Thermogenic supplement med juridiske ingredienser

Thermogenic supplement bør ikke bare effektive, men også trygt. Så sørg for at du tar thermogenic supplement juridiske ingredienser.

Ephedra basert thermogenic kosttilskudd er ulovlig.

I desember 2003 kunngjorde det amerikanske Food and Drug Administration det ble forbud mot salg av produkter som inneholder efedrin.

Beslutningen var basert på omfattende forskning som involverer mer enn 16.000 rapporter om negative helseeffekter fra produkter som inneholder efedrin.

Før 2003, de fleste enige om at ephedra basert thermogenic kosttilskudd var best. Men vitenskapelige studier viser tydelig at efedrin er farlig. Og det kan drepe.

Omtrent 155 dødsfall er forårsaket av inntak av efedrin, inkludert 2003 døde 23-åringen Baltimore Orioles pitcher Steve Bechler.

Hva er de beste thermogenic kosttilskudd med juridiske ingredienser?

Det er mange merker av thermogenic supplement på markedet. Hvis de inneholder juridiske ingredienser og inkluderer ephedra, de kan være trygge. Men det er ingen garanti for deres formel er effektivt for deg.

Etter ephedra er utestengt, de fleste thermogenic supplement ingredienser nå generelt inkluderer koffein, grønn te, Yohimbe, Coleus, l-karnitin, etc.

Et supplement inneholder vanligvis ikke mer enn fem ingredienser, men dette kan allerede være i stand til å arbeide for å utløse thermogenesis.

Du kan velge å bruke noen thermogenic supplement, men sørg for at produktet inneholder juridiske ingredienser. Det vil være bedre hvis produktet har fått godkjenning fra leger og positive vitnesbyrd fra sine kunder.

Hvis du spør en anbefaling fra oss, har vi ikke nøler med å nevne Adiphene.

Adiphene inneholder efedrin i det hele tatt, det kommer bare med effektive, trygge og lovlige ingredienser.

Det mest bemerkelsesverdige ting fra Adiphene er sine 12 ingredienser, flere av dem er bitter appelsin, kakao ekstrakt, ginseng Panax roten, guarana ekstrakt og krom picolinate.

Adiphene er en alt i ett formel. Hvis andre kosttilskudd håndtere fett i bare 1 eller 2 måter, kan Adiphene med sine 12 ingredienser håndtere fett i 5 forskjellige måter. Fantastisk!

Adiphene
Thermogenic supplement med juridiske ingredienser