Έχοντας ένα παιδί ηλικίας 35 ετών: είναι δυνατόν;

Οι γυναίκες ηλικίας 35 ετών μερικές φορές επισημαίνονται ότι βρίσκονται σε προχωρημένη μητέρα ηλικία. Ωστόσο, η κατοχή ενός μωρού στα 35 χρονών είναι ακόμα ωραία και δυνατή. Είναι φυσιολογικό να ανησυχείς για την μεταγενέστερη ηλικία εγκυμοσύνης, όμως οι γυναίκες σε ηλικία 35 ετών είναι γενικά υγιείς και μπορούν να έχουν μωρά. Ακόμα και με προβλήματα γονιμότητας, υπάρχουν πολλοί τρόποι να βοηθήσουμε τις οικογένειες να έχουν παιδιά. Ορισμένες γυναίκες ανταποκρίνονται στο πολιτιστικό μήνυμα ότι οι γυναίκες άνω των 35 ετών δεν είναι πλέον σε θέση να αντέξουν τα παιδιά. Πρέπει να ξέρετε ότι το μήνυμα δεν είναι αλήθεια. Στην πραγματικότητα, πολλές γυναίκες είχαν τα πρώτα τους παιδιά στα τέλη της τριετίας τους και ακόμη και στις αρχές της δεκαετίας του σαράντα.

Έχοντας ένα μωρό στα 35 χρονών: είναι δυνατόν!

Μια μεγάλη μελέτη διαπίστωσε: Οι γυναίκες ηλικίας 19 έως 26 ετών είχαν λίγο περισσότερο από 50% πιθανότητες να συλλάβουν την πιο εύφορη ημέρα τους. Οι γυναίκες ηλικίας 27 έως 34 ετών είχαν ελαφρώς λιγότερο από 40% πιθανότητα σύλληψης. Οι γυναίκες ηλικίας 35 έως 39 ετών είχαν ελαφρώς λιγότερες από 30% πιθανότητες να μείνουν έγκυες. Μια άλλη μελέτη έδειξε: Περίπου το 75 τοις εκατό των γυναικών που αρχίζουν να προσπαθούν να συλλάβουν σε ηλικία 30 ετών συλλάβουν μέσα σε ένα χρόνο. Μετά από τέσσερα χρόνια προσπάθειας, τα ποσοστά επιτυχίας εγκυμοσύνης είναι 91 τοις εκατό. Περίπου το 66 τοις εκατό των γυναικών συλλάβουν μέσα σε ένα χρόνο που αρχίζουν να προσπαθούν σε ηλικία 35 ετών. Μετά από τέσσερα χρόνια, το 84 τοις εκατό τελικά να μείνουν έγκυες και να έχουν ένα μωρό. Το συμπέρασμα, δεν υπάρχουν μελέτες που να υποστηρίζουν ότι έχει παιδί ηλικίας 35 ετών είναι αδύνατο.

Έχοντας ένα παιδί ηλικίας 35 ετών: είναι ασφαλές;

Έχοντας ένα παιδί ηλικίας 35 ετών είναι ασφαλές, αλλά και εσείς και ο σύντροφός σας πρέπει να είστε υγιείς. Κάνοντας αυτά τα πράγματα πριν και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε μια υγιή εγκυμοσύνη και ένα υγιές μωρό.

  • Πριν από την εγκυμοσύνη:

o Λάβετε έναν έλεγχο πριν από την πρόγνωση. o Λάβετε θεραπεία για οποιεσδήποτε συνθήκες υγείας έχετε. o Τρώτε υγιεινά τρόφιμα και πάρετε μια πολυβιταμίνη. o Πάρτε ένα υγιές βάρος. o Να μην καπνίζετε, να πίνετε αλκοόλ, να χρησιμοποιείτε οδοιπορικά φάρμακα ή να χρησιμοποιείτε συνταγογραφούμενα φάρμακα. o Προστατεύστε τον εαυτό σας από μη ασφαλείς χημικές ουσίες στο σπίτι ή στην εργασία. o Μειώστε την πίεση σας.

  • Κατα την εγκυμοσύνη:

o Πηγαίνετε σε όλους τους ελέγχους προγεννητικής φροντίδας, ακόμη και αν αισθάνεστε καλά. o Συνεχίστε με τη θεραπεία για οποιεσδήποτε συνθήκες υγείας έχετε. o Αποκτήστε τη σωστή ποσότητα βάρους. o Τρώτε υγιεινά τρόφιμα, πάρτε την προγεννητική βιταμίνη σας και κάνετε κάτι δραστικό κάθε μέρα. o Να μην καπνίζετε, να πίνετε αλκοόλ, να χρησιμοποιείτε οδοιπορικά φάρμακα ή να χρησιμοποιείτε συνταγογραφούμενα φάρμακα. o Προστατεύστε τον εαυτό σας από χημικές ουσίες στο σπίτι ή από εργασίες που μπορεί να είναι επιβλαβείς για το μωρό σας και να μειώσετε το άγχος σας.

Αυξήστε την πιθανότητα να έχετε ένα μωρό στα 35 χρονών

PregnancyMiracle μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε την πιθανότητα να έχετε ένα μωρό στα 35 χρονών. PregnancyMiracle είναι ένα βιβλίο της Lisa Olson που έχει πολλές ολιστικές συμβουλές και κόλπα που θα βοηθήσει να θεραπεύσει τα προβλήματα στειρότητας και να αυξήσει τις πιθανότητές σας να συλλάβουν. Η μέθοδος PregnancyMiracle θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε το σωστό σώμα σας για σύλληψη ακόμα κι αν είστε ήδη 35 ετών. Πολλές γυναίκες ηλικίας 35 ετών έχουν συλλάβει φυσικά και είναι τώρα υπερήφανες μητέρες που ποτέ δεν πίστευαν ότι θα μπορούσαν να είναι. Το καλύτερο μέρος είναι ότι το έκαναν χωρίς ναρκωτικά και χωρίς ριψοκίνδυνη χειρουργική επέμβαση ή παρενέργειες. Πώς το έκαναν; Χρησιμοποίησαν ένα επιστημονικά αποδεδειγμένο και δοκιμασμένο πρόγραμμα που παρουσιάστηκε στο βιβλίο PregnancyMiracle. Εδώ είναι ένα μικρό δείγμα αυτού που θα μάθετε στο PregnancyMiracle:

  • Το αποδεδειγμένο 5-βήμα πολυδιάστατο σύστημα επιτυχίας κατά της στειρότητας κατά της στειρότητας στο PregnancyMiracle.
  • Η συγκλονιστική αλήθεια σχετικά με τις συμβατικές θεραπείες υπογονιμότητας και την παγίδα φαρμάκων και πώς μπορείτε τελικά να ελευθερωθείτε και να χρησιμοποιήσετε τη φυσική προσέγγιση για πάντα.
  • Οι δέκα καλύτερες τροφές γονιμότητας που πρέπει να τρώτε όλη την ώρα.
  • Τα πρώτα δέκα χειρότερα τρόφιμα που δεν πρέπει ποτέ να φάτε όταν αγωνίζεστε να μείνετε έγκυος.
  • Τέλος: να μάθουν πότε και πώς να κάνουν σεξ το σωστό τρόπο χρησιμοποιώντας αρχαία κινεζικά μυστικά.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη σύλληψη και την υγιή εγκυμοσύνη με την επίσκεψη στο επίσημο site της PregnancyMiracle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>