι ασθενείς μπορεί να θεραπεύονται αργά και να κινδυνεύουν περισσότερο από τη μόλυνση μετά από χειρουργικές παρεμβάσεις, έτσι οι γιατροί συνιστούν χειρουργική επέμβαση ως έσχατη λύση. Έτσι, ποτέ δεν υποτιμούν τον κίνδυνο αιμορροΐδες. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου τα συμπτώματα των αιμορροΐδων αναπτύσσονται χειρότερα και οδηγούν ακόμη και σε καρκίνο. Για την πρόβλεψη του κινδύνου αιμορροΐδων, είναι πολύ σημαντικό να εφαρμοστεί η καλύτερη θεραπεία.

Αιμορροΐδες κίνδυνος: η θεραπεία

Υπάρχουν πολλές δημοφιλείς θεραπείες για τις αιμορροΐδες, αλλά αν θέλετε μια λύση που μπορεί να λύσει τη ρίζα των προβλημάτων, προτείνουμε ένα προϊόν που ονομάζεται Venapro. Το Venapro είναι μια φυσική κρέμα που αναπτύσσεται για να θεραπεύει αποτελεσματικά τις αιμορροΐδες. Το Venapro περιέχει ισχυρά συστατικά που συνεργάζονται για την αποτελεσματική εξάλειψη των σημείων αιμορροΐδων και για την αποφυγή του κινδύνου από αιμορροΐδες. Η κρέμα VenaPro περιέχει φύλλα αλόης, βούτυρο shea, έλαιο τσαγιού, εκχύλισμα αγγουριού, εκχύλισμα γλυκόριζας, ηλιέλαιο, απιονισμένο νερό και δεκάδες άλλα φυσικά συστατικά. Πρέπει να ξέρετε ότι το Venapro δεν είναι απλώς μια συνηθισμένη κρέμα αιμορροΐδας, αλλά είναι ένα σύστημα δύο μερών που αποτελείται από ένα βιβλίο οδηγιών και μια ισχυρή τοπική κρέμα για την άμεση ανακούφιση των συμπτωμάτων αιμορροΐδων. Το Venapro έχει υποβληθεί σε κλινική δοκιμή και έχει εγκριθεί από το FDA. Με το Venapro, δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για τον κίνδυνο αιμορροΐδων. Η θεραπεία αιμορροΐδων με το Venapro μπορεί ακόμη και να σας αποφύγει από την ανάγκη χειρουργικής επέμβασης. Για να αποκτήσετε το αρχικό προϊόν, παραγγείλετε Venapro απευθείας από την επίσημη ιστοσελίδα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>