Αθλητικά προϊόντα διατροφής για τη βελτίωση της απόδοσης του αθλητή

Τα προϊόντα αθλητικής διατροφής απολαμβάνουν υψηλό βαθμό αφοσίωσης. Εάν οι χρήστες ενός προϊόντος αισθάνονται ότι μπορούν να ανιχνεύσουν μια θετική διαφορά στην απόδοση – θα το κολλήσουν. Σε σύγκριση με ένα συμπλήρωμα που μπορεί να βελτιώσει την υγεία της καρδιάς για μια δεκαετία, τα αθλητικά προϊόντα διατροφής κρίνονται από τους αθλητές εάν παρέχουν οφέλη κατά τη διάρκεια των εβδομάδων ή των ημερών.

Είδη αθλητικών προϊόντων διατροφής

Σε γενικές γραμμές, υπάρχουν τρεις βασικές κατηγορίες αθλητικών προϊόντων διατροφής. Αυτοί είναι:

 • Αθλητικά ποτά.

o Προ-αναμεμειγμένο. Περιγραφή: Ενυδάτωση ή ποτό αντικατάστασης καυσίμου, είτε για στιγμιαία ενέργεια, προφόρτιση καυσίμου είτε για ανάκτηση μετά την άσκηση. Σημειώσεις: Φορητή λύση για τα kitbags, χρήση σε τρέχουσες εκδηλώσεις ή ποδήλατο. o Σκόνη Περιγραφή: Σκονισμένη έκδοση των προ-μεικτών ποικιλιών που δημιουργείτε με νερό. Σημειώσεις: Φθηνότερη λύση για χρήστες μεγαλύτερου όγκου, ιδανικές για μίξη στο σπίτι πριν από ένα τρέξιμο ή άλλη άσκηση.

 • Ενεργειακά πηκτώματα.

Περιγραφή: Γεύση σιροπιού και γλυκιάς γεύσης, που παρέχεται σε ένα μικρό, φορητό φακελάκι. Σημειώσεις: Θα πρέπει πάντα να καταναλώνεται με περίπου 250ml (8.5oz) νερό για σωστή συμπύκνωση πριν από την άσκηση.

 • Γραμμές ενέργειας.

Περιγραφή: Μασώμενα μπάρες και μπορούν να χρησιμοποιηθούν πριν, μετά ή κατά τη διάρκεια της άσκησης. Σημειώσεις: Μπορεί να διατυπωθεί για άμεση, αργή απελευθέρωση ή συνδυασμό ενεργειακών αναγκών. Οι εκδόσεις ανάκτησης περιέχουν συχνά πρωτεΐνες για επισκευή.

Προϊόντα αθλητικής διατροφής – τι είναι σωστό για εσάς;

Με χιλιάδες προϊόντα αθλητικής διατροφής όπως ποτά, πηκτώματα, σκόνες και ράβδοι στην αγορά, πώς ξέρουμε ποιο να επιλέξει; Ακολουθούν μερικές βολικές συμβουλές για να βρείτε το σωστό προϊόν για εσάς.

 • Ποιος είναι ο στόχος σας;

Το πρώτο βήμα για να επιλέξετε το σωστό προϊόν για εσάς είναι να αναγνωρίσετε πώς πρέπει να υποστηριχθεί η ισορροπημένη διατροφή σας, ώστε να επιτύχετε τους επιθυμητούς στόχους σας.

 • Βασικά συστατικά.

Αν επιλέξετε να ξοδέψετε τα σκληρά κερδισμένα μετρητά σας σε αθλητικά τρόφιμα, φροντίστε να επενδύσετε σε κάτι που λειτουργεί. Οι υδατάνθρακες και οι πρωτεΐνες είναι τα βασικά συστατικά που συναντώνται στα αθλητικά τρόφιμα, τα οποία μπορούν να προσφέρουν τις μεγαλύτερες φυσικές αποδόσεις, παρέχοντας στο σώμα σας τα καύσιμα που χρειάζονται για την ενέργεια και την υποστήριξη της ανοικοδόμησης των μυών. Αναζητήστε το ποσό κάθε συσκευασίας.

 • Συγκρίνετε τα προϊόντα.

Οι διατροφικές πληροφορίες βασίζονται σε μία μερίδα, οπότε αν τρώτε διπλά την εξυπηρέτηση, διπλασιάζετε την ενέργεια και τα θρεπτικά συστατικά. Όταν συγκρίνετε τη θρεπτική αξία μεταξύ 2 ή περισσότερων προϊόντων, ανατρέξτε στη στήλη ανά 100 g / ml.

 • Αξιόπιστη.

Εξασφαλίστε την επιλογή αθλητικών τροφών από αξιόπιστες εταιρείες που έχουν επενδύσει στην ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων. Αναζητήστε το ενημερωμένο λογότυπο του αθλητισμού στη συσκευασία, το οποίο αποδεικνύει ότι το προϊόν έχει εξεταστεί για απαγορευμένες ουσίες.

Λαμβάνοντας υπόψη το BlackWolfWorkout

Μπορείτε να δοκιμάσετε να φτιάξετε τα δικά σας προϊόντα αθλητικής διατροφής, ώστε να τα προσαρμόσετε στις προτιμήσεις σας και στις ακριβείς διατροφικές σας ανάγκες. Ωστόσο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τα προϊόντα που παράγετε να μην ελέγχουν την ποιότητα των χρησιμοποιούμενων συστατικών. Η πιο ορθολογική επιλογή σίγουρα χρησιμοποιεί προϊόντα αθλητικής διατροφής μαζικής παραγωγής. Ωστόσο, δεν είναι όλα αυτά τα προϊόντα που μπορούν να σας οδηγήσουν στην καλύτερη αθλητική απόδοση. Ωστόσο, το BlackWolfWorkout αποτελεί εξαίρεση. Το BlackWolf workout είναι ένα ολοκαίνουργιο συμπλήρωμα αθλητισμού που αναπτύχθηκε για να ωφελήσει τόσο το σχέδιο ανάπτυξης μυών όσο και τα θηλυκά μυών. Και τα δύο πακέτα είναι πολύ παρόμοια σε συστατικά, αλλά είναι κατασκευασμένα για να επωφεληθούν τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες χημεία συστημάτων σώματος. Το BlackWolfWorkout διαθέτει τρία πακέτα διαφόρων συμπληρωμάτων για τα δύο φύλα, παρέχοντας στο σώμα σας τη διατροφική αξία, τις βιταμίνες και τα μέταλλα που θα πρέπει να έχει για γρήγορο και αποτελεσματικό κέρδος μυών και απόδοση. Αλλά αυτά μπορούν να αγοραστούν ξεχωριστά. Με προ-προπόνηση, ενδο-προπόνηση και συνταγές μετά την προπόνηση, το BlackWolfWorkout φαίνεται να είναι ένα πολύ ελκυστικό πακέτο συμπλήρωμα γυμναστικής.

 • Ο τύπος αυξάνει τις ικανότητες απορρόφησης θρεπτικών ουσιών στο σώμα, οδηγώντας σε καλύτερα κέρδη και περισσότερη δύναμη για καλύτερη απόδοση.
 • Κρατήστε το νευρικό σύστημα υγιές για γρήγορες αντιδράσεις και ταχύτερα αντανακλαστικά κατά την εκτέλεση ασκήσεων.
 • Αυξάνει τις λειτουργίες των μυϊκών ιστών σας διευκολύνοντας να κάνετε ανελκυστήρες ισχύος και να απομακρύνετε τους επιπλέον αναμεταδότες που δεν είχατε την ικανότητα να φτάσετε.
 • Για να αυξήσετε τα κέρδη, το BlackWolfWorkout αυξάνει επίσης τη συνάρτηση πρωτεϊνικής σύνθεσης στο σώμα, δίνοντάς του ένα μεγαλύτερο μεταβολισμό της αυξανόμενης μυϊκής μάζας και της μείωσης του λιπαρού ιστού του σώματος.
 • Για να διατηρήσει το σώμα τα επίπεδα κρεατίνης, το BlackWolfWorkout αυξάνει τα επίπεδα μονοϋδρικής μετά από μία σέσουλα.

Λοιπόν, τι περιμένετε; Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα αυτή τη στιγμή για να αποκτήσετε το γνήσιο BlackWolfWorkout που θα βελτιώσει ολόκληρο τον αθλητικό σας στόχο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>