Αγοράστε χάπια κολλαγόνο πριμοδότηση για την αντι-γήρανση σας που λειτουργεί απολύτως

Πολλά καταστήματα εμφανίζουν ήδη το συμπλήρωμα κολλαγόνου στο ράφι τους, αλλά ότι το καλύτερο συμπλήρωμα μπορούμε να πάρουμε; αυτό το άρθρο θα μοιραστώ μαζί σας πώς να αγοράσει χάπια κολλαγόνο πριμοδότηση για την αντι-γήρανση σας.

Πολλοί από εμάς είναι οι χρήστες συμπλήρωμα. Και από συμπληρώματα διατροφής, δεν είμαι μόνο αναφέρεται σε πολυβιταμίνες. Συμπληρώματα περιλαμβάνουν όχι μόνο τις βιταμίνες και τα μεταλλικά συμπληρώματα όπως βιταμίνη του συμπλέγματος Β και χάπια ασβεστίου, αλλά επίσης και βότανα και άλλα συμπληρώματα όπως θειική γλυκοσαμίνη και λουτεΐνη, χάπια. Έτσι, πώς θα πρέπει να πάτε για την επιλογή το σωστό;

Συμβουλευτείτε το γιατρό ή το φαρμακοποιό

Εμείς συχνά ρωτούν τους αναγνώστες να μιλήσετε με τον γιατρό, αλλά σε αυτή την περίπτωση, μιλήστε με το φαρμακοποιό σας, ειδικά αν παίρνετε μακροχρόνια φαρμακευτική αγωγή. Φυτικά συμπληρώματα, για παράδειγμα, μπορεί να προκαλέσει παρενέργειες όταν αναμιγνύεται με συνταγογραφούμενα φάρμακα ή να μειώσει την αποτελεσματικότητα ενός φαρμάκου.

Για παράδειγμα, το St John wort μπορεί να μειώσει την αποτελεσματικότητα των χαπιών ελέγχου των γεννήσεων. Κάποια άλλα συμπληρώματα, όπως το σκόρδο, μπορεί να επηρεάσει το αίμα ικανότητα πήξης σας κάτι που πρέπει να θυμάστε, αν έχετε μια επερχόμενη χειρουργική επέμβαση είχε προγραμματιστεί. Αυτές οι επιδράσεις μπορεί να είναι απειλητικές για τη ζωή, οπότε θα πρέπει πάντα να μιλήσετε με το φαρμακοποιό σας πριν αρχίσετε ένα νέο συμπλήρωμα.

Γίνε ντετέκτιβ ετικέτα

Να LaAll φυτικά συμπληρώματα πρέπει να φέρουν στην ετικέτα το όνομα του βοτάνου, έναν πλήρη κατάλογο των συστατικών, που εξυπηρετούν το μέγεθος, ενεργά συστατικά, ποσότητα, και τις πληροφορίες του κατασκευαστή. Εάν έχετε μια επιλογή, επιλέξτε τα φυσικά συμπληρώματα διατροφής που φέρουν το λογότυπο USP Verified. Αυτό σημαίνει ότι το προϊόν πληροί τις προδιαγραφές που καθορίζονται από ΗΠΑ Φαρμακοποιίας. Σε περίπτωση αμφιβολίας, θα πρέπει πάντα να ερευνήσετε περισσότερο από τη σύνδεση με το Συμπλήρωμα Διατροφής Label βάση δεδομένων από τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας.

Στον Καναδά, ένα συμπλήρωμα θα πρέπει να φέρουν είτε έναν αριθμό Φυσικό Προϊόν (NPN) ή έναν αριθμό φαρμάκων Αναγνώρισης (DIN). Αυτό σημαίνει ότι το προϊόν πληροί τις προδιαγραφές που θέτει Υγείας του Καναδά bel ντετέκτιβ.

Μην αγοράζετε το φθηνότερο ή το πιο ακριβό συμπλήρωμα

Τα συμπληρώματα δεν χρειάζεται να είναι ακριβά για να είναι υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας. Η βιταμίνη C μπορεί να αγοραστεί για τις πένες ανά ημέρα. Αλλά αν ένα εμπορικό σήμα συμπλήρωμα μεταξύ πολλών επιλογών των ομοειδών προϊόντων είναι 40% λιγότερο ακριβά από ό, τι οποιαδήποτε από τις άλλες, πιθανώς υπάρχει ένας καλός λόγος που πρέπει να αποφύγετε αυτό το ένα. Μερικά από τα φθηνότερες συμπληρώματα έχουν συστατικά σε μια μορφή που μπορεί να είναι δύσκολο για το σώμα να απορροφήσει.

Σε διατροφικές επιλογές, δεν είναι Είστε αυτό που τρώτε, αλλά μάλλον Είστε ό, τι φαγητό απορροφά το σώμα σας. Το ίδιο ισχύει και για τα συμπληρώματα διατροφής. Έτσι, ψάξτε για τους τύπους συμπλήρωμα που χρησιμοποιούν εύπεπτο μορφές των θρεπτικών συστατικών που αγοράζετε. Για παράδειγμα, η υπέροχη αντι-φλεγμονώδη κουρκούμη βότανο μπορούν να αγοραστούν σε τυποποιημένη μορφή του για ένα τέταρτο του κόστους ενός εντύπου που ονομάζεται κουρκούμη φωτογραφία μερικά με Meriva.

Αλλά η έρευνα δείχνει ότι Meriva απορροφάται έως και 10 φορές καλύτερα από ό, τι το τυποποιημένο έντυπο του κουρκουμά. Έτσι, η καλύτερη τιμή για το ποσό των κουρκουμά που παίρνει απορροφάται από το σώμα σας έρχεται πραγματικά από την υψηλότερη οικονομική επιλογή. Αν Ψάχνω να κουρκούμη ως μια κλινική μελέτη που αποδεδειγμένα θρεπτικά συστατικά για να βοηθήσει στην πρόληψη της νόσου Αλτσχάιμερ σε 20 χρόνια από τώρα, θα επιλέξουν τη μορφή Meriva κουρκούμη για να πάρει την καλύτερη απορρόφηση δυνατό.

Αγοράστε τα συμπληρώματα μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα

Το συμπληρώματα προϊόν όπως προϊόν κολλαγόνου είναι πολύ κοινό στην κοινωνία. Αυτό το φαινόμενο μπορεί να φέρει ένα πρόβλημα, όπως νοθευμένα και επίσης ένα ψεύτικο προϊόν. Εκτός από τις συμβουλές που μοιραζόμαστε παραπάνω, ο άλλος τρόπος για να διατηρήσετε την ποιότητα και την πρωτοτυπία είναι η αγορά για τις επίσημες ιστοσελίδες. Επίσημη sites διατήρηση της ποιότητας του προϊόντος, επειδή έχουν πιστοποιητικό ασφαλείας από την αρχή? κρατούν επίσης την υπηρεσία παράδοσης, χρησιμοποιώντας ένα καλό μέσο παράδοσης. Έτσι, η ικανοποίηση σας γίνεται προτεραιότητά τους. Για να σας φέρει στην επίσημη ιστοσελίδα είναι πολύ εύκολο? το μόνο που χρειάζεται να κάνετε κλικ σε αυτό εδώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>