Αγοράζοντας αξιόπιστη πράσινο συμπλήρωμα καφέ σε απευθείας σύνδεση

Χρησιμοποιώντας το πράσινο καφέ για την απώλεια βάρους και την υγεία είναι αποτελεσματική. Ωστόσο, θα πρέπει να βρείτε τον έμπιστο πράσινο συμπλήρωμα καφέ σε απευθείας σύνδεση.

Οι ιδιότητες απώλειας βάρους του πράσινου καφέ που αποδίδονται σε ένα είδος αντιοξειδωτικό που βρίσκεται στον καφέ είναι γνωστή ως χλωρογενικό οξύ ή CGA. CGA έχει φιλοδοξούσε να αναστέλλουν την απορρόφηση της γλυκόζης στο λεπτό έντερο, καθώς και την απελευθέρωση γλυκόζης από το ήπαρ εντός της κυκλοφορίας. Αυτό το φαινόμενο μειώνει το επίπεδο της γλυκόζης στο αίμα σας, έτσι ώστε το σώμα σας βασίζεται σε κύτταρα λίπους για ενέργεια αντί των υδατανθράκων, στη συνέχεια, οδηγεί σε απώλεια σωματικού λίπους.

Τι είναι το εκχύλισμα πράσινου καφέ;

Ο καρπός όπου ο καφές προέρχεται από την πραγματικότητα περιέχει πράσινο σπόρους. Για να κάνετε τον καφέ σας θα πρέπει να ψητό αυτούς τους σπόρους επειδή είναι πικρή. Ωστόσο, για να ληφθεί το εκχύλισμα που χρησιμοποιείται στην πράσινα φασόλια καφέ χάπια, οι σπόροι ή φασόλια εμποτισμένο και στη συνέχεια συμπυκνώθηκε.

Πιθανή απώλεια βάρους

Σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύτηκε τον Μάρτιο του 2006 στο BMC Συμπληρωματική και Εναλλακτική Ιατρική, ημερήσιο συμπλήρωμα ενός εκχυλίσματος που παρασκευάστηκε από πράσινα κουκιά καφέ μειωμένο σωματικό λίπος και το σωματικό βάρος σε ποντικούς, καθώς και σύνθεση λίπους στο ήπαρ. Η επίδραση ήταν παρόμοια σε ποντικούς συμπληρωμένο με απομονωμένα χλωρογενικό οξέα και η καφεΐνη, η οποία υποδηλώνει ότι αυτές είναι οι ενώσεις που είναι υπεύθυνες για το φαινόμενο. Χλωρογενικό οξέα που βρίσκονται στο πράσινο καφέ μπορεί να χωνευθεί και να απορροφηθεί από τον άνθρωπο, πράγμα που συνεπάγεται ένα παρόμοιο διαθεσιμότητα σαν το εκχύλισμα.

Παρουσιάζοντας GreenCoffeePure

GreenCoffeePure είναι ένα premium συμπλήρωμα διατροφής που μπορεί να βοηθήσει να επιταχύνει το μεταβολισμό και να μειώσει την ταχύτητα απελευθερώνει το σώμα σας γλυκόζης μετά από ένα γεύμα. Η φυσική καφεΐνη που βρέθηκαν σε αυτό το συμπλήρωμα μπορεί να σας βοηθήσει να σας δώσει πρωτόγνωρη ενέργεια πάρα πολύ – να το χρησιμοποιήσετε για να κάνεις αυτό που αγαπάς, την άσκηση ή απλά νιώθετε σαν να και πάλι. Αυτό το προϊόν υψηλής αντοχής με καθαρό πράσινο εκχύλισμα καφέ έχει αναπτυχθεί για κάθε ενήλικα που αναζητούν έναν τρόπο για να υποστηρίξει μια υγιεινή, ισορροπημένη διατροφή και τον τρόπο ζωής.

Πού να αγοράσετε τα συμπληρώματα σόγιας GreenCoffeePure

Μπορείτε να αγοράσετε το καλύτερο συμπλήρωμα εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ που προσφέρεται από την αγορά ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση την άνεση του σπιτιού σας στην επίσημη ιστοσελίδα. Η επίσημη ιστοσελίδα του GreenCoffeePure προσφέρει μια ποικιλία από καθαρά οικολογικά προϊόντα φασολιών καφέ για να επιλέξετε από διάφορες μάρκες που είναι το καλύτερο online αγορά για να αγοράσει κάψουλες πράσινα φασόλια καφέ κάνουν. Μπορείτε επίσης να κάνετε μια σύγκριση των τιμών, να πάρει βαριά εκπτώσεις, ματαίως ελκυστική combo προσφέρει πάρα μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα του, και να το παρέδωσε σε χρόνο μηδέν.

Green Coffee Pure

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>