Sund kost med stofskiftet øge tillæg

Du kan opnå vægttab hurtigere ved at integrere stofskifte øge supplere med sund kost. Det er endda en perfekt kombination for fremragende helbred.

Mens der er flere stofskifte-styrke kosttilskud på markedet, kun nogle få ingredienser har støtte forskning at sikkerhedskopiere deres krav. Vælge kosttilskud, der indeholder et eller flere beviser-backed bestanddele, såsom koffein plus chlorogensyre, EGCG eller capsaicin.

Nogle stoffer dog, at øge stofskiftet måske kun har en lille til moderat effekt på den samlede vægttab. Den eneste måde at sikre resultater er at have en sund kost.

Sådan ændrer stofskiftet med kost?

Først og fremmest droppe tanken om, at spise bremser dit stofskifte. Spise noget mad forårsager en vækst i stofskiftet. Dette kaldes den ‘termiske effekt af mad.’ Termogenese fra at spise hele dagen brænder omkring 10% af vores daglige kalorieindtag, hvilket er omkring 180 kalorier for en diæt på 1800 kalorier om dagen.

Integration stofskifte øge supplere med sund kost.

Tager supplement er bare en god start, men det kan være ikke nok. Du er nødt til at spise sunde fødevarer til rent faktisk at øge dit stofskifte. Tror ikke, at sulte dig selv eller spise mindre kommer til at øge dit stofskifte; teknisk set, det modsatte er tilfældet.

Forarbejdede fødevarer som brød, pasta og korn kan blokere et velfungerende stofskifte. Så her er to trin, du skal gøre:

  • Skift til en hel-mad, plantebaseret kost.
  • Herunder nogle af disse 21 stofskifte-styrke fødevarer i din daglige kost (eller alle!): Mandler, bønner, bær, knogle bouillon, selleri, chiafrø, chokolade, æble cider eddike, kanel, kokosolie, kaffe, karry, fisk, grapefurit, grøn te, chilipebre og jalapenos, magert kalkun, tang, spinat, vandmelon, vand.

Flere fødevarer ovenstående er indeholdt i Thermolite, et tillæg for at øge stofskiftet. Så hvis du er på udkig efter den bedste stofskifte øge supplement, bare vælge Thermolite.

Thermolite ingredienser omfatter grøn te, guarana, koffein, cayenne osv Thermolite indeholder kun de bedste og sikreste ingredienser til at give vitaminer og mineraler til kroppen, øge energi, så du har drevet til at være mere aktiv, og encrourage termogenese, som kan hjælpe dig til at forbrænde fedt.

Thermo Lite
Sund kost med stofskiftet øge tillæg